88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#1303 nem csereltel engine.dll-t, es feltetted a fontot..
vagy cserelj enginet, vagy tedd vissza regi font -
#1302 uhhh... errol beszeltem...
nem akarok senkitsem fikazni, mert kinek milyen van, de aki ilyen minosegben jatszik, az sztem lemarad rengeteg hangulati elemrol, es latvanyrol :)
Aki teheti, tegye fel a grafixot :)
itt egy kis tajkep :)))
-
#1301 azert nekem ennel joval tobb :)
ha tobb FPSt akarsz, vedd lentebb a garfixot.. nekem fullon good, csak a varosban szokott szarakodni kicsit.. :) -
#1300 Az állatbőrt/csontot lehet valamire használni? -
#1299 A nyelv megoldódott, de a neveket még mindig xarul írja ki. Zagyvaség az egész. És a turotial még mindig "be van fagyva", valamint a társalgás sem megy. -
#1298 Más: hol tudom hasznosítani a skill pontjaimat? -
Pukkka #1297 Sziasztok!
Elnézést hogy sokat halott kérdéseket fogok feltenni,de megprobáltam elolvasni mind a 15 oldalnyi kommentet de a 11. oldalnál meguntam =I
Tehát, mit kell honnan leszednem és hol kell regelnem ahhoz hogy tudjak játszani ezzel a játékkal,és hogy esetleg magyarokkal is összefussak
Előre is köszönöm!
Ja, és nincs kedvetek egy quakenetes #lineage2.hu szobát csinálni? =I -
#1296 eloszor is a login kepernyon van 3 gomb jobb also sarokba, ott menj az alsora, az elohozza az option menut
ott betudod allitani az angol neylvet, es nem lesz ilyen gondod
amugy ige, valszeg ping miatt csuszik a mozgas picit, de szokhato, elvegre is japanba jatszol, meg az engine sem a legkiforottab, majd hozzaszox -
#1295 Tudna valaki segíteni? A betűk már jók, de ha egy npc-vel beszélni akarok, akkor feljön 1 tök üres ablak. Meg a legelején feljött egy ablak, amit nem lehet bezárni.
A mozgással is problémáim vannak. Ha az egérrel forgatom a kamerát, akkor az valós-idejű, de ha mozogni akarok (akár egérrel, akár billentyűvel), akkor az kb 2 sec után hajtódik végre. Van valami térképszerű dolog?
Van valami egyéb billentyű, amire szükségem lehet? -
#1294 OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600)
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2214 MHz with 1023MB RAM
Video: RADEON 9700 PRO (6404)
General protection fault!
History: NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UpdateWorld <- MainLoop
-
#1293 mit kell csinálnom, hogy olvasható karakterek legyenek? már 1ből az elején japán izéék vannak -
#1292 nem tudom. Én a patch összes filéját feltettem. -
#1291 az elég, ha a npcname-e.txt-et és a FontInfo.ini-t rakom fel? -
#1290 15 percnél gyanús, 20nál nagyon elgondolkoztató, és 25 -30 nál már biztos, hogy valami rossz :) -
#1289 az szerintem még elmegy. 10 percig elmegy :) -
#1288 akkor nálam már 6 perce csinálja -
#1287 Húúú basszus, amikor beért a hajó, még csak kék jegyem volt, és hiányzott kb 200 ZS. Aztán épp jött a hajóval egy ürge, és az volt a szerencsém, hogy értett angolul, meg, hogy adott 200at. De örülök. Most itt csücsülök a hajón és utazom már vagy egy negyed órája :) -
#1286 pár perc -
#1285 egy retry után simán továbbment
egy friss telepítés kb meddig updatel? -
#1284 ezt nem mondod komolyan.. -
#1283 Jah és a hajó kb 45 percenként jár -
#1282 szerintem eléggé nagy baj :) -
#1281 Megtaláltam a megoldást, meg, hogy mért dobott le.
red = island > mainland
blue = mainland > island
Lehet, hogy másnak ez jól fog jönni -
#1280 az nagy baj, ha a telepítés felénél volt 1 crc error? -
#1279 amúgy mért van két féle jegy ? (kék, piros) -
#1278 thx -
Gumbo #1277 ok köszi sok szerencsét a hajóhoz -
#1276 jah
Hát, Human vagyok, ottan van a Talking City, vagy mi Village, és tőle SWre van egy Wharf, kikötő, és ottan lehet elmenni a Main Islandra. Na erre a hajóra vártam/várok -
Gumbo #1275 mondd már el mijez! -
#1274 A kurva életbe ... ledobott !!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÖNGYILKOS LESZEK ! -
#1273 ÓÓÓ A ROHADT ÉLETBE
Amikor itt a hajó, akkor oda kell menni az ürgéhez a jegyemmel ? -
Gumbo #1272 milyen hajó? magyarázzátok el -
Gumbo #1271 ez micsoda ami így idpnként jönn? vagy hülye kérdés? -
#1270 JEEEE ! ITT A HAJÓ !:) -
Sanca #1269 Joaz:)
Errol jut eszembe.
Nekem volt 1x olyan hogy lvl10-en megutottem 1 werewolfot, odajott meg1 es kinyirtak:) Mind1, mondom akkor inkabb gombazom:) Visszamegyek a helyre, megutok 1et, mivel ugy gondoltam a masik messze van, denem, odajot hozzam. Nagy nehezen kinyirtam 1iket, de a masik elol kenytelen voltam menekulni. Kicsit lehagytam mar, gondoltam akkor hasznalok 1 escape scrollt nehogy kilagoljak es megoljon. Ez a buta orc meg elkezdi varazsolni ezt a szar(akkor nem tudtam meg hogy muxik) kozbe a gomba persze utoler, mikor mar majnem escapeltem, es belemut 1 criticalt es meghaltam 1bol:) Szal eltunt 1 escapem, 2x haltam meg, es bonuszkent meg 1 2k-t ero gyurum is odalett:)) Szal ez a fun:D -
#1268 már csak másfél óra, és tuti elmegyek a szigetről :)) -
#1267 amúgy amilyen mákom van épp lekéshettem az előzőt :) -
#1266 attól még kiherélném őket :) -
Sanca #1265 :D A keszitok ugylatom nagyon a valosaghusegre toerkedtek:) -
#1264 De tokon lőném azt a gecit aki ezt kitalálta