88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Laza
    nem csereltel engine.dll-t, es feltetted a fontot..
    vagy cserelj enginet, vagy tedd vissza regi font
  • Laza
    uhhh... errol beszeltem...
    nem akarok senkitsem fikazni, mert kinek milyen van, de aki ilyen minosegben jatszik, az sztem lemarad rengeteg hangulati elemrol, es latvanyrol :)
    Aki teheti, tegye fel a grafixot :)

itt egy kis tajkep :)))

• Laza
    azert nekem ennel joval tobb :)

ha tobb FPSt akarsz, vedd lentebb a garfixot.. nekem fullon good, csak a varosban szokott szarakodni kicsit.. :)
  • Crazyn
    Az állatbőrt/csontot lehet valamire használni?
  • Crazyn
    A nyelv megoldódott, de a neveket még mindig xarul írja ki. Zagyvaség az egész. És a turotial még mindig "be van fagyva", valamint a társalgás sem megy.
  • Crazyn
    Más: hol tudom hasznosítani a skill pontjaimat?
  • Pukkka
    Sziasztok!
    Elnézést hogy sokat halott kérdéseket fogok feltenni,de megprobáltam elolvasni mind a 15 oldalnyi kommentet de a 11. oldalnál meguntam =I
    Tehát, mit kell honnan leszednem és hol kell regelnem ahhoz hogy tudjak játszani ezzel a játékkal,és hogy esetleg magyarokkal is összefussak

Előre is köszönöm!
    Ja, és nincs kedvetek egy quakenetes #lineage2.hu szobát csinálni? =I
  • Jockey
    eloszor is a login kepernyon van 3 gomb jobb also sarokba, ott menj az alsora, az elohozza az option menut
    ott betudod allitani az angol neylvet, es nem lesz ilyen gondod
    amugy ige, valszeg ping miatt csuszik a mozgas picit, de szokhato, elvegre is japanba jatszol, meg az engine sem a legkiforottab, majd hozzaszox
  • Crazyn
    Tudna valaki segíteni? A betűk már jók, de ha egy npc-vel beszélni akarok, akkor feljön 1 tök üres ablak. Meg a legelején feljött egy ablak, amit nem lehet bezárni.

A mozgással is problémáim vannak. Ha az egérrel forgatom a kamerát, akkor az valós-idejű, de ha mozogni akarok (akár egérrel, akár billentyűvel), akkor az kb 2 sec után hajtódik végre. Van valami térképszerű dolog?
    Van valami egyéb billentyű, amire szükségem lehet?
  • Crazyn
    CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 2214 MHz with 1023MB RAM
    Video: RADEON 9700 PRO (6404)

General protection fault!

History: NCVirtualWndMain::DispatchWndMsg <- NConsoleWnd::DispatchWndMsgX <- NConsoleWnd::MasterConsoleEventProcess <- UWindowsViewport::CauseInputEvent <- UWindowsViewport::UpdateInput <- UpdateWorld <- MainLoop

• Crazyn
    mit kell csinálnom, hogy olvasható karakterek legyenek? már 1ből az elején japán izéék vannak
  • ZsZso
    nem tudom. Én a patch összes filéját feltettem.
  • Crazyn
    az elég, ha a npcname-e.txt-et és a FontInfo.ini-t rakom fel?
  • ZsZso
    15 percnél gyanús, 20nál nagyon elgondolkoztató, és 25 -30 nál már biztos, hogy valami rossz :)
  • ZsZso
    az szerintem még elmegy. 10 percig elmegy :)
  • Crazyn
    akkor nálam már 6 perce csinálja
  • ZsZso
    Húúú basszus, amikor beért a hajó, még csak kék jegyem volt, és hiányzott kb 200 ZS. Aztán épp jött a hajóval egy ürge, és az volt a szerencsém, hogy értett angolul, meg, hogy adott 200at. De örülök. Most itt csücsülök a hajón és utazom már vagy egy negyed órája :)
  • ZsZso
    pár perc
  • Crazyn
    egy retry után simán továbbment

egy friss telepítés kb meddig updatel?
  • Gorii
    ezt nem mondod komolyan..
  • ZsZso
    Jah és a hajó kb 45 percenként jár
  • ZsZso
    szerintem eléggé nagy baj :)
  • ZsZso
    Megtaláltam a megoldást, meg, hogy mért dobott le.

red = island > mainland

blue = mainland > island

Lehet, hogy másnak ez jól fog jönni
  • Crazyn
    az nagy baj, ha a telepítés felénél volt 1 crc error?
  • ZsZso
    amúgy mért van két féle jegy ? (kék, piros)
  • ZsZso
    thx
  • Gumbo
    ok köszi sok szerencsét a hajóhoz
  • ZsZso
    jah
    Hát, Human vagyok, ottan van a Talking City, vagy mi Village, és tőle SWre van egy Wharf, kikötő, és ottan lehet elmenni a Main Islandra. Na erre a hajóra vártam/várok
  • Gumbo
    mondd már el mijez!
  • ZsZso
    A kurva életbe ... ledobott !!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÖNGYILKOS LESZEK !
  • ZsZso
    ÓÓÓ A ROHADT ÉLETBE
    Amikor itt a hajó, akkor oda kell menni az ürgéhez a jegyemmel ?
  • Gumbo
    milyen hajó? magyarázzátok el
  • Gumbo
    ez micsoda ami így idpnként jönn? vagy hülye kérdés?
  • ZsZso
    JEEEE ! ITT A HAJÓ !:)
  • Sanca
    Joaz:)
    Errol jut eszembe.
    Nekem volt 1x olyan hogy lvl10-en megutottem 1 werewolfot, odajott meg1 es kinyirtak:) Mind1, mondom akkor inkabb gombazom:) Visszamegyek a helyre, megutok 1et, mivel ugy gondoltam a masik messze van, denem, odajot hozzam. Nagy nehezen kinyirtam 1iket, de a masik elol kenytelen voltam menekulni. Kicsit lehagytam mar, gondoltam akkor hasznalok 1 escape scrollt nehogy kilagoljak es megoljon. Ez a buta orc meg elkezdi varazsolni ezt a szar(akkor nem tudtam meg hogy muxik) kozbe a gomba persze utoler, mikor mar majnem escapeltem, es belemut 1 criticalt es meghaltam 1bol:) Szal eltunt 1 escapem, 2x haltam meg, es bonuszkent meg 1 2k-t ero gyurum is odalett:)) Szal ez a fun:D
  • ZsZso
    már csak másfél óra, és tuti elmegyek a szigetről :))
  • ZsZso
    amúgy amilyen mákom van épp lekéshettem az előzőt :)
  • ZsZso
    attól még kiherélném őket :)
  • Sanca
    :D A keszitok ugylatom nagyon a valosaghusegre toerkedtek:)
  • ZsZso
    De tokon lőném azt a gecit aki ezt kitalálta