88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DooDoo
    sztem vki tapasztaltabb osszedobhatna egy egyszeru oldalt ahol le van írva minden, mint wow forumban, és akkor nemlenne ennyi kerdezoskodes mindig :)
  • Bakutyin
    a link ami ottvan fen az az amcsi verzió nem?..de azt mondtátok hogy ti a japánt használjátok.arra hol lehet jelentkezni???
  • Des
    semmit, indítsd el, és a login képernyőn jobbalso sarokban az egyetlen aktív gombra klikk, a feljövő menüben klikk a jobbszélső fülre, és állítsd át a nyelvet angolra, okézd le, indítsd újra a játékot, és have fun
  • gPROject
    Ha feltettem a gémet akkor utána kell még vmi felrakni?
  • gPROject
    na végre, megoldódott
  • Bakutyin
    a japávra hol kell jelentkezni? és mi a különbség a ketőő közt?köszi
  • Akuma-D
    leállt a taiwani???? nemáár
  • Gorii
    Ez sajnos egy "major" bug, nem frissiti a shortcutot, minden skill fejlesztesnel kikell rakni ujra..
  • Laza
    nem
  • Laza
    all csak Castel Siegenel
  • gPROject
    telepítésnél nem kell átállítani a területi beállítást japánra??
  • radical@work
    Patch Highlights from Chronicle 1 (as given on the Chinese Site):

1) NCSoft is reducing the graphic polygon count from 3000 to 700 pts per character. They do not expect much change visually and their estimate is that you can have 500-600 players participating in castle sieges because of this reduction.

Haha. Asszem egyre inkább kezd a grafika hasonlítani poligonszámban a WoW-ra.

Ha jól hallom, lezárták a taiwani tesztet, amerikai mikor indul és hogyan lehet bejutni, mert a japánra nem szeretnék felmenni (elegem van a krixkraxokból).
  • Des
    Laza, nekem egyetlen graf setting ami maxon van, az a gamma...:)) Amúgy van 1 fasza option amit ha bepipálok fullra lebutítja a gamét és így egész gyors:)
  • gPROject
    hmm...
  • Laza
    kva nagy csalasnak lehetunk tanui...
    miaz, hogy a DElfeknel van Dual Weapon Mastery meg a BladeDancer-nel is, az Elfeknel meg seholsincs...
    CSALAS :)
  • Laza
    nincs is ilyen file :)
  • gPROject
    Plízz, segítsetek!
    valaki esetleg nem tudná elküldeni azt a fájlt aminél elakad az updatem?
  • Laza
    mi nem az USA betaval jatszunk, hanem a japannal... a japannal pedig barmikor csinlahatsz logint...
  • gPROject
    éjszaka elindítottam és azóta azért kellett volna update-elnie, és kiírja a winfos, hogy nem válaszol :(
  • Sanca
    Nekem tobb mint fel iraig updatelte...
  • Sanca
    Varni kell vele sztem...
  • gPROject
    Hali!
    Tudnátok nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy telepítettem a játékot(japán) csak nem indul el, mert az autoupdate lefagy, mégpedig mindig itt:

Volt valakinek hasonló problémája? Mit tehetnék, hogy tudjak játszani?
  • Sanca
    3-as serveren jacunk, mint ahogy mar 20x elhangzott:)
    Es nem lehet megoldani a szoveget
  • Bakutyin
    regisztráltam.mennyi az esély ehogy kiválasztanak???
    ja és az volt kiirva hogy Nord America testing..vagy mi..Tehát akkor kamunevet meg címet kellet volna megadni???nagyon örülnék ha válaszra méltatnátok.
  • Crazyn
    és ti melyiken játszotok

meg lehet valahogy oldani, hogy az NPC-knél a párbeszédablak szövege angol legyen, ne pedig jhapán?
  • Jockey
    valszeg azert mert az 1 szerveren csinaltad
    nemtudsz karatert kopizni..
  • Crazyn
    Mért van az, hogy az 1-es szerveren létrehozott karaktert nem tudom használni a többi szerveren?
  • Bakutyin

"Sziasztok!
    Elnézést hogy sokat halott kérdéseket fogok feltenni,de megprobáltam elolvasni mind a 15 oldalnyi kommentet de a 11. oldalnál meguntam =I
    Tehát, mit kell honnan leszednem és hol kell regelnem ahhoz hogy tudjak játszani ezzel a játékkal,és hogy esetleg magyarokkal is összefussak"-nekem is ez lenne a problemám.
    luzer kérdések de azért jóljönne egy kis segítség..nekem is meg a sracnak is.
  • Laza
    es kva jo az animacioja is :)
    nekem teccik ^_^
  • Laza
    3-as szerver
  • Laza
    1. Talk to Sentinel Kendell at the southeastern exit of the Elven Village. He will assign you an orc chief to kill.
    2. Find and kill the assigned chief and retrieve the Kaboo Chief Torc1:
    - #1 Kaboo Chief Uoph. Near /loc 21000,41000. Southwest exit to crossing, then north and east.
    - #2 Kaboo Chief Kracha. Near /loc 34000,62000. Southwest exit and head south.
    - #3 Kaboo Chief Batoh. Near /loc 29000,79000. Near the Elf dungeon.
    - #4 Kaboo Chief Tanukia. Near /loc 21000,57000. Soutwest exit to crossroads, look southwest.
    3. Return to Sentinel Kendell with the torc1. He will assign you another chief to kill.
    4. Find and kill the assigned chief and retrieve the Kaboo Chief Torc2:
    - #5 Kaboo Chief Turel. Near /loc 40000,69000. Southwest exit, head due south and cross the river.
    - #6 Kaboo Chief Roko. Near /loc 33000,79000. West of the lake, east of Elven Dungeon.
    - #7 Kaboo Chief Kamut. Near /loc 46000,89000. Southeast exit, all the way around the lake to south side.
    - #8 Kaboo Chief Murika. Near /loc 57000,77000. Southeast exit, cross 2 bridges, 2nd ruins on left.
    5. Return to Sentinel Kendell with the torc2.
  • Laza
    azt mar lagnak hivjak, ha low-on es hi-n is ugyanugy akad bizonyos helyeken :))))
    egyebkent nalam a pixelshaderes helyeken semmi + terheles nem tapasztalhato...
  • Sáska
    Hi,
    én egy Human mage-el vagyok, s az lenne a kérdésem, hogy normális-e, hogy 6os szinten a wind varázslatom 93az sebzett, majd mikor szintet léptem, s megtanultam a 2-es szintű wind spell-t, akkor már csak 83 volt a sebzés, s 8as szintre lépve meg már csak 66ot üt kb. Elvileg nem növekednie kéne? thx.
    Amugy a magyarok össze-vissza játszanak, vagy van egy bizonyos server, ahol toljátok?
  • Ferro_TwL
    Lenne gyorsan 2 kerdesem:

Akkor most mi van a klannal, lesz uj vagy 5 napot varnom kell mig joinolni lehet (Ami nem lenne nagy baj,csak nagyon hianyzik a klan chat:( Eleg huje szabaly ez:(

Az elfeknel van egy kuldetes (azt hiszem level 10 korul), amikor ki kell nyirni ork fonokoket 8 vagy 10 darabot es mind kulonbozo helyen van. Na most en egyiket se talalom, ha tudja valaki merre vannak pls irja mar le.
  • Ferro_TwL
    Rovarirtas:)
  • Dagobert
    Van térkép, egy egyszerű küldetésből kapsz egyet meg asszem pénz a dark elfeknél. Dark elf Tutorial néven fut a küldetés. Valamelyik npc adja a kezdo helyeden. Utana mar elolvashatod a quest ablakban mit kell tenni, mert már nem tudom.
    SP pontot, ha harcos vagy, akkor 5ös szinttöl tudsz elhasználni skillekre, a dark elf városban(barlangban). Ott középen nézd meg merre van egy magas hosszu lépcsősor, ami egy katedrálisnak néz ki. Oda menjél és ott az egyik harcos npc-nél, eldő gomb és máris tanulhatsz skillt.
  • Dagobert
    Tetszik az a dark terror a kepen, remélem tudok ilyesmit megidézni magas szinten :)
  • Sanca
    Nekem ugyan annyi full lowon az fps, mint full maxon(ati power...) csak a pixel shader 1.2 bekapcsolas vesz le sokat(ahol hasznalja).
  • Laza
    fakk, ujra :)
    ez egy szereny uldozo brigad...
    vannak ott elol csontik, utana horror, es egy patkany is kulog mogottuk, csak mar nem igen fert be :)))) (elfaradhatott, mert setalt, meg egyebkent is, az o fajtaja joval beljebb avn a dungeonban, igy nem is csoda :)

• Laza
    ez egy szereny uldozo brigad...
    vannak ott elol csontik, utana horror, es egy patkany is kulog mogottuk, csak mar nem igen fert be :)))) (elfaradhatott, mert setalt, meg egyebkent is, az o fajtaja joval beljebb avn a dungeonban, igy nem is csoda :)