88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#1503 jaja, lvl 20ig kell elgorcsolni utana mas az elet, jbban a teamre vagy hagyatkozva, es izgalmasabb is
20 alatt sztem eleg solo gamma -
#1502 csao dark reg lattalak:)
gyere kezd el ezt te is, sztem eleg jo, foleg hog ingyenes, sot, en ha lenne fuzetos meg lehet ugyis kennem, sztem gyermekbetegsegei ellenre eleg jo jatekot lehetne csinalni belole (pl a group rendszer iszonyat szar az elejen)
-
#1501 koszi -
#1500 ujra beteszem, mert igy jobb :))))
A jo link a PET GUIDE-hez -
#1499 nah, elkeszult Lazabacsi PETGUIDE-ja :)
nyomtathato verzio, a hamisitok ellen jelszoval levedve :))))
Lineage2PetGuide -
#1498 tudom :)) -
#1497 na, ugydontottem, hetvegen osszedobok egy faja weboldalt ennek a daragasagnak :))) -
#1496 ő a taiwanira gondolt szvsz -
#1495 csak nem megprobaltad?? mondtam, hogy varj, megkerdem a gyereket ujbol :) -
#1494 japanban csak 7 szerver van :D -
Sanca #1493 En elf faluban tradelek es gombaszok -
#1492 Végre elértem a 11es szintet és wooden set-et is sikerült összehozni.
Ti általában mikor szoktatok játszani? Most éppen merre barangoltok? -
#1491 Mert level 20-ig el kell erni, ami sokszor eleg faraszto es lassu, de utanna teamben lehet menni a durvabb helyekre is. (Legalabbis mi ezt tervezzuk:D) -
Dagobert #1490 már müxik -
HUaRC #1489 2,6GB-t foglal,joparan toljak,bar nekem mar kezd egy kisse egyhanguva valni...8( -
Dagobert #1488 detto -
#1487 szió! :) -
#1486 mennyit foglal a játék ?
sok magyar játsza ?
-
#1485 hmm, kifagytam game kozbe, es nemtok visszalogolni a 3as szerverre
mindegyik masik szerverre betudk menni, csak a 3asra nem, ilyenkor mi van?
-
#1484 huuhhh...
A legkisebb unicorn is 22 szintu de van 32, 42, 27, 37, 47 is... :DDD -
#1483 Ezt a kérdést én is feltenném. :)
lvl 10 de fighter -
#1482 Van olyan klan a JOB Kain szerveren aki szivesen latna 2 szerencses orkot? (lvl 10 fighter es mage) nem kezdo karakterek, csak eddig Taiwanon vesztettuk el a szuzessegunket... :D (ejjeli jatekosokra szamitsatok) :D -
#1481 Ez a taiwani béta meddig fog menni, tudja valaki? Európai szerverek mikor várhatók? -
#1480 ujra megy a szerver -
#1479 a tw-i (13) is le szokott állni, igaz eddig csak max 5 percre -
#1478 remelem nem orakra megint, ma felkeltem mondom csinalok jo sok penzt reggel es megyek at dagoekhoz:( -
#1477 hat bazzeg megint leallt a szerver -
Maneater #1476 nos azt hiszem a kép magáért beszél:
Nos amint láttam hogy nagyon erős mert 2-3 ütésböl ölt meg egy nálam sokkal magasabb szintű embert. Passzív tehát nem támad senkire csak ha provokálják. Élete 2000-3000.
Nagyon gyors mert egy emberhez kergetés köben minden nehézség nélkül odaért. Támadásában idáig csak közelharcit láttam. Aki találkozik vele az ÖLJE MEG! -
#1475 a letöltés még kb 10 óra 30 perc. -
#1474 SIKERÜLT REGELNI! KÉSZ CSODA! -
#1473 Diconectelt a szemet. De mar faradt vagyok majd holnap. -
Des #1472 Ferro azonnal gyere party!!!!:)) -
#1471 Laza 7 es kerdesre nemjo a valasz :) -
#1470 el nem tudom képzelni, hogy az ezután kiadott játékok miben lesznek jobbak :) (13-as szerveren is vagyunk jópáran) -
#1469 ez lvl hanyas quest? -
#1468 broad sword blade és nem bastard... -
#1467 a pengék mire valók?
humanként érdemes nekem olyat vennem?
most small swordom van, vegyek bastard sword bladet? tudom használni? -
#1466 igaz, bocs!
elfelejtettem belépni :) -
#1465 Én csak most vettem észre, és gondoltam esetleg van akit érdekel. Egyébként nem csak előfizetők tölthetik le, hanem bárki. -
#1464 itt unatkozom egymagamban :((