88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#1543 örülnék annak is, ha valaki elmondaná, hogy hogyan üzenek másoknak.
a 3-as szerveren vvagyok -
#1542 vettem 2 varázslatot, az egyik nema z, amit vettem, mert flame valamit akartam venni, de elemental healt vett...
a másik meg advenced damagelvl 1.
valami dark wood-ban vagy hol vagyok.
hogyan tudok tanulni varázslatot meg?
a nevem: CeeMeeR
-
#1541 Elf csajszi, aki mágus :) -
Sanca #1540 Ha vki lat 45k korul fox nailt, 50k korul bronze breastplatet, vagy 30k korul bronze nacit, plz msg-ljen ram:) - "sanc
Elore is koszi:) -
#1539 mivel vagy? -
#1538 nemtudom hogy hol agyok, emrt még nem találtam meg a térképet. -
#1537 ahogy láttama képeken, ti klánban vagytok. nemtudnétok engem is bevenni, hogy énis tudjak üzengetni a játékon belül nektek?PLZ :) -
#1536 humm.. akkor sorry, de enm toom mi van, mert a gyerek aztmondja, hogy jo a valasz.. :( -
#1535 igen, nkm nem fogadta el -
#1534 hahó.... léci valaki help -
#1533 elvileg a 4-es -
ezen????? -
#1531 az 1es?? pedig azt mondta a gyerek... -
#1530 THX! lehetne 1 találka? -
#1529 a 7.-ik kepen levo valasz nem jo -
#1528 nyelv a 3. fulon van a bejelentkezes kepernyo jobb also sarkaban talalhato gomb megnyomasa utan felugro menuben -
#1527 PLZ help valaki. a kalapácsnál (alt+x) ott a felbontást tudom fentről a 2. ablakban éllitani, alulrol az elsőben a krakaktereim közt valasztok, alul bal pedig kilép.
a bal fenti nem tudom mire jó.Már rájöttem hogy viselhetem a cuccaim is. -
#1526 hogyan állitom át a nyelvet? -
#1525 KÉSZ
:) -
Des #1524 na most mivan?? -
#1523 keszul a weboldal :D
-
#1522 Download .\SysTextures\L2Font.utx file
most ezt tölti. ez előtt beakadt. -
#1521 626 file volt, amit megszámoltam. -
#1520 Check file .\SysTextures\L2Font.utx ..done
Download .\SysTextures\L2Font.utx file
már itt jár. ez lehet kb már a 100-200. file. -
#1519 nekem már kb fél órája csinálja -
Des #1518 kb 10-15 perc -
#1517 meddig csinálja az autoupdate-t? -
#1516 3as szerver -
#1515 ahogy elnézem, ez az autoupdate el fog tartani egy ideig.... -
#1514 letöltődött a game. mejik serverre menjek? hol vagytok?hogy kezdjek?hogy állitom át a nyelvet angolra? stb.stb... -
Des #1513 laza majd este gyere gammelni kellene az amulet ami nalad van:) -
Des #1512 Announce of hunting on US beta the 19-02-2004 to 15:10 It will take place Saturday February 21, 2004 with 20h. For more information, it is here. -
Des #1511 na berakom babelfishbe bazz -
#1510 Closed betara mar nem is engednek be sztem.. egyebkent is annak 1 honap volt az atfutasi ideje (general faq)
fordicscscscsatok le :))))
majd szolok Kferinek, o porfektli Frencs :)
Annonce de chasse sur la beta US le 19-02-2004 à 15:10
Elle aura lieu samedi 21 février 2004 à 20h. Pour plus d'info, c'est ici.
-
#1509 most nezem, hogy a francia oldal http://lineage2.free.fr/ jobb felso sarkaban talalhato hangszoro ikonra klikkelve meg lehet hallgatni a game zeneit :) -
#1508 Egy kis info a taiwani betarol:
Taiwan Lineage 2 is going live on March 3, 2004 with the Prologue Patch. That will mean the end of beta for any of us who are playing it there.
The retail version of L2 is three CDs long.
There is no indication or input from NCSoft as to whether they will wipe the Taiwan Database. Which means, they haven't said if they are or are not going to let the beta characters move over.
According to the Prologue introduction on NC Soft's Taiwan Official Site, Second Tier Class change request is available at level 35, and not level 40 as previously thought.
Azert szerinetm MINDENKEPP erdemes atjonni a japan betara illetve aki most kezdi ott kezdje ne a taiwanin.
Laza en sehol nem olvastam rola franciaul meg nem tudok, de mivel meg sok embernek a closed betara se jott meg az email-je (a forumokon legalabbis ezt irjak), en ketlem, de ki tudja... -
#1507 jol olvasom gyerekek, februar 21.en 20:00-kor indul az USA beta?!?!?!
http://lineage2.free.fr/ -
#1506 ujra lehet eleszteni, de halalkor ugrik vissza 1-2 lvl-t :)))
csak nekem nem volt resurectem :(
tegnap 2 farkast is leamortizaltam :DDD -
Dagobert #1505 Erre én is kíváncsi vagyok :)
Újraélesztés van vagy egyszer megdöglik annyi?
Nem láttam erről infót még -
Des #1504 laza, most akkor mi van a farkassal? megéri szenvedni érte h aztán lemészárolja egy nyuszi?:D