88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Des #1583 ferro már csak pár óra és bentvagy:) -
#1582 Megtalatam a kuldetesem ezt figyuzzatok foleg a vegen a jutalmat (sajnos csak elf only:(
1. Talk to Master Ellenia in the main building of the Elven Village.
2. Hunt Sukar Wererats (lvl 18 passive) and Sukar Wererat Leaders (lvl 19 aggressive) which drop Wererat's Fangs, and their boss Varool Foulclaw (lvl 20 passive) who sometimes drops a Varool Foulclaw's Fang. Once you get a Varool Foulclaw's Fang, you must return to Master Ellenia, as you will NOT get another until you restart the quest.
3. Return to Master Ellenia at any time and turn in the Wererat's Fangs for 60a and the Varool Foulclaw's Fang for 10,000a.
You can continue to repeat this quest indefinitely and return with any number of fangs at any time.
Most mar csak az akerdes merre vannak ezek Wererat-ok es foleg a fonokuk Varool Foulclaw? (Laza ha kemeny helyen vannak menjuk egyutt!) -
#1581 En meg mar rohadtul unom, hogy nem tudok belepni, komolyan mondom klan es klan chat nelkul a jatek sokkal de sokkal unalmasabb. -
Sanca #1580 Jaigen, ilyasz is johet. Bar torpnek jobban orulnek:) Mar van 1 full inventorim torp crafting cuccokbol. -
Des #1579 jaigen, törpöt is keresünk:) -
Des #1578 íjászokat szeretettel várunk a klánunkba! leginkább darkelf íjászokat keresünk! -
Sanca #1577 Tegnap Amugy 1 ilyen tumran bugbear (2.kepen) menekultem el 1(egy:D) hp-val:D, mer laza a 200fps-evel nem tudott eleg gyorsan feltapaszkodni:) -
Sanca #1576 A mi klanunk most a porpeket veszi be most a legszivesebben:) Szal ha szerecc stuffolni(cuccolni, tradelni) akkor torpe legyel:) -
#1575 en voltam es furcsalottam is,d e lagalabb megcsinaltam a 17emet addig
karik:
Rendbetesz lvl17 orc fighter
Khurrak 12 darke magus (inaktiv)
TorPali (10 torpe)(inaktiv)
Nightlight 9 elfijjasz (inkativ) -
#1574 Ha esetleg valamelyik klánban lenne hely 1 lvl 11es dark-elf fighternek, akkor vasárnap késő este benn leszek.
Tököm televan, hogy hétvégén anyáméknál kell lennem. Van net, de nem tölthetem le a gámét, mert kiherélnének. UNATKOZOM!!! -
#1573 pro, menjé be game, nemtok üzenni neked -
Dagobert #1572 Azt persze nemtom hogy japán idő szerint vagy más idő szerint :) -
Dagobert #1571 OPos szöveg szerintm ma 18:00kor szerver karbantartás. Mindenki menjen biztonságos helyre elötte ha nem akar meghalni. -
#1570 hopp.. tesztelik a szervert -
#1569 én is a 3-ason, de az "emberek földjén"
HUNnia vagyok egyébként -
#1568 a nevedet kérdeztem, melelsleg én a 3-as szerveren vagyok -
#1567 vagyok
szerintem nem tudunk beszélni, mert nem egy helyen vagyunk
és én nemtom, hogy kell átmenni máshova -
#1566 ceemeeir te mag indítsd el azt a rohadt msn-t lécci. -
#1565 Ez nemigaz. letöltöttem, kaptatm egy alkalmazást...de hiába klikkelek rá nem történik semmi. Nemtom mitől van.Most le kell töltenem újra? Azt a klános dolgot meg úgyértem hogy nem szeretnék olyannal lenni amivel már 3man vannak...mer az hülyeség.Nyilván ha olyat mondanak ami nekem nem teccik akkor nem azzal leszek.:P -
#1564 Baku: sztem inkébb te döntsd el, hogy mi akarsz lenni, mert ha mas mondja meg, akkor nem biztos, hoigy élvezni fogod.
A klánba meg csak 10-es szinten lehet bekerülni.
én most turbozom magam. már 7lvl meg 60% kész -
#1563 ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS SIKRÜLT LETÖLTENI+REGISZTRÁLNI...KOMOLYAN MONDOM EL SE HISZEM...
tugyátok mekkora örömet szerez ez nekem?
H a be szeretnék kerülni a klánotokba minek álljak?
Ugyértem mijen kasztototok nincs még? -
#1562 Pro, ittvgagy?gyere már valahova, ahol tudunk beszálgetni.
Mi a neved?majd whisperezgetünk. -
#1561 Te is elf lettél? ajaj..
nincs valakinek kedve emberrel lenni? mert halál uncsi egyedül :( -
#1560 Esetleg ha tud valaki elfnek adni cuccot, aki mágus, naggyon megköszönném. -
#1559 Nah mentemfelfele, most keltem fel :) -
#1558 a pajzs miért nem ad semmit a def-hez?
bug? -
#1557 hát, a tököm totál kivan
30%-ot tudtam egy nap alatt összehozni 10-es szinten, mindig bukok sorozatban 10%-ot -
#1556 lehet azt a grafikat meg feljebb is tolni :))))
-
#1555 bevan, megsem menti.. :( -
#1554 Tenyleg szep ez a jatek ha feltoljuk a grafikat:
Meg hangulatos is:
Ez pedig egy kastely amit meg lehet ostromolni legalabbis a chronical 1-ben mar lehet:
-
#1553 Egy ork harcossal beszeltunk a dark elf varos elott es modtam hogy majd szolok kb fel ora mulva es mehetunk a dark elf dungeonba, csak elfelejettem:) a nevet es nem tudtam ra whispelni, a mocsarnal meg hiaba kerestem (valami rettenetes vagy borzaszto volt a neve). Szoval bocs. -
#1552 Dagobert, Véranyó, Aggresszív baby, és a többiek:
T'om azt mondtam, hogy majd leszek többet, de mostanában úgy jött ki az időm, hogy mindig volt mivel elfoglalni magam és 10-20 percekre meg nem akartam felmenni. Majd igyekszem gyakrabban lenni a jövőben. -
#1551 A GIF file-ok támogatják csak, ami web-en is szóba jöhet. Mikor mented jelöld be a transparent-et. -
Des #1550 laza sztem ha alpha channelt akarsz elmenteni, azt nem minden képformátum támogatja ám.. pl tga igen -
#1549 vki mondja mar meg, hogy ha csinalok egy transparent (atlatszo) kepet Photoshopban, miert nem menti el atlatszonak?!
Mar kvara idegesit :) -
#1548 ocsem-csigabattyam :)
tocscscsed letoltesvezerlovel (mongyuk Getright), es akkor nem kell elolrolkezdeni, hanem folytattya, ahol abbahagyta :) -
#1547 Már elkezdtem tölteni...Kistesóm leült a géphez és elkezdett jáccani a rémen3-mal..és ujraindította.és most tölthetem ujra... -
#1546 Keszulodik mar a Magyar Lineage II. website...
Ha akar vki, segithet az infok osszeszedeseben :)
Magyar Lineage II. Website -
#1545 terkepet kuldetesert kapsz...
a kuldetesek le vannak irva itt:
http://lineage2.universalrealms.com/l2dp/weapon.asp?Filter=Sword -
#1544 ráköltöttem a 2 varira 780 aden-t vagy mit, a pénzem 4/5-ödét.