88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#1623 Ertem, koszi -
#1622 szokasos reggeli karbantartas -
#1621 mi a nyavalya. minden szerver test allapotban
-
#1620 mit veszel helyette?:)
-
#1619 mit veszel helyette?:) -
#1618 Lehet, hogy mondasz valamit.. De akkor már inkább az US bétát választanám, mert ott angolul van minden, gondolom. Az már megy? vagy mikortól él? -
#1617 elado egy fox nails 45k ert , akit erdekel "kingslayer -
Sanca #1616 A 6 evesnek kinezo torp csajszira gondolsz akinek kilacik a bugyija?:)) -
#1615 húú ezke a ferdeszműekmekkore perverz kis mocskok:)))
de legalább szépet csináltak -
Sanca #1614 Ja, es behal 1 keltirtol:)) -
#1613 GET A PET kuldetes... lvl15-tol...
http://lineage2.universalrealms.com/l2dp/weapon.asp?Filter=Sword
itt le vannak irva a kuldik... -
#1612 honnan van ez a farkas? -
#1611 klassz farkas, lehet majd en is megcsinalom a questet, aranyos:) -
#1610 Gori
Nem tudom mit rontottal el a multkor, de a 7. kepen talalhato valasz JO... nekem is bedobta a gep, es siman elfogadta...
Azt eszrevetted, hogy a kerdesek valaszit is megkeverik?! mert lehet, hogy ott verzett el a dolog...
Alaposan meg kell nezni a karaktereket, es a mondatok hosszusagat... Ezeken kivul csak "szamos" kerdesek voltak, tehat vehetjuk ugy, hogy ez egy teljes guide... proba ujra...
az NPC szovegebol ird ki a sarga karaktereket, mert azok valaszok... nekem 2 szamos kerdes is abbol volt... a km-es es az a 3X-es... -
#1609 Laza ur 3. farkasa (remelhetoleg az utolso:) teljes pompajaban bemutatkozik :))))
Eddig mindig elhalalozott a dragasag, meg mielott befizettunk volna egy fotozasra... de most ez volt az elso :))))
-
Sanca #1608 Des mikor josz? Majd kene menni zombizni mint tegnap. -
#1607 Taiwani beta marcius elejen veget er es atmegy fizetosben. Karaktereket a taiwani ill. japan betarol az US betara ill. mashova 99.9%, hogy nem mentenek at. Fullos fizetos server nyar elott nem valoszinu, hogy lesz. -
#1606 Én abban bízom, hogy átmentik a karaktereket....
Amugy meg a full verziós európai-ra várok... addig jó lesz a taiwan-i béta is. Tényleg, valaki tudja, mikó lest full verziós európai szerver? vagy bármilyen full? nem baj, ha fizetős... csak legyen full. -
Dagobert #1605 A klánunk közkívánatára benyomo a linket a klánunk forumához.
LOD Klán Forum
Köszönet Törpapának a fórumért :) -
#1604 eprsze, hogy csak a 3-as nem muxik még -
#1603 most ti gameltok? es melyiken?? -
Sanca #1602 Des megvan a zse. Majd irj//gyere. -
#1601 es kevesebbet sebez... igy a helyes :) -
#1600 DES
azt elfelejtetted megfigyelni, hogy a dupla XP dupla HP-vel is jar...
tehat ezeket a monstakat ugy eri meg olni, hogy a nalad jopar lvl-el alacsonyabbat kell olnod, ami duplat ad, mert kevesebbet tud sebezni... :) -
#1599 nem emgy a 3-as szerver. brühühü:( -
#1598 DES
honnan szedted a good monsta listat? -
#1597 ok, thx
-
Pukkka #1596 Taiwani beta és a japán béta ugye más? Szal hogy Japánon játszhassak aztis lekell töltenem? =)
-
#1595 A japan beta helpet megcsinalom ugyis fennt van itt a forumon csak osszerakom noramlisan, elkduom az oldalon levo mail-re ok laza? -
#1594 nem megy a 3-as szerver -
#1593 Marciusig... sztm gyere japanra... -
#1592 Én human mage vagyok, csak a 13-as szerveren:P -
#1591 najo. hanyagolom mara. senki sincs bennt, ma kb1 szintet buktam, elvesztettem egy csomo cuccom, semmim sincs, nem birok gyakni. -
Sanca #1590 Csak az elfeknel vannak ilyen jo kuldik...:( -
#1589 bent vagyok game. CeeMeeR a nevem, lehet uzenni.
-
#1588 Meg fel ora es megyek:) -
#1587 elsodlegesen info arrol kell, hogyan regisztralhatsz, letoltes, beallitasok, stb.
A printscreeneket megcsinalom... -
#1586 elkezdtem, de mar irtam.. :)
kene help is, ossze kell szedni az anyagot, es sok idom nincs ra... tehat hajra :D
Magyar Lineage 2 Site
-
#1585 mert mesz mint a meszes, neki a brutal ellenfeleknek :)
de aztan utolertem, es jol hatbavertem :D -
Des #1584 laza csinálod te a lin2oldalt? ha kell help szólj