88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#1663 ki valtozik at mive?!?! :)
a farkas ugyanugy lep szintet, mint barmi, tehat megfelelo szamu XP utan.. -
Sonic13 #1662 Pityogo te is meguntad a MuOnline-t? -
Sonic13 #1661 Ez a video meg nagyon durva, muterrommal tök jót röhögtünk! :D -
Sonic13 #1660 Hali mindenkinek!
Üdv LOD klán! :)
Itt lenni új karim:
Béke veled tesó!!!
-
#1659 japan most kezdodott, 1 hete se tart, szal nemhinnem hogy leall, kb 3 honap legalabb allitolag
use beta zart most kezdodott, oda nem jutsz be egyhamar, meg opnerol hir sincs -
#1658 meg 1 kerdes
ha szintet lep nekem meg kell fuzetnem hogy upgradelodjon vagy atvaltozik magatol? vagy szintet lep, aztan meg fuzzesek ra 50k/t hogy atvaltozzon mondjuk farkassa? -
#1657 most, hogy megszünik a taiwan szerver, a japánra megy mindenki vagy van valami más pl. usa, vagy valami angol nyelven? úgy értem a japó is leáll egyszer pl 2 hét és akkor nem érdemes vele foglalkozni! -
Sanca #1656 aztakurvabazz:) -
#1655 Megyo power:D -
#1654 aha, akkor jol gondoltam, hogy a sarkany is egy haziallat -
#1653 LOOOOOOOOLLL
PECH :)
ténelg nem konnyu szo:) -
#1652 lvl5 - kutya
lvl15 - farkas
lvl35 - sarkany
ha meghal, kell resu scroll, vagy eltunik orrokre :)
ha meghal, es nem eleszted ujra, akkor orokre eltunik, es kezdheted elolrol a kuldit -
#1651 most kuddtem -
Kou #1650 Laza küldtem egy privátot, majd válaszolj a jó öreg Kou haverodnak:P -
#1649 kérdés: csak farkas lehet ilyen követő?
ha fejlodik, akkor változik a kinézete?
és mit javit rajta 1 upgrade. he meghal hogyan eled ujja.
ugye eleg 1x megcsinalni a questet, aztan akarhanyszor hsznalatod...? -
#1648 ezt mindenkeppen nezzetek meg... Magyarorszag bazze :)))
Utelagazodashosag ertunk! :) -
#1647 mondjuk ez lvl 1es pet, nem vl 15os, lvl 15 laza volt gondolom, szla ha vigyazol ra, akkor veled eggyut no, ami azt jelenti alacsony sznten egesz jol fejlodhet
no majd ha meglesz a 20 kiprobalom, addig nem erdekel a dolog, nincs idom ra:P
-
#1646 kész van JEH -
#1645 fú d ekurva sokáig tart ez a rohadt autoupdate ááááárh:DD -
Sanca #1644 Sztem semmi ertelme. Amugy itt #1609 vannak a pet statsai, magukert beszelnek:))
Ha meg taposabbra akarok tobb 100.000be kerul az upgrade, szal jobban jarsz ha magadat fejleszted. -
#1643 nem ertem, ha lvl 15os, hogy nyirja ki egy grey wolf? akkor mi ertelme van a petnek?
marcsak azert kerdem pocsoljek e vele vagy sem -
#1642 Nincs kedve valakinek késő este zombivadászatra menni vagy csontokat gyűjtögetni a de dungeonban?
-
#1641 van egy amulett, amivel meg lehet idezni, es el is lehet tenni...
vigyazni kell ra, mert hiaba lvl15-os, mikor megkapod, egy grey wolf siman leveri :))))
nekem ez mar a 3.
egyszer megcsinaltam, azt kinyirta egy grey wolf, egyet vettem, azt kinyirta egy gomba, es most megcsinlatam ujra :)))) (fel lehet eleszteni, tehat nem art ha van egy resurect tekercs az embernel... csak nekem nem volt :) -
#1640 na lejöt rakom fel...
DE!
netke milyen gépetek van, mlyen configon nyomjátok, bátyámnak radeon 9800, és a karakter generálásnál már nem folyékony a izé, hogyisvanez??? -
#1639 petnel hogy muxik a dolog, barmikor megidezhetem? el is tudom tenni? pl mi van ha teleportalok meg ilyenek? -
#1638 pet prosza?
ha kell help, szolj, segitek... legyen mar meg neked is, aztan egyutt megyunk tapolni :) -
Sanca #1637 hentai? -
#1636 nem az a perverz, a ferdeszeműek a perverzek öszességében, mert akik hentait rajzolnak, és még arra is élveznek, azok nem normálisak:)
csak a Slayers jut eszembe, ahol kis mellű vlt a csaj, de mindenhol máshol, dinnyék lógnak:) -
Sanca #1635 Amugy en ma csak max este jovok jacani, mer tudom azt hogyha most mennek 'csak 1 orara' akkor kb ejjel 2kor vegeznek vele:), azt most tanulnom is kene kicsit, mivel 3 napja 1folytaba jacom:) -
Sanca #1634 http://lineage2.universalrealms.com/
http://lineage2.universalrealms.com/info/Maps/default.asp -
#1633 Sztem meg jo, hogy van egykis fellibbenés -
#1632 nemtudnátok emgadni nekem az uzi számát, amelyikben benne van a leforditott terkep full verzioja ?:) KÖSZí :) -
#1631 Ejhah, ha neked a fellibennő miniszoknyák és a szép mellek perverzek, akkor nem akarom tudni, mit nevezel normálisnak... :) -
Sanca #1630 Ez nem perverz, csak elethu. Nagy kulonbseg:)) -
#1629 cestus -
#1628 Én is töltöm már a gámát, ki kell ezt is próbálni, de a favorit wow lesz, ide majd csak női karaktereket jövök generálni :))
Guild Wars, meg a wow+lineage keveredése, az is jól néz ki, csak fáj a szívem, ha belegondolok hogy ex blizzardosok csinálják:( -
#1627 3-4 ember dolgozott azon, hogy a mellek életszerűek legyenek...:D
fellibbenő miniszoknyák:)
nem baj az ha vmi szép, csak már annyira perverzek, hogy az fáj -
#1626 -
#1625 Az a király! -
#1624 És meddig szokott tartani?