88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gugger
    ???
  • Akuma-D
    Haller, Birka és Gugg! A 3-as szerverre gyertek JOB-on! És tápoljatok, hogy utólérjetek, mer tegnap sikerült túlzásba vinnem... :D lvl10 potom 4 óra alatt.
  • Birk@
    szerintem utána kell
  • Birk@
    Nah gugg mire rendbehozod, énis letöltöm :)))
  • Birk@
    biztos ami biztos, feliratkoztam a North American Lineage 2 betára is :) kívánsi vagyok mit írnak vissza
  • Gugger
    első indítás elött lecsekkolja az összes file-t, ez elött vagy ez után kell a D3d...dll-t és az npcname-e.txt-t bemásolni? Mert én ez elött másoltam be, akad mit állat, és a nevek is összevissza vannak a a taiwan hoz képest! HELP!
  • Rincewind
    Hmm, és szó sincs elkülönülésről, mindenki irogat ide továbbra is, csak a klándolgokat beszéljük meg ott, mert az nem ide tartozik.
  • Rincewind
    Klánfórumon linkjét vedd le az oldalról légyszíves az nem általános fórum, hanem elvileg egy privát klánfórum. azért van, hogy klános dolgokkal ne offoljuk szét ezt a fórumot és nem azért, hogy odaszokjon mindenki!
  • pityogo2
    Ehelyett it van ez a game: sok magyar, akivel tudok beszélgetni is, nemcsak egymagamban gyakok. Vannak küldik is, igaz az elso 2 az agyamra men, mert nem magamtol vallaltam el, de azert megcsinaltam oket :)
  • pityogo2
    nekem is volt iylen hibam... annyi az egésznek a kulcsa, hogy probalkozz a nevekkel.. nekem eggyes neveknél nem krealta meg, hanem csak kiirta: 1~ 16 english character vagy mi.
    en az orkomat kb a 7-8. alkalommal sikerult megcsinalnom...kisse rossz volt mindi beallitgatni. az elfemet szerencsere a 3-4. alkalomra sikerult... Ne ad fel. Probalkozz más névvel.
    ma én leghamarabb szerintem 13:00-kor leszek... felvételi elbeszélgetés+tanulás, de utana mar nyomom a gamet
  • pityogo2
    hát most máshoz van kedvem, nemcsak salapáláshoz, és ahhoz, hogy 1 magyarral se tudjak gaméban játszani.
  • Ferro_TwL
    Holnap este (azaz ma este, szoval hetfo este) akkor mindenki jojjon az elf dungiba, lemegyunk melyre a verpatkanyokat olni es megcsinalhatom a questem vegre.
  • Gorii
    lvl 20 kell akkor nyomd
  • Jockey
    Kerdesem kovi:
    megcsinaltam a 19es questet az orcommal, megvna totoem is, azonban azt irjak elvileg 2,2est kene valasztani, de nem csinal ra semmit, csak fheren irkal
    szal ahhoz hogy monk legyek 20nak kell lennem eloszor vagy eleg 19is?
  • Laza
    arra is kivancsi vagyok, be jon e nektek, hogy az oldal allatt a jatek zenei hallhatoak... ha igen, mejk szamot hallgatnatok ezeken kivul meg szivesen?! :))))
  • Laza
    szivesen varok barmilyen jellegu segitseget... szeretnek kezdoknek karakterhelpet, es jotanacsokat jatekkezdeshez... meg minden egyeb hasznos informaciot...

ha vannak okos, ugyes, valalkozoszellemu emberkek, jelentkezzenek...
    [email protected]
  • Laza
    Hello, akar te magad is tudsz regisztralni, itt megtalalod az informaciokat, es a letoltes cimet...

BEINDULT A MAGYAR LINEAGE2 HOMEPAGE...
  • Laza
    honnan van neked?! vetted? :)

kapsz erte 3500-ot :)
    ez eleb barati, ram nezve.. :)

mennyit kersz erte?
  • Crazyn
    Laza: nemtom, hogy kell-e neked, de van 1 fölös wolf's leather mail (P.DEF 18, WEIGHT 40). Ha esetleg kell a farkasodnak, akkor egy baráti árban kieggyezhetünk. A bótosnak 3000é tudnám eldani
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Olvasgatom a forumot és egyre jobban megteccik a game. Abb segitcsetek már pls hogy a japán verziot honnan tudnám letölteni. És vki legyen már olyan rendes regeljen nekem egy accountot. Várom a válaszokat By
  • Laza
    ???
  • Gumbo
    mér nem reagál senki a chaten?
  • MaDFoX
    Laza: ALT+H ;)
  • Laza
    mit nem lehet csinalni sok 1 penzessel :)))))

• Laza
    a harcos csapat :)

• Jockey
    no 19es lett az orcom, egy Viper boldog tulajdonosa, 39/21es fistnek:P
  • najó
    nekem megy,nevet adtál neki?
  • Pukkka
    AZ mérvan hogy 3 as serveren nem crealja meg a törpöt?
    Megcsinálom stb, rányomok create és utána sehol a törpe. =?
  • najó
    jo,de másnak nincs szüksége(kiv. ugyancsak törpe)ezekre az összetevökre,egyböl eladhatná nekem ha együtt kalandoznánk,nem? persze lehethogy eljön a kánaán,ha meglesz a Spoil skillem is:)
  • Rincewind
    Az említett skilleknek pontosan az az elsődleges célja, hogy megfelelő mennyiségű nyersanyaghoz juttassa a crafter törpéket. Csapatban sem kapsz többet, csak az XP lesz kevesebb.
  • najó
    nem akartam senkitse lebeszélni,csak nem tudtam hogy müködik a skill
    amugy nekem is nagyon tetszik a törpe,csak lassan már csapatba nyomnám valakivel,mert nincs elég ércem,vasam
  • Rincewind
    Sweeper, csak Spoil-al együtt működik és teljesen jó, én folyamatosan használom. Törpe jarit az ne válassza, aki gyorsan szeretne, látványos fejlődést, új skilleket látni, mert ő a kezdetben szinte csak passzív skill-eket kap. Nekem egyébként tetszik, szerintem nagyon jó kari, nem is lennék mással.
  • Jockey
    harc elott haszna;j spoilt, utana sweepert ennyi
    amig nics meg a 2 skill, addig csak gyakni tudsz igazabol
  • Lynx_TWL
    fúúúa kurvaistenit mindössze 3 óra folyamatos szenvedés után sikerült REGELNEM jeee
    már csinálom is a hentes karit
  • Jockey
    ne beszelj hulyeseget es foleg ne beszlj le ezaltalsenkit a torprol
    van spoil meg sweepet skill, spoitl elotte sweepert utan kell hasznani a 2o egyutt hatasos, es akor tudsz kinyerni anayagot a mobbol..
  • Laza
    GET A PET Guide a Magyar Lineage 2 Siteon...
  • Gugger
    na jó mindegy, taiwan leszed, japán tölt le! éppen itt tartok!
  • najó
    hogy lehetek klántag?
    amugy jol megszivtam a Sweeperrel-1100SP,de eddig semmi extra tárgyat nem találtam(szvsz senkine válassza a törpéknél)
  • Gugger
    Rekaclaw imp, Rakeclaw imp hunters, Rakeclaw imp Chieft, ezeket kell vadásznom, de nem találok Chieft-eket, csak sima imp-eket és hunters-eket, akkor most mi van?
  • Gugger
    és a japánhoz is le kell töltenui a japán verziót + regisztrálni? van valakinek url-je ahol lehet regelni + letölteni?