88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sáska
    Nagyszerű:), ha nem baj, hogy én még csak most leszek 9es.
    Én most is fennt vagyok amugy, alias MonkSis3
  • Sanca
    Es meg hogy fel van haborodva...:D
  • gPROject
    Hali!
    Én human-fighter vagyok 14-15-ös szintü. Ha érdekel szólj!
  • Ferro_TwL
    Ocsem ez a random loot rendszer mekkora baromsag. Elmegyek zombizni, hogy este a dungeonhoz kicsit kondisabb legyek, leverem az elso zombimat es dob egy ketkezes kardot 21-es patk-al. Persze orultem mint majom a farkaanak de ez akkor is tok hujeseg. Bar leeht, hogy a szintnek van hozza kozze level9 mar talan illik egyszer dobni ennyi mob gyilkolaszasa utamn.
  • Sáska
    Hi, ha van human fighter lvl 8-10 körül, akkor este a talking island-en nyomhatnánk partiban:) Valaki?
  • DooDoo
    Detto... shiiiit. axeleronál vagy egyébként?
  • Dagobert
    Szerver halál juhéé :(
    Az is lehet hogy a külföldi vonal halt be itt Mo.-n.
    Külföldi honlapok betöltése lassú lett.
  • Sanca
    Lol, minden orc harcos olyat, vagy annal jobbat akar:))
  • Jockey
    nem emléxem ki még itt orc dual fist harcos, de megvan az álmom:)
    láttátok már biztos azt a karom szerű dual fistet, 490k a bótba, no olyat akarok, rettentő durván néz ki:))
  • SZEG007
    Sziasztok!
    Letöltöttem a játékot, és regisztráltam magam, kaptam a regisztrácio mellé accountot is mailben.
    Most teleptetem a játékot, és kéri az ID met, meg a passomat, de hiába irom be, nem hajlando elfogadni.
    A mailben kapott kodot, hova kell beirni, és most mitévö legyek?
  • Jockey
    gugger: tudtommal mind1 melyiket irtod, bár ez eleég low lvl quest ja jol tom, 10töl már nem nagyon fogsz vele foglalkozni
    ahogy kimész északra a városbl, folyamatosan tarts balra az utmentén, eljutsz egy havas részhez, ott vannka hunterek, mész tovább balra tartva, akkor lesz egy lejárat jobbra ott lesznek a chiefek, de azok még nagyok lezsnek neked sztem
    tapasztalatom szerint kék és zöld mobok a legjobb xp harcosnak, eleég gyorsan tudopd ölni őket, szinte chainbe, és jó pénz is, szal ha lehet ne görcsölf fehér mobokkal, vagy csak akkor ha nagyon durva felszerelésed van
    én összekuprogattam egy Viper dual fistre, na azzal nekiállok simán fehérnek is, chainbe lemegy 3om ha nem addolnak, soulshott nélkül de ez majd még neked későbbi móka lesz:)
  • hpzolee
    Aztmondtad (sorry mert amugy értelmetlen a mondat)
  • hpzolee
    Tomper Aztmondta elözö kommentekben hogy szivesen csinálsz reget--> nekem most szükségem lenne rá mert stuffolokéknak kell törpe :DDD mircen vagyok zolee néven vagy [email protected] elöre is THx
  • Gugger
    rakeclaw imp-es kuldinél mit kell pontosan csinálni, mert ugya van sima imp+hunter+chief! szal imp van meg hunter, de chief-et nem találok? ilyen black meg red valamiket kell gyüjteni! Szal?
  • Gugger
    thx
  • Jockey
    Prefektustol
    ahogy jösz ki aszületrési helyről, mielőtt liérnél a térre van két szoba, balra meg jobbra
    a bal oldaliba van aprefektus páros, jobboldaliba a seer páros
    prefektuok a harcos trainerek, seer a magus trainerek
  • Gugger
    hi all! Help!

Ork vagyok a Japó 3as szerveren és 5 ös szinten! Kérdés az lenne kitől, hol, hogyan lehet megtanulni a skill-eket??? mint pl. passive: Armor Mastery 1, Relax 1, Weapon Mastery 1, SP pontért persze, active: Iron Punch 1, stb...

HELP!
  • Laza
    en csak este leszek...
  • Akuma-D
    tudom, taiwanin volt egy 17-es mage-em
  • Jockey
    csőtafy:)
    istne hozott itt is:)
    ajánlom figyelmedbve itt az elf ijjászt, elég gigabrutál kari, és nincs nerfelve, és nem is lesz:)
    szolj ha vagy, megkereslek ingame:)
  • Jockey
    inkáb azt tárgyaljuk meg, mikor csapunk lazaákkal egy gigadurva hentet:)
    le kéna menni aki csak tud magyar valami jó kis hihglvl helyre, és körbemászkálni, ismerkedni vele
    sztem ilyen 18 körüli karikkal kéne meni, hogy izgi is legyen, aki kisseb majd jönkésőbb (mondjuk minimum 15ös karik jöhetnének)
    nálunk van 2 mage(mármint e szint körül18asok tán mind2), lazaéknál is van 1, meg van rengeteteg tankunk, hátha jönne valami drop is még
    no mitszoltok?
  • Jockey
    ehh sok lett a hozzászolás, de itt bent tetü lasu a net, no mind1:)
  • Jockey
    laza: én véleményem szerint is jobb ha le van véve a klánfoórum inne, márcsak épp azért, hogy ne menjen oda feleslegesen senki, a dumák fő része örülnénk ha idecsoportosulna, és ez lenne a main órum, ezért kellet levenni
    szal mindenre ez a fórum a hivatott, az hogy aklánba kell valakinek egy recpet, vagy hogy letárgyaljuk ki mennyivel ugrik be klánléptetéshez, nem biztos hogy ez lenne a legalkalmasabb fórum rá
    ennyi, én szeretem aképeidet, inkáb rakj be vagy 2őt még:)
  • Rincewind
    Sajátosan értelmezed a különcködés fogalmát. Ha rejtegetni valónk lenne, akkor most nem ismernéd a fórum-ot, úgy gondolom. Az elindítását pedig nem vezérelte semmi más, csak tekintettel akartunk lenni az itt fórumozó emberekre és nem akartuk a saját dolgainkkal terhelni ezt a fórumot. Valószínűleg mindenkinek jobb, ha nem kell 50+ hozzászóláson átrágnia magát, ha érdemi információt szeretne kinyerni a beírt hozzászólás-tömegből.
    Egészében véve egyáltalán nem értem mi a problémád ezzel...
  • Dagobert
    Laza, semmi különcködésröl nincs itt szó, egyszerűen azt akarjuk hogy ne beszéljünk meg itt mindent keresztbekasur. Ha pl. az 1300. hozzászólásban nekem azt mondja valaki hogy én belépnék hozzátok meg miegymás, de mondjuk én az sg oldalt csak este vagy hajnalban nézem meg amikor az 1300. hozzászólás már 2 oldallal arréb van, akkor nem biztos hogy én azt meglátom. Ugyanez a helyzet azzal is kapcsolatban mint pl. - Van egy broad sword recipe törpék, kell valakinek? - Lehet hogy ezt a klánból senki sem tudja meg mert 3 oldallal arréb lesz már amire ő ránéz az sg ln2 fórumra. Remélem igy tiszta. Ez csak azért jött létre nálunk hogy ne offoljuk szét a topicot saját klános bajainkkal. No Offense. Altalános topic mert azért van mert odairjuk ami máshova nem passzol :)
  • Birk@
    Mondjuk én törpe harcossal nyomtam 12-ig mire behalt a szerver, de az nagyságrendekkel nehezebb mint windstrike-al 1 max 2 lövéssel lelőni az elején a szörnyeket (8-10 szintig)
  • Crazyn
    Laza: egész nap bent leszek, ha érdekel még a dolog
  • Laza
    ne aggodj, lvl10-ig igen konnyu eljutni, onnantol mar lassabban megy :))
  • Laza
    Hummm... ha nem "alltalanos" forum, akkor miert van benne alltalanos topic, miert regisztralhajta magat barki?! :)

Nekem igazabol mindegy, csak nem ertem, hogy annak a maroknyi 10 embernek egy beta jatekban, ahol nincs kiforrott klanrendszer milyen jellegu klanos rejtegetni valoja van... nem ertem az ilyen jellegu kulonkodest... :(

a kb20 magyar jatekosbol ...

de ezt ti tudjatok, csak megjegyeztem... linket leszedtem... (bar ide is be van linkelve)
  • Jockey
    no, akkor ma megrpobálom feltolni 20ra akrit, kb 40%on állok ha jól emléxem, és már meg is van mit veszek első skilként: Stun ütst, kivi vagyok rá:))
  • Dagobert
    Laza, majd ha elértem a 20at és megvan az Út a Dark Elf Mágushoz, akkor leírom magyarul ide hogy kell összehozni. SZVSZ majd tedd be a honlapodra és a többi specializálódást amit más elért és leírta ide hogy kell. Így aki most kezdi a játékot, nem kell keresgélnie az angol fórumokban, honlapokon, hogy kell megoldani a küldetést.
  • Tafaya
    Na regeltem en is mar csak a kliensnek kell lecsorognia
  • MaDFoX
    Ja igen, a modszer jo, DE vigyazni kell a golemek kozeleben koszalo medvekkel es wolfman chieftainokkal mert menekules kozben nem celszeru mellettuk elrohanni ;) randan agressive joszagok es eleg gyorsak... :D
  • MaDFoX
    Mar azert, de sztm a mage karik sokkal gyengebben fejlodnek lvl10 alatt mint a harcosok... Szaros varazslatuk sincs elmeletileg lvl7 alatt (gyakorlatilag lvl8-9 alatt mert 500+SP). Szoval... :DDD

Amugy ork mage-knak tapozon lvl8-9-re (vagy akar feljebb): Szepen neki kell menni a greystone golemeknek, amint van life drain...
    Iszonyat lassuak, mielott leutne elszaladni par metert aztan mehet a life drain bele, ugy legyengul mire feltapolodik a mage hogy mar at lehet harapni a torkat... :D
    Csak a windstrike-jere kell vigyazni (de tapasztalat szerint CSAK egyszer hasznalja a lama). 381XP 15SP ~100a
  • Crazyn
    Már csak 1 dologra kell vadásznod, ha nincs meg: wolf collar
  • Crazyn
    Az angol mappel nekem az volt a bajom, hogy egy csomó dolog nincs rajta. Amugy szép.
  • Crazyn
    Ha jól emlékszem, akkor vagy 1 balor orc fighter leader vagy egy goblin thief dobta. Elfogadom az ajánlatod. A darkelf város krnyékén megtalálsz CrAzNaLoR néven.
  • Akuma-D
    próbáld meg utána rátolni a fileokat, de mentsd ki az eredetiket. :)
  • Gugger
    ???
  • Birk@
    Mert mágussal vagy te csíter, ez nem teljesítmény :))))
    Mellesleg tessék, akinek még nincsmeg:
    Lineage II Angol map