88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#1903 amcsi open meg 2honap min :), gyereee , adunk mindent indulashoz 2ora alatt 10 leszel etc :) -
#1902 ezt mondta mindenki japcsi elott is :) -
#1901 tegnap lettem 20, jo lenne mar tovabb is jatszani :) -
#1900 Miert csak usa, az meg sok ido addig gyere:) -
#1899 nemar :), en nem kezdem ujra :) -
#1898 ugye még nektek sem megy? -
#1897 majd usa-ban :) -
#1896 Tompi mikor jossz mar?:) -
#1895 dark. pár segitség elején
mobok: ha ráklikelsz megtuodd aszintjét, amilyen szinbe van aneve, olyan szinitű: pl fehér, te szinted környéki mob, lehet picit magasabb is meg alacsonyabb is, zöld kisseb nálad kék még kisseb, sötétkék takony hozzád képest, sárga erősebbb nehéz ölni, narancs, esélytelen vagy egyedül, piros: fuss:P
én a zöld mobok ölését ajánlom neked, azok jó pénz jó xp
minden szöveg japcsi, kivéve a questek ha felveszed öket, meg aakri stat képernő minden angol
csak a questek felvétlekor lehet godod, vagy trainelésnél, de ha klikkelgetsz, akor előbb utobb beadja milyne skileket tanulhatsz, az már mgint angol lesz
játákba üzenni egy játkosnak: "name blablaaaaa-l tudsz, ha nem online kiirja (idézőjel csak az elejére kell)
gyarapodj ugy lvl 10ig, az simán mennid fog, harcosnak ha van is pénze és nem ijjász ajánlom az 1000pénz körnéyki legalapabb bow-t mob húzáshoz, így nemkell bemenni aggrok közé, és sebez is elég jól, pár hp-t megsporol az bizti
Tafaya: irányitás van nyilakkal is, de sok karinál nem működik rendesen, pl nekme orcnál szar, de törpéné műxik, az pk-s az gagyi, az nem is pvp, mert nem éri meg, azonna megbosszulnak, és bárki, lessz itt várostrom minden
na gyakjatok fejlősjetek:)
u.i: valaki bemásolt ide eg angol szövegt serveröl, nos abban az áll 5óra a karbantartás ha jól olvastam, ami igen hosszú, és m,ég nem telt le, de azért probálkozzatok hátha:) -
G_ArchAngel #1894 nekem sem megy az accountom... -
#1893 -nem -
#1892 nekem a feliratok miért nem japánok? h lehet őket átírni ? -
#1891 alom drop :)
-
#1890 server down topic :) -
DooDoo #1889 de akko ménemmeeeegy? :( -
#1888 Tompi hianyzol!! -
#1887 Én is épp ezt akartam kipróbálni:) -
DooDoo #1886 Na csináltam új accot, azzal se müxik, ugyhogy nem accokat törölgettek valszeg :) Akinek kell egy fölös acc az írjon: [email protected] :) -
#1885 [tímszszpík] -
#1884 Van egy DE csaj aki az idegeimre megy. Ott dekkol mindig DE város előtt, árulja a soulshotokat, meg a spiritshotokat több mint 2a-val drágábban a bolti árnál. Az ilyen minek játszik? -
#1883 ez hivatalos -
#1882 ha majd jösz gémelni gyere fel a fop tsre! :D -
#1881 jaja:( -
G_ArchAngel #1880 a világ legnépszerűbb koktélja? áh, tök szar:) -
#1879 mentem egyetemre!
Ha nem megy a gáme, mire visszaérek, akkor visszamegyek spellforce-ozni! -
#1878 Hmm, jó ez a pia? -
#1877 akkor megnyugodtam
Utálom ezeket a japókat. -
#1876 masnal is lehal loginnal? -
G_ArchAngel #1875 aha, én nemsokára ott fogok keveregni elf városnál, csak előbb ebédelek...:)
(de most komolyen mikor jön ki a hivatalos game?) -
#1874 engem se enged be -
#1873 open beta 3mas szerverre kell menni ? -
#1872 Az igen:) -
#1871 damascus sword recept :)
-
#1870 Akkor én is marha ideges leszek -
#1869 A japó 3-mas szerveren?
Basszákmeg, ha törölték az accomat!!!!! -
#1868 Most sehol se nagyon -
#1867 hogy tudok találkozni magyarokkal ? -
#1866 Ehh, pedig már hozzákezdtem volna az alapanyagok gyűjtéséhez -