88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Davidus
    Külföldi weboldalak bejönnek faszán?
  • pityogo2
    de akkor miert meg ya net tobbi része hm?
  • pityogo2
    naba, a logninnal meg a viz se all meg egy picit... nem is tolt... SEMMI!
  • Gorii
    erdekes engem nem enged be :)
  • Davidus
    Tuti valami matávos netszarozés van.
  • Davidus
    Nekem is műxik pedig te regeltél nekem:)
  • Gorii
    jo kis tetris mi?:)
  • Gugger
    késöbb, most játszom!
  • Birk@
    mellesleg gyere ventrire
  • Birk@
    Gugg ne ártánykodj, nemisvagybenn :)
  • pityogo2
    De neked miert muxik?igazi adatokkal regeltel?
  • Gorii
    nemmondod
  • Gugger
    nem értem én bent vagyok, igaz ilyen sem volt még, hogy tök kevesen vagyunk, pl. senki sem üldögél a tér közepén :D LOL
  • Birk@
    meg vagyunk lepve
  • pityogo2
    nem muxik nalam se
  • Sáska
    A fullos európaira én is befizetek Úgy hallottam olyan 10-12Euro lesz.
  • pityogo2
    - Lineage 2 - a MMORPG (171 új üzenet)
    nem emgy aszerver? na mingyart megnezem...
  • Gorii
    en amcsira nem fizetnek elo , sok idiota :)
  • Stranger
    Miért nem megy még mindig????
  • Jockey
    az még jobb lenne,sőőőőt
    ahh ne si mondd, angol nyleven dumcsizni és olvasni egy kijavitottgammába, álomjátk lenne sztem:)
  • Gorii
    sztem lesz eu verzio is
  • Jockey
    Gugger: ha lesz ennek végre fizetős amcsi NORMÁLIS, kevésbé bugos, normális nyomkövetésű, földönülve is kijelőlhető mobos verziója, és én előú is fizetek rá, ha hiszed hanem, csak az nem most lesz..:)
  • Gorii
    eu beta lemegy utana p2p , de az meg sztem 4honap min
  • G_ArchAngel #1920
    és ez a béta állapot meddig tart? mert ha sokáig nem lehet rendesen előfizetni, akkor megyek Horizons-ozni...:(
  • Gorii
    tenyleg :)
  • Gorii
    amcsik telleg nagy tahok sajna
  • G_ArchAngel #1917
    engem se, kis szemét...:)
  • DooDoo
    engem se, szivat itt minket :))
  • Gorii
    engem nem enged be :)
  • Gorii
    nabazz :Dd
  • Gugger
    hopááá, lehet jönni, én már bent vagyok!!! come come
  • Ferro_TwL
    Nem biztos, ezt talatam hatha megnyugatat valakit:

"why is it you can't seem to get it? let me try and put it into as simple of words i can..

in LI every week on tuesdays they had/have a 2 hour weekly (emphasis on weekly) mainatanance period. during this time they usually just make sure everything is running properly and fix anything that wasn't.

the servers come on after the 2 hours, most of the time not on time (don't think they use timers, pretty sure they do it manually and the person who throws the switch is just slow), but at least they come on around there (maybe 10 minutes late at its worst).

the unscheduled maintanance periods are the ones that last maybe 5-20 minutes, sometimes reaching into the hours but only when serious bugs/problems have been found.

and im pretty sure that the TW servers did go down at least once a week for 2 hours, because i remember not being able to log on for 2 hours several times during the few weeks i was playing it. but on this maybe im wrong.. dunno.

hopefully you understood this, otherwise... poor you. :( "

Egyebkent nagyon nagyon kicsi az esely a nem japo IP bannloasra, ha megtortenik az azert lesz, mert a japanok panaszkodnak a kulfoldiekre (foleg lokott amcsikra), hogy bunkok, allandoan kiaballnak, flamelnek stb stb., kulonben nem lenne gond.
  • Gugger
    tehát vége az ingyen szórakozásnak, mindenki mehet lefeküdni tentizni...
  • Ferro_TwL
    Senki se tud bejutni, a kulfoldi forumokon is panaszkodnak, szoval nyugi nem a mi keszulekunkben van a hiba (Hacsak tenyleg nem csinaljak meg, hogy minden nem japo IP-t bannolnak, de ketlem a Taiwaninal se csinaltak, sot tegnap este mikor bejelentettek, hogy leall a server meg angolul is kiirtak:)
  • Gugger
    valaki itt nagyon meg van feszűlve!
  • Gugger
    asszem vége van a jappó szervereknek is!

mindegy, ha fizetős lesz akkor úgy is megy a levesbe az egész banda!
  • Gorii
    hat nem tudom login szerver is all
  • Ferro_TwL
    Ja tenyleg ket ora is eleg, de akkor nincs cigi es wc kozben, hanem mint a gep jatszani kell:)))
  • G_ArchAngel #1905
    Hát hiába írom be az accountot és a pass-t csak üres kattogás az ok gomb, még csak nem is ellenőrzi, bármit beírhatok oda, semmit nem csinál, reinstall, file check megvolt...

És egyébként DarkHorSe vígan játszik a 3-as szerveren, tehát az is megy...
  • Ferro_TwL
    De az usa meg tenyleg messze van, meg 1 honap minumum de szerintem inkabb 2-3, addig gyere jatszani.

Az elejen segitunk adunk penzt,en is uj karit kezdtem vettunk neki cuccot 4 ora alatt level 10-es volt.