88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#1983 nekem nem megy
most probalok uj accot csinalni -
#1982 Nem:(( -
#1981 Hallo.... muxik a game, hogy senki se ir? -
#1980 a tematol elteroen: ugy halottam, hogy a wow-nak elloptak a forraskodjat, bar a blizard azt mondta, hogy nem izgulnak, mert a gameban ugyis teljesen minden mas lesz.Ja es mellesleg ezt is olvastam: RANDOM modon fognak par ezer embert z open betara valasztani. -
#1979 Boltba azt a szart tudom megvenni xxx aranyé amit alapban is megkapok:) Full szar broad sword meg 14k arany. Persze ez csak beta szal a fullban tuti máshogy lesz csak az a gond hogy én a fullal nem fogok játszani:) -
#1978 nalam ugyanez -
#1977 actually yesterday the same thing happend to me...
i got disconected because of server mantainence....
And no i cant log in, but i gave a friend my account and pw and he could!!
So what should i do??
Reinstall, re update, ip change, nothing seems to work!!
Should i write to the Lineage 2 Official Japan Beta Section?? -
Des #1976 amúgy sztem az ip bannolósdi csak vmi hülye rémhírterjesztés -
DooDoo #1975 betenne... :( pedig má majdnem 20as lettem, innen lett volna izgi... fakkkk -
#1974 na lehet ennyi volt a japan, meg nem biztos -
Des #1973 Gori nemtom mert a zombi faluban vagyok itt vannak azert paran.
Dav, régi kariddal majd loginolj be, levesszük róla a cuccokat + a pénzt és megkapja az új karid:) értelmes kardot majd tudsz szerezni quest-tel, meg majd adunk rá zsét, ha nem az lesz mint a múltkor amikor ferróval kibasztunk rád rakat pénzt te meg hagytad a fenébe:D -
DooDoo #1972 boltba lehet fegyvert szerezni :) én pl nagyon sokáig, egy 800as fist cuccal nyomtam, míg össze nem szedtem a 62k-t fox nailre... szal nem sírni kell, hanem ölni, akármien nehéz, meg unalmas is az elején :) -
#1971 akkor most mindenki kezdheti ujra? -
#1970 nama'a'a'a'a'
elem jon 1 japo, ott fog osszegornyedni, ha 2 oran belul nem lsez game -
#1969 hehe forumon irjak elkezdtek bannolni a nem japan ip ket :) -
#1968 Na legalább most mindenki látja a kérdésem:D -
#1967 nah, rosz volt a link, remelem ez amr jo. -
#1966 -
#1965 Nemtok most kezdtem uj karit:) -
#1964 Des sokan vannak bent?:) -
#1963 http://iaro.srv.hu/kep/LOL.GIF[/img]]LOL -
Des #1962 Dav! gyeremán jáccani e!:)
amúgy énis bent vagyok -
#1961 kurvara IDEGES VAGYOK!!! -
#1960 banyeg, mi nemtudunk gamelni, te meg azon sirsz, hogy milyen kardod van.... LOL -
#1959 #1944 -
#1958 rajottem, csak amikor irtam meg, akkor nem mutatta nekem:) -
#1957 #1953 :) -
#1956 sztem karbantartas van, ahogy inditjak a servereket annal tobb acc fog menni -
#1955 vagy kinek kuldjem, aki majd felteszi -
#1954 hogyan teszek fel 1 kepet? mogyatok man meg -
#1953 IDElehet feltölteni képeket. -
#1952 Nem baj, addig jön a Colin 4 demója:) -
#1951 Hogyhogy nektek megy, nekünk meg nem?? Kuvvaelet. -
#1950 Igaz:D -
#1949 Miröl vam szó?:D -
DooDoo #1948 Külföldi fórumon is írták hogy nekik se megy, nem?? akkor valszeg ne matávval van gond -
#1947 Freestart ADSL -
#1946 be...
Hmmmm ez lol volt... csinaltam egy PS-t... hova tudnam feltenni, majd ide be? vagy betenne valaki ?:) lol 1 printscreen. -
#1945 Gugger, Davidus: milyen netetek van? -
#1944 Hogy lehet az elején értelmes kardot szerezni? Amit adnak azzal max farkast tudok leütni elhalás nélkül:) A boltban ilyen 6000 aranyért adnak full gyenge kardokat.