88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Des #2103 Na Dav gyere ismét ingame vagyok, adom a cuccaidat vissza:) -
#2102 Én ebből azt veszem ki, hogy sztem este lesz game (mert nincs benne szó acc delekrol), de attól függetlenül lehet hogy van valami turpisság a dologban. -
#2101 Próbálta már valaki proxyval? -
#2100 legalabb itt fejlodunk addig :) -
#2099 Ferro: Rendbetesz a nevem, orc monk, ésvárom awispert, szeretnék nagyon látni már egyidézett lényt, nem gagyi kutyapetet:) -
#2098 Akkor pls értelmezd! lesz este game, vagy bőrözni fogunk? -
#2097 ha ilyen tempoban haladunk az uzikkel, akkor az elso legnepszerubb tema leszunk... amikro legutoljara neztem, feljottunk a 3.-ra a semmibol -
#2096 Tompi gyere jaccani!:) -
#2095 :)) -
#2094 Nem tud, csak hazudik, snac-val vigyazni kell ravasz kis dog -
#2093 elég tré módon fordít a babelfish (de a lényeg kiveheto) -
#2092 amivel a tulajdonosa nem -
#2091 Today. It is the リネージ�… II service team.
From always, you to support リネージ�… II, thank you.
2004 February 24th (fire) 23:45 around
"Open Beta 3" the server knocked down.
23:49 presently, we have restored.
We put annoyance in everyone of the tester very much.
リネージ�… II service team -
#2090 akkor azt nem ertem Sanca mert tud belogolni mas accjaval? -
#2089 van uj hir a japo honlapon -
#2088 Jockey-nak igaza van, fo az optimizmus nem kell beszarni gyerekek. Ezert este jutalmu neki fogom eloszor megmutatni az idezett unikornisomat:C, majd rad whispelek (mi is a neved valami Rettento???). -
#2087 Open beta még nagyon messze van(3- 4 honap ?).... Amcsi closed beta ha minden igaz márciusban indul. EU csak később. -
#2086 legyen igazad :) -
#2085 JAJ -
#2084 istenem pánik van látom
nemtrom ki másolta be aznelső angol szöveget, de abba aaz volt irva 10-16ig lesz karbantartás, ezt 11után valami másolta be ide az illető, nos, szerény számításaim szerint 6után probálkozzatok
senkit nem bannoltak szvsz, ez tipikus pánikkeltés csak
este ugyanugy ott fogom hentelni a mobokat az orc monkommal, az 100:)
nemtom itt senki nem játszott még normális (nem bátas szarral) mmorpgl?
én 3al is kenem, szal ha leállitják a szerver, akkor kilövik a login szervereket is, amik általába külön szerverek, de ettöl függetlenül még van aki betud menni, mert nem egyzserre lövik az összest, hanem szisztéma szerint:) -
#2083 HM amikor beírom a logint meg a passt, akkor aluléra kitesz egy (1db) japó jelet... vajon mit jelenthet? :)))) -
DooDoo #2082 és hol állítask be proxyt?? -
#2081 akkor most be kell szerezni 1 proxit? -
#2080 csak ha megoldod is a proxit akkor meg kib lassu lesz japanon keresztul :) -
#2079 szal proxival megy anelkul nem :) -
#2078 0seems that the only way to log in to JPOB atm is by proxies, just tested it out with a proxy :P logged in fine, then without I got that weird error with a single letter :P -
#2077 Savege Eden
BiosFear -
#2076 tartomany bannolnak tokmind1 reconnectelsz e -
#2075 Fullcsekkelek én is. Hátha... -
#2074 korea fizetos -
DooDoo #2073 gugöl a barátod, csak beírod hogy japan proxy list, és találsz :) bár gamét nemtudom hogy veszed rá hogy azon keresztül akarjon csatlakozni :) -
Sanca #2072 Az bannolos dolgokat nem oldja am meg 1 sima adsl reconekt(ip-valtas)... -
#2071 VÁÁÁÁÁÁÁ ideg megöl! -
#2070 Doodoo: Nalam nem megy az accom, sanca-nal megy.. szoval nem accot torolnek... -
#2069 Amúgy Tudtok valamit a koreai L2 szerverekről? Ott is lehet jáccani? Mert napokban bővítettek szerekeket ott -
#2068 enis csinalokmar 1 full chechket -
#2067 kene szerezni japan proxyt :) -
DooDoo #2066 Hát ha dagonak télleg megy, akkor vagy accokat bannolják, és ez megy lassan nekik, vagy télleg csak a szerverrel van gáz -
#2065 Je csinalok egy full cheket es tolt valamit:) -
#2064 Szerintem ha bannolnának g yIP tartományt, akkor az UPDATe szerverrt sem tudnánk elérni, nem? Mert ha rányomok a FULL UPDATE-re, az megy