88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#2143 mi mennyien is vagyunk? 7-en? asszem igen...
Nos... 7+8 az ugyebar 15. lvl 1-es klan az ugyebar 15- emebr.
nah amr csak az lesz a bokkeno, ha nem 7-en vagyunk. -
#2142 mint irtam azon dolgozunk, penz nem gond nalun, egynap megcsinalok 100k/t siman csak en, az sp lesz huzossabb de dagonak sztem mar van 10k+spje atm -
G_ArchAngel #2141 de vállalhatnátok óvóbácsi szerepet kicsi magyar karakterek mellett, hiszen ők később egy ostromnál megtudják hálálni:)
(pl.: én:D) -
#2140 rosszul irtam: 1 20as orcmonk, 1 19es darke magus, 19es orc fighter, 18as elfmagus, 17es tank a humanfighter, 16os torpe, de lehet mar o is 17
ez mar eleg jo ember allomany, es kb 8an vagyunk, vagy 7en
szal kis ido es sok 20as kari lessz, mehetunkdeli kanyonba barhova, sztem fincsi lenne, gondolkozzatok ti is rajta -
#2139 ahhoz hogy mindenki beferjen min lvl 1 clan szint kell -
#2138 figy, velemnyem szerint megerne adolog
nalunk van jelenelg 3 19es kari(2 orc, 1 darke magus), 1 18as(elfmagus), 1 16os trop, meg 16v17es ember fighter, mondhatom szinte mindeki 15+os
no majd atbeszeljuk ha megvan a kovetelmeny, sztem erdemes lenne, mert azert ezek mar nem kis karik, es lehetne normalis hentet csinalni
ha jol tom 8an vagyunk a klnaba jelenleg de majd atnezem pontosan, szla elferne minden nagy kari -
#2137 nezd meg a torpe skilljet lvl 20tol
spear a legdurvabb sebzo fegyver(ae damage, kezdjuk itt..) tudtommal jatekeban (bow/t ne nezzuk meg back stabet), valamit van blunt spec utese is 20tol, mnt mindeki masnak, nagyon gyorsan ut alapbol, jo hp, jo str, sztem igenis helyt all egy torpe is, csak 20ig szopas vele -
#2136 akkor des sziv megint.. nemtom majd a vezirek megbeszelik :) -
#2135 Most kezdtem egy ijaszt. Kiprobalom a CMR4 demot aztan megyek tapolni:) -
Dagobert #2134 A penalty a klánból távozókat nem érinti, ha a klánvezető rúgja ki.Ha a klántag hagyja el a klánt a klánvezér beleegyezése nélkül, akkor nála is 5 nap, amire újra csatlakozhat valahova.
Persze maga a klán utána tényleg nem tud felvenni plusz embert 5 napig. Mi hétvégén rúgtunk ki két inaktiv karkatert, mert cseréltek más karakterre. Pénteken már lehet újra jelentkezni.SZVSZ meglesz addigra a klánbővítés és jöhet. Igyekszem. -
#2133 az termeszetes (nalunk legalabbis) hogy mindenki segiti a kisembert:) alapanyagokkal etc -
#2132 ok ha eccer bejutunk és elküzdom magam 10 fölé, írok :) -
#2131 A törpével az a gond, hogy erősen support kari, mivel orc jobban harcol, ráadásul a spechez kell neki 2800SP; szal kicsit szívás az egész... egyenlőre nem is látom más értelmét, csak ha egy klánt lát el cuccokkal... -
#2130 a mi klanunk alakult meg elsokent , hirdettuk is itt hogy keresunk tagokat -
#2129 Ja ezt nem tudtam, ha olvadni kell en olvadok szivesen:) ha ti is rendszeresen jatszatok. A szivas csak az, hogyha kilepunk a klanbol 5 napig nem lehet belepni ujba (en mit szivtam vele:) A lenyeg hogy rendszeresen jatszunk, egyutt magyarok!:) -
#2128 Amig nem megy a server kihasznalom az idot es szolok, hogy lehet jelentkezni a klanunkba, eddig 5-en vagyunk (6-an ha jon Dav es 7-en ha Tomper hajlando lesz jatszani a japan betaval is:)
Torpenek marhara orulnenk, esetleg ijasznak de vegul is mind1. A lenyeg az hogy napi rendszeresseggel jatszon es a szintej 10+ legyen (bar a 15+ meg jobb, akor nem lesz annyira lemaradva, ami szivas,mert partyban ha kisebb a szint kevesebb az exp).
Jelentkezni lehet, ha whispeltek a jatek kozben ("nev szoveg)valamelyikunknek:
DesHun-nak (o a leader) level 17 (talan mar 18:) orc varazslo (neki lenne a legjobb)
Kingslayer (aka Gori) level 20 monk
LazaHun level 16 elf harcos
Sanc level 17 (18?) ork harcos
FerroHu level 19 elf wizard (mindjart 20:)
Aki szeret es szokott is rendszeresen Lineage-ezni szivessen latjuk.
-
#2127 klan logo lvl 3 tol van , tobbi dologrol mar volt szo 19 oldallal elorebb -
#2126 szvsz össze kéne rántani egy ütőképes klánt magyarokból, annyian azért nemvagyunk hogy 3-4 legyen... nem? -
#2125 az a gond hogy 5napos penalty van ha kilep vki a klanbol -
#2124 nalunk eddig 5 aktiv tag van, lvl20 bol ketto -
#2123 klanrol info:ahhoz hogy tobb ember legyen aklnab, a klannak szintet kell lepni
a lvl1es klan kovetelmenye 650,000 adena, es 30,000 sp a leadertol. a penz meg nem is gond, az sp mar inkabb, bar egy lvl 20+karinka nem annyira veszelyes
ez csak a lvl 1es szint, ez rejti magaban azt, hogy a klanlogot es klannevet mar kiirja aneved ele stb
nagyobb klanszintekhez mar sajat helysegek tartoznak, kastelyfoglalasi lehetoseg stb, szal nem egyszeru:)
LOD klan (mienk) epp azon dolgozik hogy a max 10fot feltoljuk 15re, es lvl 1es klanunk legyen, meg csak terv, de volt szo rola hogy beolvasztanank a masik klant is, akik mar szinten leg magas szintuek, persze ez toluk is fugg
szla tervek vannak, de meg sok kerdojel, meg picit novunk, es tobb minden kiderul
uff Rendbetesz 20 orc monk -
#2122 vegre raerek megcsinalni a nicknnevem :) -
#2121 ok, thx. Akkor már csak T-70 perc:D -
#2120 elmeletileg igen -
#2119 nyugi enis lefogok -
#2118 6ig:?
-
#2117 Nem enged be:P -
#2116 nemhiszem -
#2115 0The information about RINEJU II is known at a glance.
kicsit meg varni kell:
Information of a February 24, 2004 server [ 23:45"Open Beta 3" ] down 2004-02-24 00:00:00 Hello. It is a RINEJU II service team. Thank you for the ability of RINEJU II to aid in everyday life. The "Open Beta 3" server was downed around 23:45 on Tue., February 24, 2004. It has restored as of 23:49. I made trouble very much to you, a tester. RINEJU II service team -
#2114 klánok egyesülni tudnak? -
#2113 amig a fele ottvan fele itt tokmind1 :) -
#2112 Én sem shit&fuck -
DooDoo #2111 Nekemse :(( mindenki tápol csak én fogok lemaradni -
#2110 Viszont Full Checknél leszed egy csomó dolgot. -
#2109 Utánaolvastam picit a klán dolognak, és ha jól vettem ki, akkor az első klánszinten 10 ember kell egy klánba, aztán 15, majd 3. szinten 20, ozt 25,30 s a végén 40. Azért ekkora klánt összehozni nem kis pálya. Már ha csak magyarok vannak benne. -
#2108 nekem még mindig nem megy basszameg -
#2107 :PPP -
#2106 Mig elindul a server addig letoltom a Titty.Fuckers.Vol.7.-et -
Des #2105 Horse igyekezz te is gyere gammálni! Jobbmint BF elhiheted:D -