88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#2183 hali!
este pont partyztunk amikor kidobott a server és azutan nem tudtam bemenni, de most, hogy hazajöttem beengedett
kop, kop, kop
nyugi, biztos bejuttok Ti is -
#2182 nekem se -
Akuma-D #2181 nemmegy.... -
G_ArchAngel #2180 Tegnap éjjel 00.30-kor kezdtem az első játékomat, 2.00-kor levágott a szerver...
2.7GB-ot telepítettem 1.5 óra olyan játékért, amit ki sem tudtam ismerni...
Most kinek az anyukáját szídjam? -
#2179 csinalok 1 ful csecsket, aztan megprobalom meg1x -
#2178 engem meg mindig nem enged fel -
#2177 probaltam elmagyarazni ugyanezt 1oraja :) -
Des #2176 5 aktív tagunk van, azok közül mindenki lev16+.
2 ember lenne akik csatlakozni akarnának hozzánk valószínűleg, dav, ill. sanca egyik haverja. itt van még crazyn, birka.
sztem ha összeszámoljátok, h hányan játszunk aktívan L2t, akkor az több mint 15 fő -
Gumbo #2175 akko "szerencsére" nem csak nekem szar -
#2174 nem muxik nekem se meg :( -
#2173 engem nemtom, nyugi, sztem engem se -
#2172 még mindig nem enged be!!!!! -
#2171 Dagobert azt mondta, hogy engem bevesznek (lvl 14 dark fighter, de addigra sztem 17 is leszek). -
DooDoo #2170 DE ENGEM MÉÉÉÉÉ? :) -
#2169 EZt a hirt(?) talatam:
Ok heres the gist of what i can make out of it. Today NCSoft randomly blocked lots of IPs, even the japanese players. This info is from a japanese friend, who said after reading some of the L2 jpn boards, alot of ppl have had their ip blocked. Seems that its both foreigners and japanese people who cannot access the game. Usually it was the result of an ingame crash etc, ill try n find more info.
Szoval megy a karbantartas es nehany ember azert nem tud bejutni (japanok se!) mert blokkoltak az IP-t, amig a servert buzeraljak:) -
#2168 az a 2163-as kep elegge jo :) -
DooDoo #2167 Nekemse müx :( -
#2166 nekem meg mindig nem muxik -
Dagobert #2165 Na én megyek a virtuális világba mobot ölni. Remélem összejön. -
#2164 remelem is hogy nem offense erdekes volna :) -
#2163 NAH, ez már haladás :))
-
#2162 leptem 1 ora mulva jovok, es megnzem mi hogy allunk -
#2161 elmesz ahol a klant alapitottad es ott ramesz lvl1 re -
Pukkka #2160 www.mirc.com a letöltéshez
servernek uk.quakenet.org
-
#2159 5en vagyunk+davidus aki most lep be -
#2158 nekem spec nemmegy -
Dagobert #2157 Még azt nemtom, hogy elveszi a fejlődés után a pénz és spt, vagy ez csak egy olyan bizonyítás hogy összejön és méltó vagy erre? -
#2156 sztem egyszeru a dolog, magas lvl playerek egy klan, kezdok alakitsanak egy kezdo klant, es legalabb tudnak egyutt is tapolni, nemsok ertelmet latom (bulin kivul persze, csevegesre gondolok) hogy van 6 20 koruli kari a klanba meg 5 vegyes szintu, akik ketnaponta csinalnak uj karit
ha ki akarjuk elvezni a klansag elonyeit, fentebb emlitettkre kell koncentralni
-
#2155 en bekukkantotam most el kell mennem 1 orara, de siman beengedett es mennek a szerverek -
Dagobert #2154 Nekem bonyolúlt az irc :P
Amúgy összesen hány magyar játszik most úgy, hogy nem fogja abbahagyni pár nap múlva?
Ha több mint 20an, mindenképp két klán kel mert nem fogom birni a klánfejlődés össztermelést SPben. 30k még elmegy de 150k Spt így rövid időn belűl... atyaég. Csak ha besegítenek mások pénzben, veszek maxolt cuccot és éjjel-nappal írtom a mobokat ;P -
#2153 no akkor most hanyan vagytok? elobb mondtal 5ot, mostmar 6an, legyene esti feladat a tagletszam pontos meghatarozasa
nem flame akar lenni, de tagbevetellel meg sztem 1 napot mideki varhatan, es ha nem megy felvesz utana, en inkabb a ket klan egybeolvadasa mellet szavaznek tagfelvetel hatranyara, mert egy 20as kari nem lesz 3 nap senkinek, es ez a beta sem veges
17tol nagyon nehez ledolgozni egy szintkulonbseget szte, foleg ha anagyok mar egyutt tapolnak tervezetten
-
#2152 nah, elvileg marcsak 40 perc kb... azt talab kibirjuk -
#2151 szvsz akkor semmi ertelme mi vagyunk 6 an -
#2150 de aza gond Des nemtud belepni ha feloszlatja klant -
Pukkka #2149 irc re is járhatna több ember,mert lehet egyszerűbb megbeszélni dolgokat . extra.irc.hu #l2.hu -
Dagobert #2148 Vagyis leszünk ha megszünik az 5 nap korlát. Utána fejlesztünk. -
Dagobert #2147 Mi 10en vagyunk :) -
#2146 penzt tudunk adni miis -
Dagobert #2145 Az biztos :) Amúgy nem SzylHUN vagy? -
#2144 mi 5en vagyunk 8+5= 13 :)