88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gorii
    itt vagy nagyon elb*sztak vmit karbantartas kozbe , vagy telleg ilyen idiotak
  • DooDoo
    Vmi japán fórumon kéne megkérdezni.. vagy chaten ahol vannak japok is
  • pityogo2
    ez így faszság.... én holnap próbálom meg kb 4 körül... ha addig nem véltozik semmi, kiborítom a bilit...
  • Dagobert
    Hát nekem axelero kábel van és megy.
  • Sáska
    jaja, lökjed privátban, bár nem hiszem, h van értelme, mert az olvasottak alapján ip ban van... de azért 1 prószát megérhet...
  • Birk@
    hm van egy módszer, amivel el lehet titkolni az IPdet ,szerintem az működne, pill kipróbálom a dolgot :))))
  • Gorii
    na ugytunik accot nem bannoltak csk ipt :)
  • Ferro_TwL
    Sraco valaki jojjon mar:) ra mit jelent az a japan irasjel ami megjelenik nekunk, az talan megmagyrazna mi van.
  • Yv@n
    Úgy hogy lehet hogy domain név alapján banol, tehát akinek .hu ra végződik a neve mint most nekem (...-adsl-pool.axelero.hu), és nem tud belépni. Ellenben havernak valami állandóan szakadós szar konnektje van, hostneve nincs, csak ip-je, és őt beengedi, én loginommal is. Az aki axelero-s konnekttel van fent ne örüljön sokat mert lehet hogy jelenleg csak nincs hostneve, és köv rekonnektnél már esetleg lesz, minthogy nekem is vlt már ilyen.
  • Ferro_TwL
    HU akkor csak pechunk volt:( Viszont arra aztan vegkepp nincs logikus magyarazat, hogy miert csak a nem japan jatekosok felet bannoltak? Azt meg megertenem valahogy, hogy minden nem japant bannolnak, de igy...ennek nincs ertelme.
  • Crazyn
    akkor adig fogok reconnectelni az axelerora, amig nem kapok olyan ip-t, amit elfogad az a trágyadomb!
  • gPROject
    Na most már....
    Sis3 kipróbálod az accountom?
  • gPROject
    Ó bazz nehogy már egyedül maradjak!
    Nagy nehezen kezdett kialakulni összeálni a csapat, erre vége?
  • Birk@
    Már ha igaz ez a BAN dolog :)
  • Birk@
    Úgy hogy valszinű axeleronak több nagy IP tartománya van, és azok közül nem mindegyiket bannolták
  • Ferro_TwL
    DE ez nem igaz, mert en peldaul axeleros vagyok es vannak axelerosok akinek megy. Na akkor ez hogy is van?:)
  • Gumbo
    ez mit jelent?
  • Sáska
  • Birk@
    Vannak publikus proxy-k, de azok nem továbbítanak azokon a portokon, amit a Lineage használ
  • DooDoo
    Nem is fog az má, jobb ha beletörődsz.. :(
  • Gumbo
    még mindig nem meg :(
  • Birk@
    Nah akkor: Igaz hogyha dinamikus IP-d van, akkor ha az előző kiosztott IP-d foglalt, igénylesz egy újat, DE:
    A kiszolgáló az új IP-t a saját IP tartományából adja, és az L2-sök az EGÉSZ tartományt bannolják, így qrvára mindegy milyen IP-t kapsz
  • yal
    jo ez a gamma amugy? mihez hasonlitanatok?:DD
  • Laza
    kuldjetek ICQ-ra, es akkor csak en latom
    153362720
  • Davidus
    Hopp mar letöröltem diot:D Privatban küldök passt
  • Gorii
    nekem is valtozik de ugyanugy nem enged be
  • gPROject
    én externetes vagyok és néha(restart gép vagy net, de az is lehet, hogy naponta) változik az ip címem
  • Crazyn
    Az enyémet is megnéznéd laza?
  • Gorii
    Laza gyere irc lecci nezd meg mar az accom pls
  • Laza
    Today. It is the リネージュ II service team. From always, you to support リネージュ II, thank you. 2004 February 25th (the water) 01:05 from the part tester way and for NPC operational abnormality the urgent maintenance "of Open Beta 7" was done. 01:07 presently, we have restored. We put annoyance in everyone of the tester very much. リネージュ II service team
  • Laza
    en Enternetes vagyok...
    van akinek nem megy errol?
  • Crazyn
    nekemis
  • Gorii
    ezt kurvara nemertem vki magyarazza mar el..
  • gPROject
    de adsl-nél az ip változik, akor miért és hogyan
  • yal
    hugeci 1.2gb csak holnap jaccom:D
    te egesz heten itthon!!!
  • Gorii
    en azt nem ertem hogy miert
  • gPROject
    :(
    ez jo nagy köcsögség
  • yal
    dav accom sQuiRt
    de ez a lineage is erdekel ha ezt nyomjatok:P
  • Davidus
    elf csaj fülére:)
  • Gorii
    akkor ezek szerint talalomra kibannoltak a felet, es az nem jatszik tobbet?