88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#2384 itt vagy nagyon elb*sztak vmit karbantartas kozbe , vagy telleg ilyen idiotak -
DooDoo #2383 Vmi japán fórumon kéne megkérdezni.. vagy chaten ahol vannak japok is -
#2382 ez így faszság.... én holnap próbálom meg kb 4 körül... ha addig nem véltozik semmi, kiborítom a bilit... -
Dagobert #2381 Hát nekem axelero kábel van és megy. -
#2380 jaja, lökjed privátban, bár nem hiszem, h van értelme, mert az olvasottak alapján ip ban van... de azért 1 prószát megérhet... -
#2379 hm van egy módszer, amivel el lehet titkolni az IPdet ,szerintem az működne, pill kipróbálom a dolgot :))))
-
#2378 na ugytunik accot nem bannoltak csk ipt :) -
#2377 Sraco valaki jojjon mar:) ra mit jelent az a japan irasjel ami megjelenik nekunk, az talan megmagyrazna mi van. -
Yv@n #2376 Úgy hogy lehet hogy domain név alapján banol, tehát akinek .hu ra végződik a neve mint most nekem (...-adsl-pool.axelero.hu), és nem tud belépni. Ellenben havernak valami állandóan szakadós szar konnektje van, hostneve nincs, csak ip-je, és őt beengedi, én loginommal is. Az aki axelero-s konnekttel van fent ne örüljön sokat mert lehet hogy jelenleg csak nincs hostneve, és köv rekonnektnél már esetleg lesz, minthogy nekem is vlt már ilyen. -
#2375 HU akkor csak pechunk volt:( Viszont arra aztan vegkepp nincs logikus magyarazat, hogy miert csak a nem japan jatekosok felet bannoltak? Azt meg megertenem valahogy, hogy minden nem japant bannolnak, de igy...ennek nincs ertelme. -
#2374 akkor adig fogok reconnectelni az axelerora, amig nem kapok olyan ip-t, amit elfogad az a trágyadomb! -
#2373 Na most már....
Sis3 kipróbálod az accountom? -
#2372 Ó bazz nehogy már egyedül maradjak!
Nagy nehezen kezdett kialakulni összeálni a csapat, erre vége? -
#2371 Már ha igaz ez a BAN dolog :) -
#2370 Úgy hogy valszinű axeleronak több nagy IP tartománya van, és azok közül nem mindegyiket bannolták -
#2369 DE ez nem igaz, mert en peldaul axeleros vagyok es vannak axelerosok akinek megy. Na akkor ez hogy is van?:) -
Gumbo #2368 ez mit jelent? -
#2367 -
#2366 Vannak publikus proxy-k, de azok nem továbbítanak azokon a portokon, amit a Lineage használ
-
DooDoo #2365 Nem is fog az má, jobb ha beletörődsz.. :( -
Gumbo #2364 még mindig nem meg :( -
#2363 Nah akkor: Igaz hogyha dinamikus IP-d van, akkor ha az előző kiosztott IP-d foglalt, igénylesz egy újat, DE:
A kiszolgáló az új IP-t a saját IP tartományából adja, és az L2-sök az EGÉSZ tartományt bannolják, így qrvára mindegy milyen IP-t kapsz -
yal #2362 jo ez a gamma amugy? mihez hasonlitanatok?:DD -
#2361 kuldjetek ICQ-ra, es akkor csak en latom
153362720 -
#2360 Hopp mar letöröltem diot:D Privatban küldök passt -
#2359 nekem is valtozik de ugyanugy nem enged be -
#2358 én externetes vagyok és néha(restart gép vagy net, de az is lehet, hogy naponta) változik az ip címem -
#2357 Az enyémet is megnéznéd laza? -
#2356 Laza gyere irc lecci nezd meg mar az accom pls -
#2355 Today. It is the リネージュ II service team. From always, you to support リネージュ II, thank you. 2004 February 25th (the water) 01:05 from the part tester way and for NPC operational abnormality the urgent maintenance "of Open Beta 7" was done. 01:07 presently, we have restored. We put annoyance in everyone of the tester very much. リネージュ II service team -
#2354 en Enternetes vagyok...
van akinek nem megy errol? -
#2353 nekemis -
#2352 ezt kurvara nemertem vki magyarazza mar el.. -
#2351 de adsl-nél az ip változik, akor miért és hogyan
-
yal #2350 hugeci 1.2gb csak holnap jaccom:D
te egesz heten itthon!!! -
#2349 en azt nem ertem hogy miert -
#2348 :(
ez jo nagy köcsögség
-
yal #2347 dav accom sQuiRt
de ez a lineage is erdekel ha ezt nyomjatok:P -
#2346 elf csaj fülére:) -
#2345 akkor ezek szerint talalomra kibannoltak a felet, es az nem jatszik tobbet?