88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Yv@n #2424 enged több kapcsolatot mi két napja öcsémmel 1 ipről toltuk nat mögül. -
#2423 Na aki nagyon akar játszani és van modemje annak mondom, hogy kipróbáltam indexnettel és működik. -
Gumbo #2422 a másik az, hogy ne mondják hogy a japánok miattunk nem tudnak játszani -
#2421 www.afraid.org -on vannak .jp-s hostok -
#2420 nincs bent a japan gyerek
hiaba kerdezem hangosan, senkisem valaszol arra akerdesre, hogy bannoltak e vkit -
#2419 nkm kis linux routerem van majd belovom rajta -
#2418 vannak erre kituno ingyenes programok is, a softwares oldal nem gond, ha tobb napig nem fog menni a cucc, akkor kiprobalhatjuk. addig probalok egy .jp-s reverset szerezni. -
#2417 ez lemaradt: :) -
#2416 Nah akkor a proxy van egy Wingate nevű proxy szerver (Wingate), innen lehet leszedni. Ha valaki HOZZÁÉRTŐ(!) leszedi és felinstallálja (törésiskellhozzá), akkor ok. A kérdés csak az, hogy előbb utóbb minden külföldit bannolnak-e vagy ennyi elég volt nekik. A másik kérdés az, hogy engednek-e egy IPről több karaktert belépni... valószínű nem.
Na mindegy, ha valaki próbálja, írjon a [email protected] -ra, segítek neki.
-
#2415 majd kiderul, ha odakerul a sor,hogy tenyleg szukseg lesz ra, 1024/512-es a kapcsolat, elvileg birnia kene sok embert, mivel az mmorpg-k nem generalnak tul nagy adatforgalmat, de az a kerdes,hogy 1 ip-rol engednek-e tobb kapcsolatot, stb. -
#2414 Bocs a 2408-ra ment a valasz. -
#2413 HU bazze magamtol nem jottem volna ra, az erdekel,hogy MIT JELENT. -
#2412 nemcsakhogy minden második beszél angolul, de a játékban is minden harmadik angulul beszél a másik japóval. -
#2411 Ha meg már úgyis názik a logot, akkor azokat a neveket bannolják, akik olyan módon "társalognak", ami nekik nem tetszik. Most amiatt a pár száz bunkó amerikai miatt mért szívjon néhány rendes magyar? -
Gumbo #2410 ez nagy gáz lesz. -
#2409 Köcsögök, ahelyett hogy egy egyszerű paranccsal megvonták volna a shot jogot a játékosoktól... bah -
#2408 ez két betű
-
#2407 köcsög japánok. pedig sztem minden 2. beszél angolul. Akkor meg miért zavarja őket?! -
#2406 ezt le tudnád írni érthetőbben? -
#2405 game master -
#2404 a tököm kivan, hogy ilyen kis országban lakunk
nálunk sose fognak ilyen játékokat tesztelni :( -
#2403 Laza kerdezed meg a cimboradtaol, hogy mit jelent ez a jel:
http://theqscript.com/l2/msg.gif -
Dagobert #2402 A GM a játékban lévő adminisztrátor ha jól tudom. -
Dagobert #2401 nem akarom még jobban elrontani a kedveteket, de egyik ln2 universal realms, fórumban ezzel kezdte valaki a topicot:
plz... if ur gonna shout do it in Japanese. now that i'm actually hearing rumors that they are planning to ban all IPs outside of Japan due to many complaints about foreign languages filling up the log. i've actually asked the GM and they replied that they are "considering that". so plz ppl, behave urself, especially those of u on server #3. -
#2400 Én azért még bízom benne, hogy hátha lesz valami megoldás. Ha nem, akkor kénytelen leszek várni amíg jön a full, vagy valami európai béta. -
#2399 S ez sok embert elbír, vagy csak 1-2-t? -
#2398 ok ertem -
Dagobert #2397 Na megkérdeztem Rendbeteszt, neki datanet dslje van, ki van akinek az van és nem megy? -
#2396 windows host fileban at lehet irni,hogy a japan szerver helyett az en ipmre csatlakozzon, itt meg egy sima port forward a japcsi szerver fele -
#2395 :((
egyedül már nincs is kedvem játszani :(
asszem megyek visza ut2k4-ezni -
#2394 nekem van japan ismerosom aki segitett Pet Questben... mindjart megkerdezem -
#2393 de hogy veszem ra a gamet hogy proxin keresztul menjen? -
#2392 ha sehogy se akar osszejonni, akkor en tudok csinalni proxy-t, az en ipm nincs bannolva -
#2391 sajna negativ..:((( -
#2390 az én accom megvan még bebeee -
#2389 mii?:) -
#2388 ment
ha sikerül, megkérdezhetnél pár embert erről a dologról odabent -
#2387 bazz, mi az a 6 karakter :)))) -
Dagobert #2386 tracerouttal meg kiderul nalam hogy .hu ha jól tudom. -
DooDoo #2385 Nekem Axelero ADSL... akkor lehet azért müxik neked