88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Crazyn
    Azok a regi szep idők, amikor még mindenki tudott csatlakozni:

• Birk@
    LOL

• gPROject
    ilyen proxy serverre, japánban nem lehet csatlakozni?
    úgy értem japán proxira?
  • Gorii
    weap mastery +1patk, specifikus mastery +5patk
  • Gorii
    tud vki mondani egy mukodo proxy servert? eddig probaltam csomot de nem konektel
  • Gorii
    weapon mastery hat a patk ra , tokmind1 milyen fegyver
  • Davidus
    Na kipróbáltam... Hat rá:)
  • gPROject
    és nincs ott? :))
  • Ferro_TwL
    Laza ezert ha tudsz probalj infot szerezni.

En azert bizok, hogy nem banolasrol van szo, mert ilyen huje banolas nincs, hogy felet ki masikfelet nem. Meg erdemes olvasni http://www.l2orphus.com/ forumat, az egyik srac most irta, hogy ugyanugy nem tudott bemmenni, aztan egyszer csak beengedte. Es azert a lineage2 japan oldalan is ott lenne erthetoen (persze japanul) leirva, hogy banoltak a kulfoldiek nagy reszet nyugi kis japanok, mar nem zavarnak titeket:)
  • Laza
    bar sztem hat a weap mastery... csak a bow mastery + ad majd a bowhoz
  • Davidus
    Na akkor mit vegyek?:D Asszem akkor marad az armor mastery az csak hat rám:D
  • Des
    akkor nem:) nemtom:)
  • Des
    Dav, hat igen:)
  • Laza
    nem... arra lesz majd bow mastery, de csak a bow speceseknek
  • Birk@
    hm ha az segít valamit a tűzfal szerint a Lineage at 51-es (update) és a 2106-os (lineage2 kliens) portos használja
  • gPROject
    ..empirest..
  • gPROject
    a dragon emirest próbálta már valaki?
    asszem annak is megy a beta tesztje
  • Laza
    en most is bent vagyok, es a general chat full televan angol dumaval, 1-2 japo szoveg van csak... :(
  • Sáska
    Én láttam. Akkor volt amikor vártunk a spirit of mirrors orc-ra. De nem gondoltam volna, hogy ezen múlik.

És Gugger sem diconnectelt, reggel mégis tudott játszani.
  • gPROject
    szerintem nem
  • Davidus
    Weapon mastery hat a bowra is?
  • Ferro_TwL
    En kileptem, majdnem egyszerre leptunk ki Des.
  • Gugger
    én pl. még ma reggel játszottam kb 08.00-10.00-ig!
  • gPROject
    amúgy a modemes megoldás működik valakinek?
    próbálta valaki?
  • G_ArchAngel #2440
    én nem disconnecteltem, de engem már 1.58-kor kivágott és utánna nem is próbáltam visszamenni - most meg már nem is tudok...
  • Gorii
    ja
  • gPROject
    én nem, bár nem is láttam ilyen figyelmeztetést
  • gPROject
    nekm sem ment éjszaka, most +..
    kop, kop, kop

talán csak állítottak valamit a serveren(?) és így lehet, hogy rossz lett sok embernek a net beállítása(mi tu domain: tűzfal nem lehet vagy... passz :)

remélem megoldódik, és tudja folytatni mindenki a játékot
  • Des
    amúgy mindenki axelerós akinek nem megy?
  • Des
    mondjuk lehet azért bannolják ilyen lelkesen a nem ázsiaikat, mert olyan közel van esetleg az amcsi open...
  • Des
    akkor visszavontam, és dögöljenek meg a japók:)
  • Gumbo
    A másik dolog amit nem értek az, hogy miért nincs európai béta. Európában szerintem van annyi játékos aki játszana ezzel, mint japánban, vagy taiwanban
  • Gorii
    mas
  • Gorii
    Des axelero dsl bannolva van, az accom max isp rol mukodik
  • DooDoo
    Én pl disconnecteltem
  • Des
    csak 1 kérdés azoktól akiknek nem megy...
    a tegnapi szerverleálláskor, amikor kiírták ANGOLUL IS hogy 20 sec múlva leáll a szerver, plz disconnect.. akkor ti megvártátok míg leáll a szerver, v rendesen disceltetek még amíg működött rendesen? Én disceltem egyből ahogy megláttam az msgt, és rendesen működik a game mostis.
    A bannolásról meg... még mindig azt mondom h ez csak hülye rémhír amit vmi fasz külföldi fórumos kezdett el terjeszteni. ha annyira nem akarnák, hogy mások is játszanak, miért adtak a gaméhoz egyből angolos file-okat is, hm? és akkor már regisztráláskor szűrték volna a ip szerint esetleg az embereket... az más kérdés, h olyanokat bannolnak, aki teleshoutolja a chatet angolul, de csak azért mert nem japán vagy, tuti h nem bannolnak... japánok ennyire nem surmók
  • Davidus
    Élelmes magyarokat nem tudják megszivatni a sárgák:D
  • gPROject
    talán gprs-en(ha jól írom) is működik
  • Yv@n
    hirtelen felindulásból összeraktam egy linuxos gépen egy socks5 proxy-t érdekes, épp kezdtem volna feladni mikor megy, bár furcsán, connect to update szervernél berohad, valamiért az nem megy át a proxy-n. azonban, ha nagyon gyorsan rányomok a start-ra mielőtt beszürkül, akkor kihagyja, és bejutok gammába, és lehet konnektelni és megy a játék is :)

jah linuxos gépnek nincs hostja...
  • gPROject
    persze bármilyen modemes net(amit nem banoltak) megteszi valószinű
    van pár ilyen "ingyenes" szolgáltatás