88244
![](http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1166546457/11665464571221573260.jpg)
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Azok a regi szep idők, amikor még mindenki tudott csatlakozni:
-
LOL
-
ilyen proxy serverre, japánban nem lehet csatlakozni?
úgy értem japán proxira? -
weap mastery +1patk, specifikus mastery +5patk -
tud vki mondani egy mukodo proxy servert? eddig probaltam csomot de nem konektel -
weapon mastery hat a patk ra , tokmind1 milyen fegyver -
Na kipróbáltam... Hat rá:) -
és nincs ott? :)) -
Laza ezert ha tudsz probalj infot szerezni.
En azert bizok, hogy nem banolasrol van szo, mert ilyen huje banolas nincs, hogy felet ki masikfelet nem. Meg erdemes olvasni http://www.l2orphus.com/ forumat, az egyik srac most irta, hogy ugyanugy nem tudott bemmenni, aztan egyszer csak beengedte. Es azert a lineage2 japan oldalan is ott lenne erthetoen (persze japanul) leirva, hogy banoltak a kulfoldiek nagy reszet nyugi kis japanok, mar nem zavarnak titeket:) -
bar sztem hat a weap mastery... csak a bow mastery + ad majd a bowhoz -
Na akkor mit vegyek?:D Asszem akkor marad az armor mastery az csak hat rám:D -
Des #2453 akkor nem:) nemtom:) -
Des #2452 Dav, hat igen:) -
nem... arra lesz majd bow mastery, de csak a bow speceseknek -
hm ha az segít valamit a tűzfal szerint a Lineage at 51-es (update) és a 2106-os (lineage2 kliens) portos használja -
..empirest.. -
a dragon emirest próbálta már valaki?
asszem annak is megy a beta tesztje -
en most is bent vagyok, es a general chat full televan angol dumaval, 1-2 japo szoveg van csak... :( -
Én láttam. Akkor volt amikor vártunk a spirit of mirrors orc-ra. De nem gondoltam volna, hogy ezen múlik.
És Gugger sem diconnectelt, reggel mégis tudott játszani. -
szerintem nem -
Weapon mastery hat a bowra is? -
En kileptem, majdnem egyszerre leptunk ki Des. -
én pl. még ma reggel játszottam kb 08.00-10.00-ig! -
amúgy a modemes megoldás működik valakinek?
próbálta valaki? -
G_ArchAngel #2440 én nem disconnecteltem, de engem már 1.58-kor kivágott és utánna nem is próbáltam visszamenni - most meg már nem is tudok... -
ja -
én nem, bár nem is láttam ilyen figyelmeztetést -
nekm sem ment éjszaka, most +..
kop, kop, kop
talán csak állítottak valamit a serveren(?) és így lehet, hogy rossz lett sok embernek a net beállítása(mi tu domain: tűzfal nem lehet vagy... passz :)
remélem megoldódik, és tudja folytatni mindenki a játékot -
Des #2436 amúgy mindenki axelerós akinek nem megy? -
Des #2435 mondjuk lehet azért bannolják ilyen lelkesen a nem ázsiaikat, mert olyan közel van esetleg az amcsi open... -
Des #2434 akkor visszavontam, és dögöljenek meg a japók:) -
Gumbo #2433 A másik dolog amit nem értek az, hogy miért nincs európai béta. Európában szerintem van annyi játékos aki játszana ezzel, mint japánban, vagy taiwanban -
mas -
Des axelero dsl bannolva van, az accom max isp rol mukodik -
DooDoo #2430 Én pl disconnecteltem -
Des #2429 csak 1 kérdés azoktól akiknek nem megy...
a tegnapi szerverleálláskor, amikor kiírták ANGOLUL IS hogy 20 sec múlva leáll a szerver, plz disconnect.. akkor ti megvártátok míg leáll a szerver, v rendesen disceltetek még amíg működött rendesen? Én disceltem egyből ahogy megláttam az msgt, és rendesen működik a game mostis.
A bannolásról meg... még mindig azt mondom h ez csak hülye rémhír amit vmi fasz külföldi fórumos kezdett el terjeszteni. ha annyira nem akarnák, hogy mások is játszanak, miért adtak a gaméhoz egyből angolos file-okat is, hm? és akkor már regisztráláskor szűrték volna a ip szerint esetleg az embereket... az más kérdés, h olyanokat bannolnak, aki teleshoutolja a chatet angolul, de csak azért mert nem japán vagy, tuti h nem bannolnak... japánok ennyire nem surmók -
Élelmes magyarokat nem tudják megszivatni a sárgák:D -
talán gprs-en(ha jól írom) is működik -
Yv@n #2426 hirtelen felindulásból összeraktam egy linuxos gépen egy socks5 proxy-t érdekes, épp kezdtem volna feladni mikor megy, bár furcsán, connect to update szervernél berohad, valamiért az nem megy át a proxy-n. azonban, ha nagyon gyorsan rányomok a start-ra mielőtt beszürkül, akkor kihagyja, és bejutok gammába, és lehet konnektelni és megy a játék is :)
jah linuxos gépnek nincs hostja...
-
persze bármilyen modemes net(amit nem banoltak) megteszi valószinű
van pár ilyen "ingyenes" szolgáltatás