88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Yv@n
    Proxyhoz:
    1.
    innen:
    http://archive.socks.permeo.com/cgi-bin/download.pl
    leszedni ezt: SocksCap32 v2.35
    ha lentvan akkor persze install

2.
    socks5 proxynak beállít szervert.(minden jo defaulton, csak legyen socks 5 azt kész)

3.
    ablakban new gombra rákatt, profil névnek megad amit akar (monnyuk Lineage2),
    command line, mellett browse gomb...namost itt nem a lineage2.exe-t válasszátok ki,
    mert az valamiért nem hajlandó menni az update szerverrel,
    ellenben a system könyvtárában ott egy l2.exe arra bökni rá,
    working directory az nálam "g:\LineageII" gondolom ez mindegy.
    OK
    eztán elvileg run, és ha minden jó akkor megy

4.
    Érdekes, hogy az update az megy proxy nélkül, ellenben valamiért nem megy proxy-val, így célszerű kézzel elindítani a lineage2 exe-t az csekkolja van-e update, aztán frissít, ha van. eztán close, és elindít l2exe, de nem csak úgy piff explorerből vagy parancsikonnal, hanem ebből a sockscap progiból a run gombbal.
  • Cromac Mac Art
    én is nagyon megköszönném....
  • Gugger
    nekem is nekem is, privi ment !
  • Sáska
    nekem!!! pls pls! Tripla stipi-stopi, ha van hely!:D
  • Dagobert
    Valaki már belehallgatott a ln2/music könyvtárban lévő zenékbe? Nagyon állat zenék.
  • Yv@n
    Nah most hány embernek kéne az a proxy? Össze tákoltam egyet, működik is, de olyan gépen van amin melóhelyen dolgozom, meg néha letöltögetek rá, szóval vagy megy vagy nem kategória. Ip-jét nem kívánom beírni ide, ha valakinek kellene akkor privben szól, meg elküldi hogy mely ip tartományban van, és azt engedem rajta. Aztán meglessük mi van.
  • Dagobert
    Ha nem megy 15perc alatt, akkor 2 óra alatt is ua. szvsz. Annyi idő elég ahhoz hogy mindenképp más ip címet adjon. Legfeljebb azzal próbálkozhtasz ha nálad dinamikus ip cím van, hogy nézed hogy milyen ip címet ad és változik-e legalább a 3. szám. Ha több próbálkozásra sem változik, felesleges tovább próbálni, mert kb ugyanolyan ip tartományba leszel mindig, mint ami most nem megy.
  • pityogo2
    nah majd ha vissza jöttem, megint prob.. addig is kb 2 oraig levagom a netet.
  • pityogo2
    piccsába... nem megy
  • Birk@
    LOL "Ezt a Lájnédzsért te tetű! BIIIMMM"
  • pityogo2
    lol
  • Cromac Mac Art
    ja és is...most jöttem vissza kajaszünetből...a tescó-ban majdem megrugdostam egy sárga kis emberkét...
    (de meguszta mert kínai volt..nem japán)
  • Ferro_TwL
    Magyar nevvel es cimmel regeltel?
  • Bakutyin
    ja...és nem batyu...HANEM BAKU! HAMÁR RÖVIDÍTGETÜNK!
  • Bakutyin
    MERT ENGEM (ÁLLÍTÓLAG) KIVÁLASZTOTTAK A KLOZED BÉTÁRAAAA!!!!
    mUHAHAHAHAHAHAHAAAAA
    (nyelvkiölt)
  • Bakutyin
    letölteni csak akkó lehet ha kiválasztottak a closed bétára nem?én meg mst sajna nem érek rá...mer 5-től felvételi..és esetleg tanulni is kéne.de péntektől szabad leszek...és majd megprószálok mindent.
  • Gorii
    tvnetwork rol se megy kir :)
  • Dagobert
    Eh Gori :)
  • Crazyn
    ideges vagyok
  • Dagobert
    A Closed Beta kliens meg nem biztos hogy jó lesz az Open Beta-ra is. Goré, vannak ott még linkek más proxyhonlapokra is.
  • pityogo2
    20 perc mulva jövök back...
  • pityogo2
    Nah, lehet kiprobalom et a 15 percre valo kihuzast
  • Gorii
    csomo meg webre jo csak
  • Ferro_TwL
    Senki nem amcsi betazik, nincs open beta meg (server) csak a klienst lehet letoteni, ahhoz viszont regisztracio se kell. Hacsak valaki be nem jutott a closed betara...
  • Gorii
    hat 90% a pingre se valaszol
  • Dagobert
    www.publicproxyservers.com
    Bár gondolom eddig te is eljutottál.
    Lehet hogy bonyolúltabb az egész mint gondolom, annyira én nem értek ehhez.

• Birk@
    egyáltalán próbálta már vakai újratelepíteni az egészet? :)
    Nyah AKI AMCSI BÉTÁZIK AZ TOLJON MÁR EGY LINKET PLS
  • Ferro_TwL
    Azert nincs mert nincs feltelepitve a font, de tok mind1 nem az miatt nem megy.

Egyebkent haladas tortnet uj japan jelet (TUDOM AZOK BETUK) ad ki:D
  • Gugger
    milyen kis japán üzenet? nekem nincs semmi ...
  • Sáska
    Ja prtyzzatok, gyűjtsetek nekem pénzt:) Aztán amint lesz rá mód, csatlakozom én is:). Ha itt nem, akkor talán az US bétán, de mindenképp valahol.
  • Sáska
    jah, ezt én is próbáltam 2x, de nem jött össze. Viszont talán az már haladás, hogy tegnap még azt a kis japán üzenetet sem írta ki a login alá, ma viszont már igen
  • Gorii
    ez mind szep es jo ,de mukodo es gyors proxi nelkul tokmind1
  • Crazyn
    Majd megprózálom
  • Dagobert
    Adsl-nél lehetséges hogy ha kihúzod egy időre, de nem egy percere(kb10-15), talán kapsz egy olyan ipt, amivel menni fog. Azt olvastam az angol fórumon, hogy igy valakinek összejött.
  • Dagobert
    Amúgy itt a link a proxy tutorialhoz. Lefordítani azért most nem fogom :)
    Proxy tut
  • Dagobert
    Kösz, kicsit önző is a segítségem, mert mmorpg-t én nem játszok egyedül ;)
    Amúgy már elértem a 20as szintet, ezért most egyszerűbb nekem.
    Amúgy meg azt szeretném látni hogy az egyik várat a játékban, a nagy magyar hadsereggel elfoglaljuk, hehe :)
    Persze sajnos itt még nem lehet nyomni sieget, de azt is kell tesztelni valamikor nekik.
  • Crazyn
    ezen kívül
  • Gorii
    elofizet mucsanetre az nincs bannolva :)
  • Crazyn
    valaki leírná nekem érthetően, hogy egy adsl-es mit tud kezdeni?
  • Gorii
    :))))))))