88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Yv@n #2664 nemtom, lehet elírtam. priv ment megint -
#2663 húúú, ez nekem sajnos nagyon japán :(
azt hittem egyszerűbb :) -
Yv@n #2662 hmm pedig elvileg küldtem... nézd meg jobban, mindegy megy megint -
#2661 ok perc -
#2660 Hova irom be es nekem Yv@n nem kuldot a priviben Ip-t (bocs de ehez lama vagyok ilyet meg nem csinaltam.) Gori gyere fel pls irc-re aztan mond mar el. Thx -
Yv@n #2659 tehát ott a SocksCap settings nevű ablak
SOCK Settings fülön állítassz egyedül bármi is:
SOCK Server és Port az amit elküldtem privátban
Alatta protocoll résznél átklikk socks Version5
name resolution legelső maradhat (resolve all names locally)
supported authentication nem kell tehát ne legyen bepipálva.
eztán kimész new, elnevezed valaminek, aztán megadod l2.exe-t (nem lineage2.exe-t!), work dir-nek meg mondjuk a lineageII könyvtárat (feltételezve hogy te is oda tetted), és akkor mennie kéne. ha nem megy próbálj egyeztetni valakivel akinek sikerül, mer kezdek már fáradni a sok gépelésben, meg elvileg lázas is vagyok buzi megfázás miatt. -
sztem jol alitottam be, de ha nem, szolj -
#2657 Ferro elejen beirod a proxy server ipt, utana new profile beallitod l2.exe t system dirbol es run, magy faszan -
#2656 proxy ip-t, portot beallitottad? -
#2655 mind a harom a L2 exére mutat, de nem proxyn keresztul csinalja sztem...
igasz mar nem nagyon chechkel, de nem tudok bejelentkezni.. -
Yv@n #2654 őő. he?
mit indítottál mi hogy? -
#2653 Nekem nem megy:(
Amikor az elejen be kell allitani ezt:" socks5 proxynak beállít szervert", akkor eleg csak ezt a fulet kipipalni es kesz. Mert en leokzem azt irj aki, hogy "You did not specify a SOCKS server. Al conncetion will be directed."
A working directonrynak, meg azt adirektory adja meg ahol az en gamem van igaz? -
#2652 Yv@n, sorry :) -
#2651 Yven. most elinditottam. most mit? -
Yv@n #2650 Én egy debian linuxon raktam össze. Nem fontos de nem árthat ha fix ip-d van, vagy van dyndns hostneved mondjuk, ellenkező esetben elég kellemetlen hogy mindíg adhatod meg az ip-d annak aki rajtad keresztül konnektel.
Ha eddig minden stimmel, akkor:
apt-get install dante-server
mcedit /etc/danted.conf
szépen mindent beállítassz, aztán
/etc/init.d/danted start
ettől kezdve működik, ha még mindíg érdekell, és nem boldogulsz vele, akkor részletes beállítás később igény szerint :) -
#2649 ha megsem itt van 2 mirror:
mirror#1
mirror#2 -
ez a cime. REmélem ha beirod, muxik -
#2647 Yv@n!
Én is tudnék ilyen proxit üzemeltetni a saját mezei gépemen, 512 aDSL-lel?
Ha igen mi kell hozzá? -
Yv@n #2646 Noh eddig akkor két tartományt engedtem:
81.182.*.*
80.98.*.*
aki nem ezek alá tartozik az feltétlenül küldje el az ipjét is (lehetőleg jelezve a fix részt), ellenkező esetben hiába adom meg neki a szerver ipjét meg portot, nem fogja tudni használni. -
Des #2645 na drukkolok h összejöjjön végre...
amúgy a francia lin2 oldalon azt olvastam usa open feb/márciusra van időzítve, szal nincs már messze valszeg -
#2644 AA OROK HALA muxik faszan !! Ezenell fel ajanlok 20.000 adenat! :), mond majd mijen nicken jatszol , -
#2643 Remélem nem most ment el egy hét szabira :))) -
#2642 jaja énis :) -
#2641 Szia irtam privit, koszi elore is :) -
#2640 na.nekem nemmegy..vagy elkurtam vmit a beállításoknál(nemhiszem) vagy elfelejtettem a felhasználónevemet.(ez már valószínűbb.)...ugyhogy pill..megyek énis -
#2639 HUU köszi szépen
(ritkák manapság az ilyen önzetlen emberek) :(
Ezennel pedig szeretnék neked gyüjtést szervezni!!!
Ha sikerül este bejutnom megjutalmazlak 1000 (azaz egyezer) adena-val...várom a további felajánlásokat...
.....mert megérdemled.... -
#2638 Ötfülű szuper Elf:D
-
#2637 MOGULZ OF ALL PROXYKING!!! :))) Köfi -
Yv@n #2636 Nem igazán, valahogy jobb hasonlat lenne rá egy közös képviselő, aki felszólal elmondja te mit akarsz, aztán tájékoztat az eredményről...akikkel ő beszél azok nem látnak téged, ellenben hozzád mégis eljut minden ugye :)
Jah csak ez ugye program, és nem basz át, meg nem lop meg de az most mindegy... -
Yv@n #2635 Örülök, hogy megy :)
Még annyi hogy pub-ba télleg nem kéne nagyon beszélni nem japánul...csak mert tegnap óta kb nem láttam eng szöveget semmit...nem kéne felkelteni a figyelmet...
-
#2634 jaaaaaaaaaaaaa...ismerem...ilyen gonosz csúnya ípéelrejtőcske....nem? -
#2633 Szerencse, hogy vannak még ilyen emberek. Köszi. -
Yv@n #2632 pont az a lényeg hogy nem basz el semmit a winbenm ert simán csak az elől a progi elől fedi el a winsock nyavaját amit belőle indítassz. így ha mindent jól csinálsz, akkor a lineage2 elindul, és a gépen semmi másnak még csak fogalma sem lesz arról hogy a proxy létezik -
#2631 ehh megtalátam. -
G_ArchAngel #2630 huuu, és a hozzám hasonló lámáknak is menni fog?
vagy csak megint összedöntöm a net-kapsolatomat:) -
#2629 ISTEN vagy!!! -
#2628 Hi all. Az ominózus kérdés következik.... Honnan tudom letölteni a beta-t? -
Yv@n #2627 Kicsit korábban írtam hogy nem biztos hogy jó lenne ha ide kitenném a szerver ip-jét(elsősorban nekem nem lenne jó, mert ha kiderül akkor alám vernek). Amúgy a lényeg az hogy egy tunalként működik az a szerver, és mivel az nincs tiltva a jap szerverek azt látják hogy arról megy a konnekt, és beengednek. a saját ip-d rejtve marad, így nem zavar be semmibe. -
#2626 de ha megcsinálom ezt az izét...amit leírtál..akkor mit változtatok????..ugyértem mit csinál? megváltoztatja az IP-met??? -
Yv@n #2625 Jah gép szerencsére 100Mbit full duplex, úgyhogy valszeg nem az lesz a szűk keresztmetszet, ha épp nincs áramszünet...(elmúlt két napban volt vagy 10 rövid, gép és switch szünetmentesen van, de ki tudja...)