88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#2744 kemenyek az idezett szornyek?? -
#2743 Na osszejutunk, a shadow meg az unikornis:
-
Sonic13 #2742 Már lehet jaátszani! :)
-
#2741 megint tesztelik, mert sehol 1 mob -
Yv@n #2740 Noh én mára alszom, ha valakinek kell valami, akkor priv, azt megnézem valamikor és válaszolok. -
G_ArchAngel #2739 dől a lé, már van 1600a.-m, tudok venni bőrkesztyűt, meg bőrcsizmát:) -
G_ArchAngel #2738 jah, de én lvl6 vagyok, már 6 farkast nyomok le a 199HP-mből:))) -
Gumbo #2737 nah én is nyomom GumboHUN néven elven mage vagyok -
#2736 vérfarkas csiftenekkel táncolót még anyira se:D
fájter vagy kaszter vagy? ja és milyen faj? -
G_ArchAngel #2735 nem egy víg dolog egyedül a Farkasokkal Táncolót nyomni... -
#2734 kulon opcio... azltalaban a 3. -
G_ArchAngel #2733 srácok, a cuccokat el lehet adni? mert még nem tudom hogyan kell - a hagyományos behuzom a kereskedő inventory-jába és fizet módszer nem megy...:( -
#2732 Ezer köszönet! Még valahogyan viszonzom az tuti! -
Yv@n #2731 Hát remélem is :) -
#2730 Yv@n merre vagy? Nagyon kellene az IP! Ha valaki el tudná küldeni priviben nagyon megköszönném. Ne szegény Yv@n-t zaklassuk mindig. -
moNTo #2729 Ezer köszi Yv@n, tökjól megy.
Amúgy 11-es human mage vagyok, HeRMeS néven, most már folytathatom a tápolást vadul :)))
Yv@n: ezért majd a gyehennában elengedik a büntetés felét :D -
#2728 mellesleg nekem 3 tok feles email cimem van, mert 1x rosszat kuldott, 1x veletlen kinyomtam a honlapot, es akkor mar nemjo a kod. 3x pedig egy link vitte el a reg laprol a képet...
sztem probald meg egy ujabb email cimmel... ha ujra kered, ugyse jo, csak egy masik email cimmel.
-
#2727 Frissult a Magyar Lineage 2 site...
Raoul Kim interju Magyarul... (thx Saska, ennyi idom sose lett volna leforditani:)
-
#2726 igy probald:
FCAKHTRHYB
ez jo :) -
Des #2725 dav hogy állsz? vagy már Lev15?:) -
balty #2724 Az se nyerő! -
G_ArchAngel #2723 köszi Yv@n, isten fizesse meg:)
(vki nem akar szegény ártatlan szűz lánynak segíteni eltévedni az erdőben? - még a szürke ferkas is durva) -
#2722 probalt ki ugy, hogy FCAKHTRHY -
#2721 kinek van itt már profi ember karija???
meg tudjátok mondani, hogy eddig milyen kvesztekkel találkoztatok még az ember szigeten, hol vannak ezek?:) -
#2720 legyen 200.000 az öccse még kardot se tud venni:D -
balty #2719 $B%j%M!<%8%e(BII$B!VG'>Z%-!<!W$r$*CN$i$;$$$?$7$^$9!#(B
FCAKHTRHYB
$B"(G'>Z%-!<$NM-8z;~4V$OH/9T$+$i#3;~4V0JFb$G$9!#(B
$B%j%M!<%8%e(BII$B%5!<%S%9%A!<%`(B -
#2718 de nem olyan néger mint te:D -
#2717 én neveltem mikor még kicsi volt:D -
#2716 ird be ide a level tartalmat -
#2715 hohohoooo... a photoshop csodakra kepes... megvarazsoltam :))))
igy jo? -
#2714 Attol te még kecseg vagy -
balty #2713 Nem sikerült regisztrálnom magam. Megkaptam a regisztációs kódot, de mikor beírom, egy másik oldal ugrik be, amin csak egy gombot lhete megnyomni és arra vissza dobja az elöző oldalt ahová a passwordot írtam van valmi ötletetek mi lehet a gond? -
#2712 khm khm, az Én bátyám :D -
#2711 humm... ezt tudom, de en akarom, hogy ismetelje... :(
na jo, megforditom... -
#2710 az a baj,hogy ismetli a kepet a body-ba nyomj bele egy style="background-repeat: no-repeat;" -t es jo lesz
vagy ha azt akarod,hogy fuggolegesen ismetelje, akkor style="background-repeat: repeat-y;" -
#2709 Köszi Yv@n!!!!!!!! -
#2708 hummm... a kard hegyebe es a palast szelebe csakugyan belelog... bar nalam nem sok :)
sajna a hatter a szuk keresztmetszetem jelen pillanatban :)
de mar dolgozom a szoveg alatti resz "fedesen" :) -
#2707 megint frissult az oldal :) -
#2706 ok
megnezem, 1024 es 1152-vel teszteltem.. -
Yv@n #2705 Jah japán open beta végéig gondoltam proxy-t hogy marad, meglátjuk mennyire válik be, remélem nem gyakják az ipjét, mondjuk mindegy van még pár ip talonban, lecophatnak :)
Érdekellne még hogy van-e akinek nem megy azok közül akik eddig jelentkeztek?