88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Des
    :D
    végre nem bukok rajtad:D
  • Davidus
    Mér megvan a 7000 arany:D
  • Des
    Dav ugye nem hagytad abba a gamét? Mert ha igen akkor tökönrúgás esete forog fenn:)
    Lynx átcsábultál ide wowfórumból teis végre?:D
  • Lynx_TWL
    daggerhez skill
  • Bakutyin
    a mORTAL bLOW -AZ MICSODA???
  • Acro
    Thx Bakutyin.
    Mostmár úgy néz ki sikerült..
    De ez még csak a reg volt
  • Bakutyin
    -a mestereknek "trainer" van a nevük előtt???
    -ha kijön az az ablak amikor fejleszthetek(skilleket pl.), az angol lesz????
    -van egy olyan eksön hogy "assin" (asszem)-az vmi hátbatámadás-féle? Ha igen hogy lehet használni?
    -esetleg vki. aki ost is ráér feljön majd?
  • Bakutyin
    köszke dzsoki. a segítőkész embereket komázom.
  • Bakutyin
    ...akkor irjál:)
  • Bakutyin
    figyi...a honlapon tök világosan le van írva minden....de mivel tudom magamról hogy én is ilyen töketlen vagyok...+mert nekem is segítettek annnak idején....:) :
    ottvan az a link az oldalon..arra rámész..kijön az agreement...persze japánul, bejelölöd a baloldalit(asszem), rámész a gombra,utánna kijön egy ablak, csak egy kitölthető sáv van rajta, ide beírod az íméledet--->leokézod és a következő..nagyon hasonló ablakhoz meg beírod a kódot..utána jön a reglap. Az accountnál:
    -beírod a nevet....rámész a mellete lévő gombra...kijön egy kis ablak ami tartalmazza az általad beírt nevet...ha alatta két sornyi japán krix-krax van akkor nemjó: tiltott karakter v. van már ilyen felhasználó.ha egy sor akkor okés...ha ezután se megy.....
  • Acro
    Hali mndenkinek!

Az lenne a problémám,hogyha a japán opentesztre akarok jelentkezni,az űrlap kitöltésénél(a magyar lineage honlap alapján),az account menünél bármit írok be nem fogadja el,és kidob egy kis ablakot állandón(és sajna még nem tudok japánul..)
    Szóval mit kéne csinálni hogy okés legyen a reg.-em?
    És már egy órája olvasgatom a fórumot,szóval nem találtam erre megoldást,mielőtt elküldenétek hogy olvasgassam a fórumot.Szóval ha tud valaki segítsen...
    Köszi
  • LSC
    Getright-al jó.
  • LSC
    jah flashget nélkül megy. Próbálok valami másik vezérlőt.
  • LSC
    Flasget-el próbáltam kipróbálom anélkül
  • LSC
    A fejlécben lévő szájton lévő letöltés link elindul és egyből ledob. Van esetleg másik link?
  • Jockey
    van egy tolvaj kulcsom, mire jó?
    sztem elf vagy darke tlvaj akri kéne hozzá hogy tudjamhazsnálni, de akkor sem értem, mit tudok vele kinyitni?
    még egy darab ládát nem láttam amit ki lehetett volna, tud erről valaki valamit?
  • Jockey
    Baku: skillelekt a foteren w-re es e-re van két kijárat, s és n-re is van két oldal, egyik oldalon feltudsz menni egy főterembe, ott vannak a trainerek, kattingass és ahol beadja:)
    kattingatni jü, és klassz, szte sokkaljobb mint a nyilas irányitás, mert egyben már tudod forgatni is a kamerát, meg fogod szokni sztem (amúgy cursor bill-l lehetne haladni másképp)
    rátámadni nemtom hogy csinálod nekme alap kiosztásba hogy npc-t vagy playert támadjak bal alt-t kell nyomnom, szal edig még nem sikerült megtámadnom senkit akit nem akartam
    ha assasin féleség akarsz lenni, akkor dagger specre valamint bow specre érdemes gyűjteni, lvl10ig ezeket told fel (meg slef defenset adó pajsz stb..)
    lvl5 elég karcsú még, túl sok lehetőséged még nincs a karifejlesztésre
    alap statokat nem változtathatsz, attack spedd szintel és fegyverrel típustol, valamint trainelhető skillektől függ
    mire gyúrj? ha ez az első karid azt mondom amire akarsz, csinálj vagy 3 karit, aztán amelyik tetszik told tovább, te döntesz
  • Bakutyin
    emberek!5ös vagyok!(tapsvihar) Skilleket honnan lehet tanulni??? hogy lehet folyamatosan egy irányba menni anélkül hogy kattintgatnék???hogy lehet beszélni pl.:a Kovácsal anélkül hogy rátámadnék?:)A bézik tulajdonságaimat lehet növelni??? Az attak spiddet hogy lehet felgyúrni???
    (....stb....) Na...egyébként Ghilgalad vagyok...(asszem:).a "h" lehet hogy máshol van) Setételf és harcos...és inkább ilyen asszaszin beállítotságú.Mire gyúrjak szerintetek??? Laza: ilyenekt majd nem teszel fel az oldaladra?..lécci!:)
  • Ferro_TwL
    KB 20 hozzaszolasban le van irva, hogy lehet, de mivel tetszett a #2703-as hozzaszolasod:) leirom:
    "nev szoveg pl: "Bakutyin na igy kell:)
  • MaDFoX
    Lattott valaki esetleg voodoo doll-t (ha igen, merre)? Tetszenek az ertekei, es jopofa lenne babazva irtani a mobokat... :DDD
  • G_ArchAngel #2764
    emberek a zöld gomba hol van?
  • Bakutyin
    na..lenne egy kérdésem:
    mondtátok hogy nem kéne angol karaktereket használni...de akor hogy üzenjünk egymásnak?????..privátba lehet????
  • HUNrricane
    Láttam még egy fajta sárkányt (csak wyrn) , de nem mertem meg közelíteni csak távoli képet készítettem róla
  • HUNrricane
    Dragon Valley-től északra, az elf fővárostól keletre (letöltöttem a lineagehez egy térképet de ezek a helyek nem voltak rajta)! Az erődök nagy jól néznek ki!!!! Csak minden nagyon kihalt volt :(.
  • G_ArchAngel #2760
    mert nekem nem...
  • G_ArchAngel #2759
    ezek a questek mükődnek?
  • G_ArchAngel #2758
    Azt megkérdezhetem ki adja, gondolom az elf faluban...
  • Laza
    mit nem lehet letolteni?!?!?

en a registration guidebe a kliens linkre nyomtam egy jobb klikk, es cel mentest, siman jott lefele...
  • Laza
    gombas kuldetes lvl8-tol
  • Laza
    ez veletlenul nem a terkep jobb fele, a sarkany gondolom a dragon valeyban van, es felette a var.. :)
    egyszer jartam arra... 6 gyik elkezdett uldozni, de kva gyorsak, szet is vertek :)))

• Laza
    melyik linkrol minek a letolteset??
  • G_ArchAngel #2753
    Srácok, hol lehet itt pénzt szerezni?
    lassan lvl 10 vagyok és koszos 6000a-m van...:(

Meg találtam egy receptet íjkészítéshez, de kell hozzá weapon crafting skill, ez van az elf faluban?
    és a mágikus védelmet sem tudom skillként a mestertől felvenni, mert kell egy másik skill előtte, de azt egy mesternél sem találom...:(
  • LSC
    Francba csekkolják az IP-t nem lehet már letölteni innen. Megoldás?
  • HUNrricane
    Fel rakhatom full minőségbe a képeket, ha kéritek + még van néhány rosszabul sikerült kép is! Ja és a sárkány kivételével minden szörny passzív volt, agresszív dögökről nem nagyon tudtam képet csinálni mert kergettek.. :)
  • Dagobert
    Jéé, egy sárkány, na azt is bespájzoljuk majd az idézett lényekkel ;) Látom 194et ütött :)
  • HUNrricane
    Hali!
    Küldök pár képet (a web oldalamra raktam fel a képeket a cím a cikk alján!)! "A térkép észak-keleti részét jártam be!" Nem kis vér veszteséggel!
    Az 2 óra alatt csak 1 játékossal találkoztam az is 35 szintű volt, ki is röhögött amikor meg mondtam a szintemet. :))

http://web.axelero.hu/mandlee/Line/line.htm
  • Crazyn
    A leendő új karim:

0:30-0:45 körül írta be a srác a verset, amin beröhögtem:
  • Des
    Laza, elég durvák:)) kis harcos szamár szétütött mindent ami az útjába került! van benne lóerő:)
  • Ferro_TwL
    Eleg kemenyek csak kurva dragak (6 db kristaly, darbja player shopban 640 korul van) es nem maradnak sokaig csak 15 perc.
  • LSC
    A magyar oldalon lévő linkről nem engedik a letöltést. Ilyenkor mivan?