88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Bakutyin
    cuki kis játék.má töltöm..de nemhiszem hogy átveszi a L2 helyét.Majd ha már nagyon meguntam..és még nem jelent meg a wow..akkó majd énis jáccok vele.
    Embörök! Maguknak mi a véleményük?
  • Des
    Na ennek az open bétája ma kezdődött... nemtom ki hogy áll L2vel, én kicsit unom már... lehet meg kéne nézni eztis

Look up, friend, and notice the clouds. When you become tired of endless mouse-clicking over dreary landscapes, come to the world of Knight Online and lose yourself in the beautiful sky.

The minute you acquaint yourself with the white clouds and the eagles in the sky, you’ll find yourself caught in the charm of a true 3D online game. Knight Online is the first game to successfully introduce the “Party System” in Korea. Raising your character’s level, acquiring new items, and becoming the strongest player should not be all that an online game has to offer.

We invite you to the World of Knight Online, where you’ll find a player
    with better game manners may become more respected than a player
    with expensive items; in a party system where you help your fellow
    players to advance. A prominent and exciting feature of
    Knight Online is the involving, persistent,
    large-scale war between players.
    Knight Online
  • Bakutyin
    jaaaaaaaaa. áj em szili.
  • Lynx_TWL
    evasion kitérés igen, az assit meg az, hogy ezzel kiválasztod mondjuk csapattársad, és akkor azt a szörnyet kezded ütni amelyiket ő
  • Bakutyin
    az evasion az mi? kitérés????
    meg az a "Assist"??? asse tom hogy mi.:(
    help.:)
  • Lynx_TWL
    másik vmi bug:
    leather ingem van 46os vagy menniy a PDEF-e és van egy small shiedem(kite shield alakú fém) aminek meg 56os a PDEF-e, de nem ad semmit az össz PDEF-hz a karakterlapon csak az evasionből von le 8at...
    ez miért is van? hogy is van ez?:D
    eleve lehet ekkora PDEF-e egy sima small shieldnek (mindjárt meg is nézem boltban mit ír menniyért miylet árul..

mert ígx végülis ha csak evasionből szed le, és ilyen bugos pénzem még nincs jobbra, akkor csak hátrányban van, mert nem ad defenset, vagy kell ahhoz, hogy blokkoljak? mert blokkolni néha szoktam..
  • Lynx_TWL
    hát pénz az nem ártana tényleg, de nem akarokkéregetni, inkább megszerzem.. áááh előbb veszek egy rohadt leather sitykát, megyek kvesztet csinűlni, leölöm a láma 40 farkast(power soht rulz 151es overhit dmg:DDD még ki se lövöm nyilat de farkas már fexik:)
    erre a rohadt kveszt adó kiszúrja a szemem egy leaather sitykával najóljártam:D
  • Ferro_TwL
    Lynx a bratyod meg te barmikor johettek:) csak level 10 kell a belepeshez, ha kell penz meg akarmi szoljatok , Gorival ugy is kurva halasak vagyunk neki.

ps. Az elobbi uzi a #2813-as-ra ment.
  • Ferro_TwL
    60, de p2p Koreahoz es Taiwanihoz jon a chronicle 2 amiben 75-80 lesz. Nem mintha a 60-at valamelyonk is elerni:)
  • Gorii
    ugy se eri el senki :)
  • Gorii
    gyertek neha irc re is:), irc.extra.hu #l2.hu
  • Bakutyin
    mi a max szint??? nemtuggy vki??,
  • Laza
    na megyek dolgozni.. :)
    ti meg nezzetek a Magyar Lineage 2 siteot, hadd nojjon a szamlalo :))))))
  • Laza
    ez nekem minek?! :)

egyebkent Bone arrowot azthiszem lvl15 utan lehet hasznalni
  • Laza
    az, hogy feljon egy + ablak nem jelent semmit, csak azt, hogy leellenorzi, van e mar olyan nick... attol meg jo lehet :)
  • Laza
    Feltettem a Lineage 2 sitera egy bazi nagy terkepet, ezen minden rajtavan... nyomtathato nagyfelbontasu... en mar regota ezt hasznalom... ami a japanban benne van, mind rajta vagyon :)
  • pityogo2
    ha visszaolvasol kb 1000 üzenetet, akkor rájösz :)
    mellesleg IP tartomanyokat bannoltak, es csak ugy tufsz bejutni, hogy mas IP-jenb keresztul, akinek megy
  • balty
    Regisztráltam magam, de nem hajlandó a reglapon megadott felhasználói névvel és jelszóval belépni. Mi lehet az oka?
  • Des
    :)
    ami még hasznos lehet, akinek sok spellje van vagy pl csata előtt mindig variálja a cuccait annak ajánlom azt alt+F1, alt+F2 stb kombókat, amivel a shortcutoszlopok között tud ugrálni... nekem az 1esben attack spellek, 2esben emoció, trade, ülés, map, szal ilyen nyugis dolgok vannak, 3mason meg a support spellek, partybuff ilyenek... de persze ez ízlés dolga, a lényeg az, h nem kell spórolni, szórjatok ki mindent shortcutra marha gyorsan lehet ugrálni az első 4 oszlop között, van akinek nagy lapátkeze van, akár még több között:)
  • Lynx_TWL
    nem oszinten nem nagoyn, nwnt nyomtam egy kevest, de 2. városnál abba is hagytam, aztán valamilyen modjával nyomtam még de az is el lett felejtve, én leragadtam diablo2nél, és war3nál:D

ijasz kari tapolását megjegyzem, majd lehet inditok azt is talán:)

johogy van quickbarnak sok füle, nwnben is volt, de inkább kiszórtam a gyengébb varázslatokat, minthogy ne lássam az összeset egy panelen, és itt is azt használom, hogy elől van power stirke meg shot aztán köv 3ban a kard pajzs ij utana relax mint heal:) majd world map, es victory advance meg sit/felállás cucc, hogy éppenséggel megfelelő síkítással vessem magam a tömegbe, vagy örömujjonghassak mikor 2 hpval éppen túlélem a hülye crashert:)
  • Lynx_TWL
    jojo persze akkor majd 470 nyilat meg gyorsan veszek, de a kerdesem az, hogy a bone arowhoz mekkroa szint kell akkor?:)
    nem gondolom komoylan az ijaszkodast kardos fájter leszek én, ij csak kezdő erős csapásnak kell:)
  • pityogo2
    Doodoo, ittvagy? ott acsorgok melettd, figyeljémá:)
  • Lynx_TWL
    aham ok, most meg nagoyn lassan fejlodok, mert haver nincs fent mindig, o varazslo, es eleg sokat szenvedunk, amikor meguynk a kurva stone golemeket utni, erre en csepelem a golmeet o varazsol ra ezzel nicns semmi baj, csak jon egy rofogos rohadt ork lider, es ratapad haverra, aztan szetmarcangolja, aztan hozzam szegodik, es meg par werewolf csiften is meg akar velem baratkozni utana:D

szoval a fejlodesem meg eleg lassu, de ha arrol van szo, hogy klan dolog, akkor tudok hozni meg ket embert, batyamat, es a varazslo pajtast..

ja es nem elszek ijasz bocs:D de kard all jol az en kezemben
  • DarkHorSe
    imádom ezt a játékot :D
  • Ferro_TwL
    Lynx legyel ijasz es ha megvan a szint (elvileg 10 eleg hozza, de utana meg egy kicsit soloznod kene 15-ig kulonben ha teambe megyunk a nagy szintkulonbseg miatt alig kapsz exp-et)whispelje ram -"FerroHU vagy desre "DesHun es beveszunk a klnaba (des a leader csak o tud bevenni). 10-es szinten mar annyi elonye lesz, hogy tudunk dumalni a klan chaten.
  • DooDoo
    409 a legolcsóbb :)
  • Des
    Laza anno mikor még darkelf íjász voltam énse tudtam használni a bone arrowt, vegyél helyette woodent jó az:)
  • Dagobert
    Dual karom, hasonló amit az orkok használnak("boxer") csak erősebb. Gludio-ban a boltban is lehet venni potom 250k környékén asszem :P
    De lehet hogy 540k? :)
  • pityogo2
    ó hogy ba.....
    40 verfarkas koponya kell, es 39.-nél behaltam...
    15 perc az oda-vissza kb...
  • Dagobert
    Miénkben nincs, de harcos az tomegevel, szóval most inkább a bővitésnél varázsló/gyogyító, meg törpe crafter kéne. És legalább 15-17es szinten legyen a belépés időpontjában. A bövítés is még csúszik szeritem, mert nagyon lassan gyűlik az SP.
  • Bakutyin
    van a klánba asszeszin?
  • Crazyn
    Ha lesz usa ob vagy európai (vagy netán megjelenik az amcsi fizetős), akkor én lehet, hogy craftos törp leszek, de addig maradk de
  • Bakutyin
    naemberek...nekem a zasszeszin nagyon bejön én vszínü h. avval leszek.A klánba van vki asszeszin?..a mort.blow megoldodott...de nagyon durva! vmikor 120-at sebzek lazán...(lv5!!!!)
  • Crazyn
    Ez milyen fegyver?
  • Jockey
    istenem, te meg sose jatszottal olyan gammaval amibe van quicbar?:)
    az a quicbar 9 osszese, tudsz koztuk valtogatni, szal ketlem hogy nem fernel el
    csinal egy fighter quuicbart, meg egy help vagy buff quicbart
    ha ilyat rateszed a quicbarba, es megnyomod, akor automatice atrakja a nyilvesszot is, szal azzala nem kel foglalkoznod
    500 arrow alatt el se induj mint ijjasz
    ijasz karinal ajanlom akovi tapolast: start power shot +sima shootok mig meghal, nem fog hozzad odaerni meg feher eseten se, ha elfogyott a mana, sima lovesekkel behuzod a mobot es elvegzed a maradekot torrel, ha elfgogyott hp pihi
    ezt varialva eleg jol lehet haladni, foleg ha nem lvod el minden manad powershootra, hanem ha mar keves van lealsz es valtogatod a gyilklasi stilust, attol fuggoen vane manad vagy sincs
    darkenel van lifeleech, elfnel lesz self heal
  • G_ArchAngel #2789
    a nyílvesszőt a pajzs helyére kell tenni, úgy használja...
    (egyébként én 500-as csomagokat veszek, mert harminc akkor elfogy mikor kiérek a boltból:D)

sajnos az NwN típusú intelligens quick use itt nincs meg (vagy én nem találom): tehát ott egy slotba betetted a pajzsot és kardot, majd 1 kattintással, vagy Shift/Ctrl+...-vel már használhattad is...
  • Lynx_TWL
    aham, ezt megcsináltam közbe megkaptam infot, de a bow kiveszi a kezbol ugye a pajzyot is, nincs mod ra, hogy ahhoz, hogy megint kozelharchoz vertezodjek fel, es kardot meg pajzsot is felvegyem, csak egy gyorsbillt hasznaljak ne kettot?

emellet most 9es szintu a karim, (amig meg nem hal:) es felvittem power shotot gyorsan maxra, hogy hatekonyabban oljek amikor haver nincs fent.. szoval lenyeg a lenyeg, power shot csak manat hasznal ugyebar, de sima bownak kell nyil.
    na vettem a boltban 30 bone arrowot meg tegnap, hogy majd ha nyilazok jo lesz de nem tudom uzembe helyezni, hogy kell, vagy meg a bone arrowot nem tom hasznalni, vegyem az olcsobbat?
  • Dagobert
    Lenne egy kérdésem az ln2 közösséghez. Van vagy lesz valaki crafter törpe? Eddig egy sincs és úgy tünik abból lehet a legtöbb pénzt összehozni+gyártani soulshot,spiritshot, d-grade crystal-t. Ingyen odaadom a talált alapanyagokat, csak legyen már egy craftoló törpéje a magyaroknak mert nem bírjuk a pénzzel.
    Mondom még hogy a leendő artisan törpének a fórumokból kell kinézni-e a recepteket, de láttam én egy csomó külföldi törpét, akik gyártanak mindenfélét. Szóval nem lehetetlen megoldani a japán recept rejtelmeit.
    Szóval ha akar lenni valaki vagy talán van is, akkor jelentkezzen kérem.
  • Ferro_TwL
    Udv Lynx
    Barmit berakhatsz a gyorsbillntyukre, egyszeruen "huzd" oket bele akar az inventorybol is. Barakod az ijat ala a powershotot, losz egyet aztan valtasz kardra (torre) szinten a gyorsbill-ekrol.
  • Lynx_TWL
    hát mivel wowban nem lehet sok mindent csinálni:D
    WarCraft III-ban meg továbbra is nyomom az észt, most egy kicsit ide is jövök:D

a power shotot gondolom msot megtanulom hirtelen 3as szintre, de kérdés az,h ogy ha power shottal kezdem a támadászt ellenre, akor van vmi gyorsbillentyű, amivel át tudok váltani kardra???

vagy elég ha csak power shot be van rakva jobb oldalra panelra gyorsbillre, és akkor cska a power shot erejéig lövök, de miután befejezem már kard van a kzben, és csépelhetem is a izét... szóval hogy van ez?:)