88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Dagobert #2864 Hopp, én nem azért dobtalak ki, hanem mert azt mondták nekem hogy másik karakterrel mész és én azt várom hogy este fel tudja venni az új karidat. Ezek szerint félreinformáltak, bocs. -
Sonic13 #2863 A drain energy az tölti az én életemet vagy csak elszívja az ellenfélét? -
Sonic13 #2862 Hát én nagyon szivesen mennék klánba, de mivel koleszos vagyok így nem tudok csak 7végén játszani :(
DAgoberték is valszeg ezért dobtak ki :(
Amúgy most én egy De fighterrel vagyok 14-es szintű, Yven néven. -
#2861 ok, meglesz :) -
#2860 Lehet jelenetkezni a klanubkba, mar sokszor irtam de azert irom megint: Level 14-15 legyen, hogy mivel vagy mind1 de ijasz, torpe elonyt elvez. DE a legfontosabb, hogy ne ketnaponta jatsz:)
Des elindult kelet fele, uj varosok, uj szornyek (hobgoblinok, valami darazsak, elit orkok st.) nagyon kiraly kis kornyek, ha erre eljosz nem fogsz unatkoznies a level 20 is gyorsan meglesz:) -
Sonic13 #2859 Nem lenne rossz egy Darke NPC Guide is, ha már így kérdezed...:) -
#2858 ja igen.. lvl 16,5 :) -
#2857 en lassan 1 hete nem jatszottam... a kva melo... -
#2856 Felkerult a Human es Ork NPC Guide....
van igeny a tobbire is?? feleslegesen nem teszem fel :) -
Sonic13 #2855 Skacok, milyen szintűek vagytok már?
-
#2854 Most keszul az Town NPC Guide :)
ha mar nem aludtam semmit, es csak ucsorgok egyik cegnel (hibara varva:), legalabb hasznosan telik az ido :))) -
#2853 Mar fent is van :)))) csak a te kedvedert :) -
#2852 -
#2851 nekem megy.. -
#2850 Jó volt így 5-6-an partiban nyomulni!! Csak többet chateltünk mint harcoltunk! De azért 3 fát lenyomtunk ! -
G_ArchAngel #2849 most talán elolvassa, mert kivágott minket a szerver... -
Sonic13 #2848 Bazzeg nem lehet jáccani :(
Tesztelnek az összes serveren :( -
#2847 SIS3! HOZD A LEJÁTSZÓT PLS!!!!!
BOCSI AZ OOFÉRT SRÁCOK... -
#2846 OOO, hát persze, hogy nem jó helyen keresgéltem! k életbe, hogy össze vissza magyarázza mindenki, merre is kell menni! Szerencsere egy japó csajszi elvezetett a Massenger-hez! juhééé -
#2845 Egy ilyen havas vidék ahol keresem a csávót, jó helyen járok? -
#2844 butcher's sword or sword of butcher ??? ORK vagyok és lvl 12-nél pont ezt kellene csinalnom, de nem találom a csavót "Baranka Messenger", Urutu Chief Hatos-al beszltem, menvan a küldi, van 3 scrolls of escape, Centurion Parugon csak valami japan szöveget nyomott, semmmit nem lehetett kivalasztani! Valszeg jó helyre mentem, ork térképen van egy kör alaku ösvény, ahol sok "Darkwing Bats" és "Rakeclaw Imp Chieftain" meg "evil eye" van! itt mentem tovabb az emelkedőn ahol atmentem egy hídon, es elvileg ott kell lennie ennek a csávónak, de nem találom! Már összevissza kerestem, kérdeztem is a japókat, elvileg jó helyen vagyok, de csak ilyen "evil eye" + "golemek" vannak meg ilyen sziklak!
PLS help, mit rontok el,hol az a k Baranka? -
#2843 Laza, az orc mapot is feltudnád nyomatni? jó lenne :)
persze angol szöveggel -
#2842 banyeg, tegnap kiprobaltam a DE csajt :) jól néz ki naggyon :)
kár hogy nincs DE csaj ork tulajdonságokkal, különben biztos azt választanám :))
de mostmár marad az orc, igaz nem 1 gyönyörűség, de jó kari :) -
#2841 Egyébkéntis, mostakkor mivan ezzel a klándologgal? :) Írjátok meg pls kitkeressek!
Üdv: Reonel -
#2840 HAli, énleszek, ill vagyok törpicsek :) -
#2839 milyen jo is ilyenkor meg dolgozni.. :)
es egy ilyen rendszerupdate utan 7-re kene visszajonni reggel... inkabb mar haza sem megyek...
csak itt nincs Lineage... :) -
#2838 szep kis klanfonok :)))) -
#2837 ehh :(, azer majd a torpet invitald pls -
Des #2836 na azt nem mondtam h abbahagyom mer egész jó kis banda verődött össze:)
csak kicsit unom, ennyi:) nem motivál egyáltalán, h elindítsam:) -
#2835 humm... ez eleg gaz :)
jo jaccasit vele :D -
#2834 ujabb beta teszter :) -
radical #2833 LOOOL akkor ne fizess elő rá. -
G_ArchAngel #2832 Jah, főleg ma volt nagyon jó - sajnos nem sikerült a basilisk-eket becsalni a faluig, mert pár hülye bezavart:)))
Azért a LA2-nek van egy nagyon jó feelingje, de nagyon jó lenne egy EU szerver is...
Ha kialakulnak jó kis sapatok/klánok, akkor majd itt is retteghetnek a magyarok nyílvesszőitől...:)
(remélem jól szórakoztatok, sajnos mivel a -tRs- BF42 klán tagja vagyok ezért volt egy kötelező meccsünk, ezért kellett lelépnem...(persze nyertünk)) -
Pukkka #2831 mit tetszik nektek WoW ba,sztem nagyon elbaszott egy játék .... -
#2830 17k :) -
#2829 Des azert nehogy abbahagyd a gamet, visszadjuk a penzed (gori 10k, en 16k) meg adunk es veszel uj fegyvert, gyorsan lezombizuk egyutt a level 20-t. Jon egy level 15-os torpe is, akihez kellenel, hogy bevegyuk:)
Tomper ha nem melozol mar ezerrel gyere jatszani, az usa open beta meg tobb honap, addigra mar lehet, hogy wow open beta is lesz:) -
#2828 Des nemar :), eleg sz*r igy kepek alapjan tiszta FWO -
#2827 Elég hülye neve van..nincs benne semmi fantázia...:))) -
#2826 des. nyissá neki topikot....nem is olyan rossz.250MB...érdemes legalább kiprószálni..biztos jó...majd holnap... -
#2825 Képek alapján a Shadow Bane-hez hasonlít. Lehet hogy letöltöm, de most még az Lineage2 a number one.