88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• DarkHorSe
    nem FAROK!

hanem fajankó! :DDD
  • DarkHorSe
    semmi gond majd számolunk, ja meg be is perellek majd ha lesz rá időm..
  • misaab@a
    Köszi a segítséget te FAROK ! :)
  • DarkHorSe
    :DDDDDDDDDd
  • misaab@a
    Tisztelettel kérnék proxyhoz IPt és portot, mert a leírás azt mondja... :)
  • Lynx_TWL
    igen, sok fájlt fog csekkolni, mert updatel ez elég sokáig tartott nekemis, meg mindenkinek...
    ajánlom, hogy itt fent ezt a magy lineage2 honlapot nézzed meg, mert le van írva a további teendő cuccer is
  • Gumbo
    én is benne vagyok klán dologba
  • yal
    a cucc fajlokat csekkol ez normalis dolog?:D
  • HUNrricane
    Elég értelmetlen lett az előző mondatatom!!
  • yal
    leszedtem a cuccot mit csinaljak hogy jaccak?:D
  • HUNrricane
    Én gondolkodok egy klán dolgon pityogo2! De még majd kialakul...
  • Birk@
    Nyah ma bennvagyok, ha lehet klánba menni (amelyik meg is marad :) ) üzenjetek már Reonel-re pls
  • Bakutyin
    ő 12-es
  • Bakutyin
    animal
    en minnya szintet lepek...felgyurom magam 10esre..utanna szivesen mennek a cemejír klánnyába...vanegy srac szeg007..nemtom ismeritek-é..azt megkérdezemm hatha jön.
  • HUNrricane
    Érdemes beruházni egy PET-re?

Egy extrem pénz keresési forma:
  • Lynx_TWL
    Ferro úgy hallottam ti a 3as serveren jáccotok ugye?
    mert Én egyesen.... karakter az szervr függő? nem próbáltam még,h ogy hogy megy...most nem is fogom ma csak később megyek fel szintelni, és elég szar gémnek nézek elébe, tegnap egy kveszt kurvára felbaszta az agyamat, vmi irtó nagy bug van benne, ha rákattolok a quest itemre, hogy megnézzem mit kell csinálni, kifagy a gáma, meg a szörnyek nem dobják el a tárgyat amit kéne, és még ki is nyírnak, azátn szintvisszafejlődés.....
    na mind1:D
  • Lynx_TWL
    jajne:D
  • pityogo2
    sajna ma nemtok gámelni, mert hazajött tesóm a koleszból. majd holnap 6-kor kb már tudok jönni játszani. lehet hogy megnéze addig még a fórumot, de nem 100%.
  • pityogo2
    CeeMeeR helyett most LawaHun-nal megyek, mostmár végleg :) nagyon tetszik az orc.
    Szívesen csatlakoznék majd klánba, de azthiszem felfejlődök előbb akkor a megkívánt 15 vagy 15+ szintre :) Bár az is lehet, ha elég gyorsan összehozunk 1 kezdő klánt, akkor szívesen bacsatlakoznék, esetleg akár Leader is lennék, csak uggyam meg, hogy lehet csinálni. Sajna mindenképp 2 klán kell, vagy várni kell kb 1 hónapot, mre lvl2-es lesz, ugyebár addig meg kinek van kedve solozni.
    Aki szeretne csatlakozni 1 kezdő klánba, lvl 10(az a min)-15/16-os szintig, az írjon nekem 1 privit, aztán majd összeírom mennyien is lennénk.
  • pityogo2
    TY :)
    Egyre jobb az oldal szerintem...
    van 1 ötletem, mivel tudnád nagyon jól lefoglalni magad :)
    próbálj meg questeket lefordítani, és feltenni a honlapra.Szerintem lenne rá kereset nagyon, mivel nem mindenki perfect angol. Én biztos szivesebben látogatnék el a magyar questeket tartalmazó webre :)
  • Bakutyin
    anyi az egész hogy bannoltak minden axelerost...így gondolom téged is.
  • Bakutyin
    Most kezdhetnélek jól ledurungolni....de nemteszem.Figy...ott az a nagy kék felirat.Tessék rákattintani.Ott találsz minden infot.A te problemadra is OTT van válasz....
  • magus
    navazz, mostmar nincs kedvem ujrakezdeni, pedi most vettem ramot, minden megy swappolas nelkul:( na mind1
  • yal
    Holnaptol vegetek mert jovok enis :D
  • Dagobert
    Kösz, ha meglesz a 30k sp és addigra nincs meg a 640k adena, akkor igénybe veszem :)
  • misaab@a
    A reg után azonnal kell működnie a bejelentkezésnek ?
  • misaab@a
    Ne röhögj te fajankó !
    Inkább segíts.
  • Gorii
    klan fejlesztes , lvl1 30k sp 650k gold
  • Gorii
    leadernek kell 30 sp , azt neki kell osszegyujteni
  • Ferro_TwL
    En benne vagyok, mivel nem vagyok kalnotok tagaj SP-vel nem de penzel majd tudok segiteni ha kell.
  • Sonic13
    Hali!

Látom ma visszaveszel a klánba :)
    De mondom én CSAK 7végén tudok játszani!
    DAgo mi kellene a klánotokba? Íjász vagy fájtör?
    Remélem 7végén meglesz a 20 :)

Ja, és mihez kell 30000!!! SP? És hogy a francba szerzel annyit?

Ja, és plíz írd már oda a nevekhez, hogy hányas szintűek már!

• Dagobert
    Aztán mi nyomjuk ezerrel együtt sok pénzért és segíthetünk a másik klánnak is pénzzel meg miegymással. Igy gyorsabban fejlődünk mind.
  • Dagobert
    Monduk jó ötlet, több erős kari legyen egyben. Legyen emelett egy másik klán, ahol a kezdők vannak(1-15). Igy egymásnak is tudnak segíteni. Akkor összeszedem minél elöbb 30k spt. De ahogy mondtam már, lassan megy kicsit. Talán hétfőre vagy keddre meglesz.
  • Dagobert
    Talán az IP ban tartományba esel te is. Próbáld proxyval, Laza lineage2 honlapján van hozzá a segítség. Felül van a link.
  • Ferro_TwL
    EGYESULJUNK. Mi csak 6-an vagyunk (de 1 tok inaktiv, csak Des meg nem dobta ki) Tompernek hiaba szolunk nem jon, Avi-t nem talaljuk a TW beta ota, Davidus hol jatszik hol nem. Szoval van ot aktiv tagunk (ha Des elmegy Knights Onlinezni akkro csak negy:(
    DesHun 18-as ork saman (leader)
    Sanc 18 (19?) ork harcos
    Kingslayer (Gori) level 21 ork monk
    LazaHun 16.5:) elf harcos
    FerroHu elf wizard level 20
    es elvileg jon Blackice level 14 (15?) torpe
    A klan neve Mobsters azt hiszem:)
  • Dagobert
    LOD Lords of Destruction

DagobertHUN Klán vezető
    Hancurmanci Elf mágus
    Veranyo Törpe harcos
    StrangerHUN Ember harcos
    Rendbetesz Ork harcos
    Torpapa Törpe harcos
    DooDoo Ork harcos
    Craznalor DE harcos (ma lesz fevéve)
    Yven DE harcos (ma lesz felvéve)
    CeemeeR Elf mágus (de nem folytatja a karit ezért ki lesz lőve ahogy megvan a lvl1 klán és felvettünk +5 embert))
  • DarkHorSe
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • misaab@a
    Sziasztok.
    HELP!
    Feltelepítettem, regisztráltam.
    A játék futtatása után a kis ablakba gondolom az accountomat kell beírni. user/pass amit regeltem.
    Bepötyögöm és megnyomom a bal gombot. Nem történik semmi.
    Mi a búbánat van ? Most délelőtt regeltem be magam. Van valami átfutása a regisztrációnak ?
  • Sáska
    Ha jól értelmeztem, akkor idáig 2 klán van. Megmondanátok, hogy melyikben ki van, s hogy mi a nevük? thx.
  • Dagobert
    Szerintem az is tölti, úgy mint a vampiric touch a mágusnál.