88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
misaab@a #2944 Chellos vagyok. Az Yvan nevű csókát hol találom meg ? -
#2943 Azt is irja kitol kerj priviben, lehet, hogy mar nincs tobb hely mert sokan hasznaljak, de csak egy srac adhat, mert az ove a proxy szoval, hiaba kered itt CSAK o adhat, ugyhogy inkabb priviben kerd (de ha esetleg nem axeleros vagy akkor nem is kell proxy, ugyhogy eloszor probald ki, hogy megy e nelkule). -
misaab@a #2942 Tisztelettel kérnék PRIVIBE proxyhoz IPt és portot, mert a leírás azt mondja... :)
-
#2941 A grade-es cuccok azt jelentik ki hasznalhtaja oket. A D-grade-hez level 20 kell, van aztan C, B, A stb ezekhez meg magasabb szint kell.
A shoulshot-ot es spiritshot-ot olyan fegyverrel lehet hasznalni, aminek a leirasaban szerepel, hogy shoulshot, spiritshout x2, vagy ilyesmi. Ez azt jelenti, hogy egy hasznalatra ket spirit- vagy shoulshotot hasznal el, a B meg A gardesek mar csak egyet.
Hazsnalni ugy kell oket, hogy kirakod a spirit- vagy shoulshotot a gyorsinditott gombok koze es tamadas elott raklikkelsz, egy szep kis kek villam fut at a fegyveren es a kovetkezo tamadasnak hasznalni fogja.
Shoulshot: 200% damage (azaz dupla sebzes)
Spiritshot: 175% damage, 25% kevesebb varazslasi ido.
Vannak D gardes spirit- illetve shoulshotok (kek szinuek)ezek ugyanezt tudjak csak D-gardes fegyverekbe kellenek.
Mindig erdemes ezekbol jol bevasarolni mivel nem dragak, 100-200 db mindig legyen belole.
A pajzs defense nem adodik hozza a nomral def-hez, kulon pajzs defense van. Ha a pajzs defense sikeres, akkor semmit nem sebzodsz.
Ja es a 3-as serveren vannak a magyarok, nem az 1-en!
Gugger:
5. Return to Urutu Chief Hatos with the Letter and choose the second option as the first cancels the quest.
6. Keep repeating this process until you recieve the sword (3 times total)
-
#2940 na már 7 % lentvan :)) -
#2939 -
#2938 privibe kérd! -
misaab@a #2937 Tisztelettel kérnék proxyhoz IPt és portot, mert a leírás azt mondja... :)
Tisztelettel kérnék proxyhoz IPt és portot, mert a leírás azt mondja... :)
-
Dagobert #2936 Eh, a sebzésést :) -
Dagobert #2935 Spiritshot a varászlást duplázza meg a varázslónál, soulshot az ütésedet. -
#2934 -
#2933 A Magyar cím azért rossz, mert csak mi értjük, az meg mire jó :) Mellesleg gondolom lesz ott elég mágus is ;))))))) -
#2932 nah, akkor aki jelentkezni akar, írjon 1 privit, hogy mi a neve,hanyas éppen, hol van, mi a faja.
utána meg rákéne jönni, hol és hogyan csinálhatok klánt. -
#2931 klub-ot sztem le kén cserélni valamilyen másik szóra, vagy szinonímára :) -
#2930 Harcosok Klubja nekem is tetszik!! And legalább magyar!!!! -
#2929 sztem nem is olyan sok..... én kb 9-10 óra alatt szedtem le. -
#2928 1.2 Gb a cliens !!! a bánatért foglal ennyit hát mi van benne !!!
egy év mire leszedem !!! :) -
Sonic13 #2927 Mi a különbség a soulshot és a spiritshot között?
-
Sonic13 #2926 Legyen Harcosok Klubja :DD -
#2925 Még mindíg a "butcher's sword or sword of butcher" küldetéssel szarozok! Valaki pls mondaj már meg, hogy pontosan mit kell csinálni!!! Megkapom az Order1-et a "Urutu Chief Hatos"-tól, elmegyek a Baranka Messenger-t lecsapom mint a szart, elveszem tőle a "Letter To Human"-t, használom a "scrolls of escape"-et megyek a hatoshoz elveszi az "Order1"-et és a "Letter To Human"-t, aztán az "Order2" helyett megint az "Order1"-et adja és kezdődik az egész mutatvány előről! A kis kukim tele van már, mi a phaszt kell csinálni, a k életbe!!!
pls help!!! -
#2924 kösz :)), de gondoltám hátha vki leírja ide is :)) -
#2923 Felül van a link a magyar L2 oldalra, ott mindent megtalálsz szvsz -
#2922 Bocs, de 0 időm visszaolvasni!
1. Ingyenes-e , ha igen hol lehet regelni, ha nem akkor is :)
2. honnan lehet megszerezni
3. neten lehet-e CD-key vagy egyéb hasonló dolgot venni hozzzá ha kell neki ??
Előre is köszönöm -
#2921 dnno... nekem is ez van... na mostmar tenleg nezem lotr -
Rhan #2920 Minden karakterem lány. :) De a dark elfek futása valami katasztrófa... és a dwarf kislány is elég, hmm hogyismondjam, különösre sikeredett. Azt hiszem maradok a Csaszarmorzsanal és MajorAnnanal. :)
De még a tutorialt sem tudom végigcsinálni, mert mindent japánul ír ki, és nem igazán értem. Kaptam egy dll-t, de ha azt felteszem, akkor viszont az NPC-chat ablakban semmi nem jelenik meg, illetve néha 1-2 szám. Vmi ötlet? -
#2919 Ez DUUURVAA!!!!!! ilyen akarok lenni :) -
#2918 Valaki tudja milyen szerepe van a soulshot-oknak a fegyverekben? Meg hogy hogy lehet beléjüktenni? :) -
#2917 ha DE ahrcost akarsz, ajánlom a csajszit :D -
Rhan #2916 Sziasztok! Tegnap óta én is játszom, egyelőre még nem tuti melyik karival maradok. Az 1-es szerveren Barackmag (ember mage) néven, a 3-ason MajorAnna (ember mage) és Csaszarmorzsa (orc mage) a két karim. Ma akarok egy darkelf harcost is csinalni, ha sikerul Hopehely neven.
Hogy tudlak titeket megtalálni?
UI - Nekem az a gondom, hogy bár angolra váltottam a nyelvezetet az NPC-kel nyitott ablakokban a szövegek/küldetések japánul jelennek meg, valaki esetleg tud segíteni? -
#2915 ötleteket szívesen várok :)
most 2 név lehetséges.
WOD:Wonder of Dark
WOL:Wonder of Light
ha mondtok még neveket, utána eldöntjük, melyik lenne a legjobb. -
#2914 nah, megnézem a LOTR 3-at. amjd jovok vissza sztem kb 11-kor -
#2913 Hát nem is tudom valami ütősebb néven kellene gondolkozni :)).. Különben a karid hányas szintű? Én a taiwani openen anno hoztam létre klánt (Csak klikkelni kell a hieroglifákra. :) .
Laza csak 1x használható a PET? Hol szerezted? Talán ha leviszed 25k az árát elgondolkozom rajta!
-
yal #2912 probaltam regisztralni a japan betara, kovettem az oldalon leirtakat, kaptam egy mailt vissza de baszik rajta gomb lenni HELP -
#2911 nah képzeld... énse bébiborn névre gondoltam :) majd gondolxszom a neven -
Sonic13 #2910 Én most 15-ös vagyok, ha kellek szóljatok, de vmi értelmes neve legyen a klánnak, mert nem lépek be :DD -
#2909 Ha valakinek van energiája, akkor írja már le ide, hogy alapítok klán,t mert ahogy elolvasgattam itt az üuiket, van pár ember, aki úgy néz ki csatlakozna :) -
Sonic13 #2908 Hali mindenkinek!
Nálatok nem szaggat vagy laggol ez a gamma?
Mert nálam van amikor tök jól megy, máskor meg szaggat mint állat :(
VAlakit megkérhetnék arra, hogy ha van ideje és türelme, akkor írja már le, hogy a soulshotok azok mire jók mi a különbség a gradek között stb...
Szóval minden amit a soulshotokról tudni kell.
Ennyi, báj all!
És jó8 -
#2907 nem darabolom, elve elado az egesz :)))
egyebkent olyan 30e-ert barki viheti :)
ez meg nem is fedezi a vesztesegeim, amit a megszerzese alatt eltem meg... :D -
#2906 mennyi kilója? -
#2905 igen erdemes beruhazni... nalam kaphatsz is egyet :))))