88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gumbo
    jöhetek majd én is klánba?
  • Valen
    na 50 % már lent van :) :(
  • Barganda
    agy=vagy
  • Barganda
    Hi all!
    Na lent van a játék, Gruntz néven játszom.
    Mit tanácsoltok mit csináljak? Már megöltem egy pár farkast agy mit.Lvl 4-es vagyok.
  • dzsonesz
    sziasztok!
    Help kéne, pontosabban abban hogy ugye elinditom gamet utánna feljön login képernyö beirom loginevet+ passt amit ugye azelőtt regisztráltam (még jol is regisztráltam mert megjött az e-mail, hogy mi a loginom) és valamiért nem történik semmi vagyis leok -zom és mintha valamit szarul irtam volna be visszatér a login ablakba.... ugyhogy nemvágom h mivan
    segitséget thx elörre is
  • Valen
    na már közelít az 50% :))
  • Lynx_TWL
    mi egyes szerveren vagyunk:D
  • Valen
    csak zavart, hogy nem tudom mire mit írtam .)
  • Laza
    nem kell japanul, le van irva magyarul :)))
  • Laza
    inkabb lefixaltam a hatteret a siteon...
    igy good?!
  • Gugger
    thx
  • Valen
    Na elméletileg regisztráltam magam

de egy elbaszott nyelv ez a japán :))
  • Valen
    hát bammeg megpróbáltam a kép és a szöveg alapján kitölteni, de belebuktam :))
  • Valen
    megvan a kép, de ezt sem értem .)
  • Valen
    tudsz a registrációnál segíteni, mert a kódot megkaptam, mostmár csak kikéne tölteni az adatlapot :)

a leírásod szerint a kép alapján tegyem, DE MILYEN kép alapján :)
  • Valen
    az igaz :)) na megyek regelek :)
  • Yv@n
    Még 1-2 nap? Miért nem regisztrálsz most amíg lejön? Nem zárja ki egymást a két folyamat.
  • Valen
    Remélem még marad 1-2 napi inygenes registrálási lehetőség, nemúgy mint a WWII online-nál (amiről pont lekéstem :((
  • Valen
    na már 40 % felé közelít :)
  • HUNrricane
    Még csak 5-6 napja kezdtem a japan opent, azért vagyok még csak 16-os .
  • Laza
    sztem ja...
    irj Des-nek... (DesHun azthiszem :)
  • Laza
    ahhh.. az USA betaban vannak jo kis 'akciok', mint a FWO-ban volt peldaul a MOB event, mikor megtamadtak a falut :))

[ US Beta ] Hunting for Queen Ant the 28-02-2004 to 13:58 This evening with 20h.Rendez with southern Al left Gludio. All the infos are on the forum.
  • HUNrricane
    Be lehet lépni a Mobsters klánban? Egy 16 lvl Elf ijjász vagyok (harcos kaszt)! A kari neve: HUNrricane

• Valen
    már 28 % :))) stabil 50k/sec-el jön :))
  • Laza
    latom nem is ez a gond :)
  • Laza
    Quest Details
    1. Talk to Urutu Chief Hatos in the main building of the Orc Village, up the southern ramp. He will give you Hatos's Order1.
    2. Talk to Centurion Parugon at the north exit of the village.
    3. Buy 3 scrolls of escape, it's a long walk.
    4. Hunt down the Baranka Messenger (lvl 12 passive) and kill him to get the Letter To Human. Take the paths northeast to the path loop, then take the south then east path from there to the Cave of Trials area. Watch out for high level monsters. Cross the bridge and continue straight east up the hill to /loc 16,580, -118,600.
    5. Return to Urutu Chief Hatos (use a scroll), he wll take order1 and give you Hatos's Order2.
    6. Kill the Baranka Messenger again for a Letter To Darkelf.
    7. Return to Urutu Chief Hatos, he wll take order2 and give you Hatos's Order3.
    8. Kill the Baranka Messenger again for a Letter To Elf.
    9. Return to Urutu Chief Hatos, he wll take order3 and the 3 letters.
  • Laza
    azert csinlatam az oldalt, hogy ne keljen allandoan leirni ide is :)
  • Laza
    nem, a Pet-et barmikor elo lehet venni, es barmikor el lehet tenni...
    az elrakasank egy feltetele van, hogy a kajaszint legyen 50% felett...
  • Laza
    En meg ilyen akarok lenni (v. leszek) :)))
  • Laza
    a szmok altalaban azt jelentik, hogy ha elered azt a szintet akkor kell veluk beszel;ni, es kaphatsz kuldit
  • Laza
    eddig meg csak az en kivaltsagom :D
    rajtan kivul itt meg senkisem volt Elf harcos csajjal :))) (de meg faszira sem emlekszem)
  • Ferro_TwL
    Akkor prirat uzenet Yv@n-nak:)
  • pityogo2
    nah, várom a priviket... bye
  • misaab@a
    Ez a helyzet. Nem ír ki semmit csak soxori kattintás után 1 pici japán írásjel tűnik fel.
  • DarkHorSe
    annyira bénák vagytok :DDD ha visszaolvasnátok nem nekem kell hanem kulabának kb 2 napja ezzel szenved ...
  • Ferro_TwL
    Figy:
    Irsz egy privat uzenetet Yv@n-nak, es szepen varsz mig valaszt kapsz. Ennyi. (Mas nem fog neked proxy Ip-t adni, mert Yv@n-e a proxy es csak a tulajtol kaphatsz.)

Ha chellos vagy azert PROBALD meg, hogy megy-e, mert azzal menni szokott, ha nem tudsz belepni (nem ir ki semmit loginnal, vagy egy kis japan irasjel jelenik meg), akkor kerj proxy Ip-t, de ha incorrect pass, vagy login akkor valamit nem jo csinaltala regelesnel.
  • Yv@n
    Hosszú sorokkal ezelőtt leírtam, hogy privátban szóljon rám akinek kell valami, mert azzal foglalkozom. Sok szép szines képhez nem mindíg ugyanaz a usernév tartozik amit ábrázol, és nekem se időm se energiám, de még csak kedvem sincs megfejtősdit játszani, hogy ki kicsoda, és eddig mégis kinek adtam meg az ipjét a gépnek.
    Amennyiben továbbra is igényled, úgy privmsg és akkor megadom.
  • pityogo2
    mellesleg sztem szebben is beszélhetnél róla, végülis ő ad neked lehetőséget, hogy belépj a gaméba.
  • Valen
    még 16 óra és lentlesz :))
  • DarkHorSe
    WARNING! IP cimet és Portot kérjetek a Supergame.hu forumon (link a főoldalon) Yv@n-tol, vagy vkitől.

AZ a vki is jelentkezhetne már..