88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#3024 nekem is megjelent, de figyelmen kívül hagytam :))
-
yal #3023 amikor beirom az accountnevet megjelenik egy uj ablak ahol a nevem van es egy gomb -
#3022 Dzsonesz : me too, me too -
#3021 én is szenvedtem a reggel, de mivel éppen akkor mindenki mással volt elfoglalva, hát kisakkoztam a dolgot :)
fél óra alatt rájöttem (a leírás és a kép sokat segített), meg az hogy az int. explorert használtam és nem az Operát :)) a fontok miatt. -
#3020 Mondjuk már énis szivesen nyomnám a gamet...
valaki kezdje el és köözbe irja le az élményeket énmeg megpróbálom beleélni magam egyenlöre ezzel is megelégszem... -
yal #3019 amikor beirom az accountnevet megjelenik egy uj ablak ahol a nevem van es egy gomb -
#3018 :) -
#3017 most is megy minden -
#3016 inkabb kerj meg vkit, hogy regeljen -
#3015 dél elött még működött :)) -
#3014 a regisztraciohoz kell a nyelvkeszlet... -
#3013 de jo, megneztem... -
yal #3012 azon mar tulvagyook:) -
yal #3011 nem jo a link a kepre -
#3010 mondjuk attol se lesz magyar de legalább azt látod kb amit laza illusztrált itt lejjebb -
yal #3009 nem, de szerinted ha felteszem el tudom majd olvasni japanul? lol -
#3008 van a maygar honlapon a regisztráció leírásánál egy link, ami egy képre hivatkozik, abból megtudsz egy két apróságot :) -
#3007 a nyelvkészletet felinstalltad? -
yal #3006 hehe en lettem a 3000. szoveg dejo:D -
yal #3005 azt meg elmondana hogy a reges oldalon miket kerdeznek milyen sorrendbe?? csak teglalapokat latok a nyelv miatt.P -
#3004 ennél jobban nem tudom elmagyarázni... -
#3003 ITTTTTTTT
-
yal #3002 na elolvastam az oldalad hat es fene de vhogy sikerult:D -
#3001 na figy felmész reg oldalra ott beirod emailed utánna megkapod a kódot amit a reg oldalon kell bemásolni, ha megvagy vele akkor nyomd meg a mellette levő gombot -
yal #3000 kaptam emailbe egy 10 jegyu kodot, de nemtudom hova kell beirni:) -
#2999 milyen jelszó van meg?
ha megvagy regeléssel akkor inditsd el gamet és ott ird be
usernevet+passt.Ha még igyse megy akkor tüétsd le proxy progit laza oldalárol ott olvasd el hogy kell beállitani, utánna irj privát üzenetet Yv@n-nek és kérj töle ipt+portot utánna mennie kell(amugy énis itt tartok de válasz még nem jött) -
yal #2998 betajolnad hogy kb hol az a kurva gomb?:D -
#2997 bazz, nem aert csinlatam a weboldalt, hogy ide irogassam ezt 100x... ott a link felul, tessek ott elolvasni... -
yal #2996 na es most leszakadt a karod hogy ezt kepes voltal beirni? mingya lepkzlak:DD -
#2995 olvasd mar el legyszives...
mikor megadod az emailed cimet, es ranyomsz az alatta talalhato gombra, feljon egy masik oldal, amhova be kell irni az emilben kapott kodot... ha beirtad, nyomd meg az ez alatt talalhato gombot, es ugy jutsz a regisztracios lapra...
le van irva a siteon... -
yal #2994 megvan a jelszo de mi a fakkot kezdjek vele?? -
#2993 atirtam kicsit a reg oldalt, mert egyesek kepesek mindent felreertelmezni :D -
Des #2992 yal, emilben nem kapsz semmiféle gombot:)
egy jelszót kapsz, ami külön sorban van, csupa emberi karakter, az emil többi része nem érdekes.
a második emilt sikeres accgenerálás után kapod, ebben benne lesz az acc neved, ezzel már nem kell semmit csinálnod. -
#2991 hol van leirva, hogy van a mailon gomb?!?!?!?
megnezem mar...
a reglevelben a kod van benne, amit be kell irni abba ay oldalba, ami fennmarad az email megadasa utan... -
yal #2990 probaltam regisztralni a japan betara, kovettem az oldalon leirtakat, kaptam egy mailt vissza de baszik rajta gomb lenni HELP -
#2989 akkor hol nyomjatok most? melyik betaval? -
#2988 Gugger: Nem tudom megoldottad-e mar a gondodat, ha nem akkor tessek:
NE a felso gombot nyomd meg amikor visszaviszed a levelet mert az annyit jelent koszi, nem akarok tovabb foglalkozni ezzel a kuldetessel. (elvesz mindent es ad 100a-t).
Ha az alsot nyomod akkor elveszi az ordert DE mast nem, es ad egy ujat (vagy a vegen a kardot) ennyi... =D -
#2987 mondjon nekem vki olyan hasznalhato animalt gif creatort, amivel el is toom menteni... :) (nem basz bele reg nelkul szoveget) -
#2986 thx ott probáltam de egyenlöre még ugyse megy... -
Gumbo #2985 Laza oldalán (A magyar Lineage 2 honlap felirat a lap tetején) ott a Proxy help, és ott leírja hogy lhete csatlakozni.