88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#3064 nah by, majd nagyo késon, vagy kora regel leszek ..
Nevem: LawaHun.
így üzensz(aki nem tudná): "lawahun BLABLA
nah, váro a priviket :) (mind klánbajelentkezés, meg hogy hol tudok csinálni. -
#3063 mar megvan, csak apam nem engedi feltenni ide is...
masik gepen megvan, de ott tesom filmezik... (dögöjjönmeg ) -
#3062 akkor kezd el leszedni, mert 1.2 GB :)) -
#3061 még 1 privi se érkezett :(
én meg itt szenvedek 1 gépen, ahol nincsen lineage :((((( -
#3060 Ork kuldetes: Long Live the Lord of Flame (min lvl 2)
1. Beszelj Centurion Nakusin-nal az Ork varos nyugati kapujanal. A feladat, a 6 torzsfonoktol ajandekot szerezni. Sorrend nem szamit.
2. Atuba Chief Varkees a foepuletben az eszaki rampan, ad "Honey Khadar"-t.
3. Tataru Zu Hestui a foepuleten kivul az eszakkeleti sarok fele, ad "Bear Fur Cloak"-ot.
4. Trader Uska a varazsloboltban, ad "Ancestor Skull"-t.
5. Warehouse Keeper Grookin a warehouse-ban, ad "Bloody Axe"-t.
6. Gantaki Zu Urutu a fegyverbolt elott, ad "Deep Sea Orb"-ot.
7. Trader Kunai a fegyverboltban, ad "Spider Dust"-ot.
8. Ha megvan minden, vidd a cokmokot vissza Centurion Nakusin-hoz.
--kesz--
A jutalom: 450a -- a kuldetest csak egyszer lehet megcsinalni. -
#3059 na már csak 22 % és lentvan :)) -
#3058 Hat, ha mar itt tartunk en megcsinalom az orkoket es egybol ide irom, mert innen te is el tudod vinni Laza, meg az is latja aki esetleg nem jar az oldalad fele...
Szoval:
Orkok kezdo kuldetese (Orc's tutorial)
1. Beszelj Tokum-mal, vagy Shela-val a kezdo szentelyben.
2. Olj Nephytireket (??? itt sztm meg az angol is rossz mert Keltireket kell olni!) es szerezz 4 fogat. (csippano hang jelzi ha lesz egy es egy melyegg ha megvan mind. A Quest kepernyon figyelemmel kiserheto a mennyiseg, ezt tobbet nem irom le)
3. Add a 4 fogat Tokum-nak ill. Shela-nak, cserebe kapsz "Voucher Of Flame"-t.
4. Vidd a "Voucher Of Flame"-t Vullkus-nak (a kezdo szentely nyugati reszebe.
--kesz--
A jutalom Elmore (az ork sziget) terkepe es 50SP. -
yal #3057 es hol vallalhatok el kuldeteseket? -
#3056 hummm... a kvesztek angolul is olyan egyszeruek, hogy tok felesleges syerintem leforditani...
na majd legfeljebb a fontosabbakat... de en csak ay elfeket tudom, a fontosakat...
ha vki gondolja ebben segithet... sajat fajanak a fontos kuldeteseit, a hozza tartozo helyszinek (pl szerezz 20 csontot, akkor azt hol lehet) leirasaival atadhatna nekem... en meg felteszem :) -
#3055 én orc vagyok, aki éppen lvl 12, és az orkok szigetén :)
van eladó bowom, 12K-ért + 200 nyívesszőm ingyé, ha megveszed. 14,5K a boltban a bow.. -
yal #3054 ti merre vagytok? egy kanadai sraccal megyek egyutt -
#3053 :( -
#3052 okej thx -
#3051 a 3050. azért is az enyim :D -
#3050 legalsot kell... el lett irva... javitva...
egyebkent mivel csak az az egy gomb aktiv, nem igen kerdeses... :) -
#3049 a magyarok a 3-as syerveren vannak, mint az olvashato is a Lineage2 Magyar siteon is...
-
#3048 szerintem nem csinálod tök felesleg :) én kb már 20x voltam rajta infóért+nézelődni :) jó 5let volt az interjút felrakni...
a questek leforditasaval sztem rengeteg olvasot szereznel :) -
#3047 na be tudtam lépni csak van kis gáz nekem liszensz szar leokzása utánn rögtön az jön be h hanyas szerverre akarok menni legalábbis dzsöpeniz dumábol erre asszociáltam laza leirásában az van h ha bennvagyok akkor jobb oldalon lent van 3 gomb abbol nyomjam meg a felsőt utánna válasszam ki a 3adik fület ott tudom átállitani angolra na most nekem a legfelső gomb folyamatosan szürke és rögtöön a kariválasztó képernyőt kapom.. -
#3046 yal lszi olvass mar utana annak amivel jatszol, ne legy mar ennyire ugyetlen (ha meg nem erdekel akkor miert csinalod?)...
infok pl itt (is): http://lineage2.universalrealms.com
Egyebkent lvl7-tol tudsz majd skilleket tanulni...
mas:
Yv@n: Kumiszdekomisz (vagy Komiszdekumisz f@sz tudja ;) ) neveben nagyon koszi, remelem menni fog majd neki... :D -
#3045 lassan en is azthiszem, tok feleslegesen csinlaom a siteot...
ha ide bejon vki, ay a link tarul elsonek a szeme ele, de nem nezne meg senki :( -
#3044 akkor mostantol kb 2 napig varom a privüziket, kik akarnak csatlakozni a klánba. addig is valaki megírná még priviben, hogy csinálok klánt?? -
#3043 :) -
#3042 majd lvl 7-en... -
#3041 fighter lvl5-tol
mage lvl7-tol tanulhat SP pontok elleneben -
#3040 az ellenorzi le, hogy van e mar olyan login regelve, ha a kis ablakba irsz, es a gombnyomas utan beirja a fooldalra is, akkor jo a login...
ez is rajta van a Magyar Lineage 2 siteon -
yal #3039 lvl4 uj varazslatokat hogyan tanulhatok:D -
#3038 thx az üzenetet, na ha most nem leszek kva béna akkor pár perc és zuzok:)) -
Barganda #3037 Hanyas szerveren vagytok? -
Yv@n #3036 Ok privekre ment válasz, csak nem nagyon olvastam mert azthittem akinek kell az már napokkal ezelőtt szólt :)
Hihetetlen egyébként hogy mennyire nem olvassátok el mi van leírva. Már legalább a 3. ember úgy kezdte a privet, hogy beállította a proxy-t, és mégsem megy, közben meg még a portját sem tudja a szervernek amire csatlakozni kellene, kérdem én akkor mégis mit állított be...ehh, kicsit azért több figyelmet... -
yal #3035 koszi:) -
#3034 bazzeg de mákos állat vagy én sajna nem tudok belépni még
jo gamet és fene a pofádat... -
yal #3033 na bentvagyok 2es szintu mar:D
ti merre vagytok? amugy ilyen kutyapamacsokat olok egyfolytaba, wizard vagyok de hol tudok varazsolni? -
#3032 na akkor most olvasd el a #2999 es hozzászólásom és remélhetőleg jolesz minden (ha megkapod a választ) -
#3031 hehe gz!! -
yal #3030 ocsem sikerult az volt a gaz hogy 6 mezot nem toltottem ki:D -
#3029 szrem a repatolvaj jolesz csináld ugy ahogy valen mondja és akkor kapsz 1 mailt... ha nemkapsz akkor kezd ujra:) -
yal #3028 a repatolvajt probaltam de igy sem volt jo:D -
#3027 az a lényeg, hogy miután kitöltötted és az OK-ra kliokkeltél (bal oldali gomb) akkor az előző lap kitöltött kivonata legyen elötted, akkor megint ok (bal oldali gomb) és ekkor kapsz egy mailt, hogy sikerült a reg a korábban alil megadott account néven :) -
#3026 valami olyan accot adj meg ami nem valószinü h létezik pl: fosputtony vagy szarosmadzag...
ha készvagy és mindent jol csináltál akkor kell hogy kapj egy mailt -
yal #3025 na midn1 akkor vki reggelne nekem?:D esetleg te laza?