88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Bakutyin
    haggyad a picsaba...atalitotad angolra(az elejen kell a fomenuben..3.fül) monnyuk igy se lesz telj angol(a tutorial se) de azt en szepen le okéztam..oszt mentem hentelni
  • Valen
    na itt vagzok a tutorialban nem tom hogy mit kéne csinálni ???
  • Valen
    mennyi

letötötttem cirka 16 óra alatt 1,2 GB-ot, erre még leszed vagy 100 Mb patchet

hát elmennek a ....-ba

legalább folyamatos a játék ?? :))
  • Bakutyin
    kb 3/4 óra az update...
  • Valen
    de rohadt sokáig upgradeli magát :(
  • Valen
    na pár perc és végre kipróbálom :))
  • Laza
    Nahhh... veres munka utan van szavazas a Magyar Lineage 2 siteon... a genyo szolgaltato olyan kodot ad, ami full ossze vissza szamolta aszavazatokat.. at kellett szabjam kicsit.. :)
    ezert minden 3 szavazattal indul.. :)
  • Valen
    nem is mondtátok, hogy a Lineage2 Unreal warfare motort használ !!! akkor ronda már nem lehet :))
  • Lynx_TWL
    Miért pont a 3. szerveren kötöttetek ki????????
    a királyok az első szerveren jáccanak:D (jómagam is:)
  • Valen
    na 99% :)) ha vége a SW-nek akkor megyek :))
  • yal
    Bakutyin szolj ha jaccol "repatolvaj
  • G_ArchAngel #3093
    szombat este? persze megyek mókázni - valamelyik kocsmába:)
  • Bakutyin
    jön most vki mókázni????
  • Bakutyin
    ez már elhangzott egy forumon(WOW)...nagyon ide vág:
    "változtassuk villogósra a linket....akkor talán eljut a tudatos énjükig"
  • MaDFoX
    Persze a clan menukre annyira soxor van szuksegem, hogy azok nelkul a pancelomat sem tudom felvenni... :DDDDD
  • Laza
    Songoku baratom lezerrel buntet a logomrol, ugyhogy vigyazz.. :DDD
  • Laza
    Ghost in the Shell game... PS2...
    nem egyszeru... nezzetek meg ezt az eloztest.. :)
    mar persze aki szereti a GitS-t :)

trailer
  • Gorii
    Laza :)
  • Gorii
    ha a clan menuket fejbol vagod akkor grat :)
  • Laza
    faszom... ki talalta ki az elejen, hogy a 3-asra menjunk... verjuk jol meg :))))
    Gori, nem te voltal?!?!? :DD
  • yal
    leallt a server:(((
  • MaDFoX
    Az NPC szovegeket ugyis fejbol nyomja aki jatszik (vagy legalabb tudja melyik mit csinal) DE ugyanitt a Usefull(?) Word menuben (http://www.thanatosdesigns.com/lineage2/part4.shtm) allati jol le vannak fodritva a helyek ahova a gatekeeper visz, ES EZ NEM MINDEGY HA tobb ezer adena egy ut!! :D (Mar en is gondolkodtam ilyesmin de ez igy azert konnyebb... :D )
    Kiraly link! Koszi!
  • Valen
    na 89 % le van töltve :))
  • Valen
    nem rosszötlet, de ettől még ugyanígy meg kéne tanulni japánul :))
  • Gorii
    Laza ezt erdemes kitenni pagera: npc menuk leforditva
  • MaDFoX
    Ork kuldetes: Totem of the Hestui (min lvl 15)

1. Beszelj Seer Tanapi-val, a foepuletben az eszaki szobaban.
    2. Vadassz Kasha Bear-okra (lvl 15 aggressive), sok van az eszakkeleti reszen a befagyott vizeses kornyeken, dobnak Kasha Parasite-okat.
    3. Amikor megvan legalabb 50 parasite, megjelenik a Kasha Bear Totem Spirit (lvl 17 aggressive) (50 utan barmikor) ha megolted dob egy Kasha Crystal-t.
    4. Vidd vissza Seer Tanapi-nak. Ad erte cserebe egy Totem Of Hestui-t.
    5. Add el a Totem Of Hestui-t.

--kesz--

A jutalom: Totem Of Hestui: 5200a/db

Nahh ennyi Orc kuldetes van lvl20 alatt az Ork varosban es kornyeken...
  • MaDFoX
    Ork kuldetes: Merciless Punishment (min lvl 12)

1. Beszelj Urutu Chief Hatos-sal a foepuletben a deli rampan ad "Hatos's Order1" kuldetestargyat.
    2. Beszelj Centurion Parugon a varos eszaki kijaratanal (elmondja merre talalod a Baranka Messenger-t ;)
    Nehez megtalalni: Indulj eszakra, vegig a bal oldali utat valasztva egeszen a befagyott vizesesig, NE menj at az ott talalhato hidon! Jobbra terj le az utrol es egyenesen vagj at az erdon del fele (vigyazva a kornyek high level mob-jaira! A Chieftain-ok es a kasha bearok ill a Grizzly-k agressive-ok, keruld messzire ha nem birsz veluk. A dombteton van egy hid, azon menj at, aterve ne kanyarodj semerre, folytasd az utad felfele a dombon, balra ott lesz a Baranka Messenger (/loc 16,580, -118,600).
    3. Erdemes felszerelkezni par (3 ut lesz) "scroll of escape"-val, mert allati sokat kell setalni.
    4. Keresd meg es old meg a Baranka Messenger-t (lvl 12 passive), megkapod a Letter To Human kuldetestargyat.
    5. Terj vissza Urutu Chief Hatos-hoz (seta vagy scroll), (ket valasztas van a felso "RESET"-eli a kuldetest, az also folytatja) elveszi az "order1"-et (ha jot nyomsz, a level megmarad) es megkapod a "Hatos's Order2"-t.
    6. Old meg megint a Baranka Messenger-t es megkapod a "Letter To Darkelf"-et.
    7. Vidd vissza Urutu Chief Hatos-nak, Elveszi az "order2"-t es megkapod a "Hatos's Order3"-at.
    8. Old meg megint a Baranka Messenger-t es megkapod a "Letter To Elf"-et.
    9. Vidd vissza Urutu Chief Hatos-nak, Elveszi az "order3"-at es a 3 levelet.

--kesz--

A jutalom: "Butcher's sword" kard.
  • dzsonesz
    az is Mogyorozuzo fö a változatosság
  • MaDFoX
    Ork kuldetes: Dark Winged Spies (min lvl 11)

1. Beszelj Neruga Chief Tantus-sal, a foepulet emeleten.
    2. Vadassz Darkwing Bat-okra (lvl 11 passive) amig lesz 70 karom. Talalsz beloluk eszakra a kerek utszakasz kornyeken.
    Ritkan amikor egy bat-ot levadaszol talalhato egy "Varangka's Parasite" ami azonnal megidez egy Varangka's Tracker-t (lvl 11 aggressive) ha megolod azt is 5 karmot dob (a parasite eltunik).
    3. Vidd vissza a karmokat Neruga Chief Tantus-nak.

--kesz--

A jutalom: 3500a
  • yal
    es a karakterneved mi?
  • dzsonesz
    ja elvileg legalábbis elején a 3ast választottam
  • yal
    a 3. szerveren vagyM
  • dzsonesz
    Mogyorozuzo
  • yal
    mi a nicked?
  • dzsonesz
    Na tetszik a game csak nem találkoztam semmi emberi nyelven beszélö egyénnel se.Szép meg minden eltekintve a futástol mert az kb olyan mint a szalmonellával fertőzött beteg rohanása a wcre kb..
  • MaDFoX
    Ork kuldetes: Skirmish with the Werewolves (min lvl 9)

Ehhez a kuldeteshez szukseg van a Necklace Of Valor-ra (a Proof of Valor, lvl 4-es kuldetesbol).

1. Beszelj Prefect Brukurse-val a foepulet eszaki szobajaban.
    2. Vadassz Maraku Werewolf-okat (lvl 9 passive) amig lesz 40 fej. Delre illetve nyugatra vannak a varostol. Ritkan dobnak Maraku Wolfmen Totem-et ami 600a/db-ert eladhato.
    3. Vidd vissza a fejeket Prefect Brukurse-nak.

--kesz--

A jutalom: 1200a (+600a/db a totemekert! ;) )
  • yal
    az npc-k szoveget nem lehet angolositani?
  • MaDFoX
    Ork kuldetes: Invaders of the Holy Land (min lvl 6)

1. Beszelj Atuba Chief Varkees-szel a foepuletben, az eszaki rampan.
    2. Vadassz Rakeclaw Imp-eket (lvl 6 passive) es Rakeclaw Imp Hunter-eket (lvl 7 passive) amik Black Soulstone-t dobnak es Rakeclaw Imp Chieftain-okat (lvl 10 aggressive) amik black es ritkabban Red Soulstone-okat dobnak.
    3. Atuba Chief Varkees akarmikor megveszi a Soulstone-okat (akarmennyit).

A jutalom: Black Soulstone: 5a/db, Red Soulstone: 50a/db.
  • MaDFoX
    Ork kuldetes: Wrath of Ancestors (min lvl 5)

1. Beszelj Seer Livina-val a foepulet deli szobajaban.
    2. Vadassz Goblin Grave Robber-eket (lvl 5 passive), amig nem lesz 50 fej (a varos "alatti" mezon, illetve eszakra es delre is rengeteg van beloluk).
    3. Vidd a fejeket vissza Seer Livina-nak.

--kesz--

A jutalom: 1500a
  • MaDFoX
    Ork kuldetes: Proof of Valor (min lvl 4)

1. Beszelj Praetorian Rukain, az ork varos eszaki kijaratanal.
    2. Vadassz Kasha Wolf-okra (lvl 4 passive), amig nem szerzel 50 fogat (a farkasok a varos "alatti" mezon szep szammal megtalalhatoak).
    3. Add a fogakat Praetorian Rukain-nak.

--kesz--

A jutalom: Necklace Of Courage vagy ritkabb esetben Necklace Of Valor. --a kuldetes ismetelheto-- (kb 2-10-szer kell megcsinalni hogy megegyen a ritkabb nyaklanc... :P )

Fontos: kesobb lesz egy (lvl9-es) kuldetes melynek soran a Necklace Of Valor-ra van szukseg (allitolag megy a masik lanccal is, nem probaltam).