88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Barganda #3184 Van magyar a human kezdőszigeten rajtam kivül?
Gruntz néven játszom, ha van valaki és van kedve partiban nyomni az whispeljen.Lvl 11 vagyok amugy. -
#3183 Leszedtem a SOCKS progit: és "!WARNING! IP cimet és Portot kérjetek a Supergames.hu forumon (link a főoldalon) Yv@n-tol, vagy vkitől." -
#3182 kuldikkel... pl a gombassal lvl8 utan..
mindig van vmi gyujtogetos kuldi -
yal #3181 hogyan lehet gyorsan sok penzt szerezni?:] -
#3180 szavazas allasa (-3 mindegyikbol):
Igen, előfizetek... (14) 35.0 %
Nem, a WoW-ra fizetek... (9) 22.5 %
Nem, én egyébre... (6) 15.0 %
Nem, semmire sem... (5) 12.5 %
Nem, én a Fung Wan-ra... (3) 7.5 %
Többre is elöfizetnék... (3) 7.5 %
-
#3179 irtam oldalon, hogy minden 3 szavazattal indult... tehat azok, amik 3-on allnak, azok igazabol 0-ak :))))) -
#3178 ugy, hogy mi nem az USAval jatszunk, hanem a japannal... az USA meg zart...
ifo felul.. -
#3177 miért a 3as szerverre mentek pont??? -
#3176 Letöltöttem a játékot és a játék oldallán (lineage2.com) regisztráltam (sign up for beta) 2 napja. Azota sem jött meg a pass, vagy hogy van ez? Help! -
yal #3175 itt allook melletted jolenne ha csinalnal vmit -
#3174 mar bent vagyok, te milyen neven csinaltad? -
#3173 na vagyok csak gep restart kellett elf mage csaj neve ivarerett -
yal #3172 dzsonesz nemjossz? -
Sanca #3171 Latom az az ezustpuma nagyon meg akarta tegnap dugni gorit:)) -
#3170 en ezt tudom mind ...
partiba tanknak heavy jo masreszt egy normalis light armor 200k, most weapra gyujtok addig megvagyok ezzel is -
#3169 thx -
yal #3168 "charactername message -
#3167 whipelést mondja el valaki -
#3166 fennvagyok csak nem vagyok tisztába a chat funkciokkal:) -
#3165 kingslayer: te milyen armourba vagy? ha jol latom bronzebe?
de ahogy nezem monk vagy, a bronze meg heavy armour, sztem vegyel inkabb light/t, sokkal tobbet evadelsz ugy, bar odabizom.. -
#3164 sracok hogy kell whisperelni mondjatok el plz -
#3163 ja es meg valszeg 10%at latad a gammanak low lvl/n, ugyanis ez pvp gamma, tehat lesznek varfoglalasok, klanhaboruk stb, szal mondhatom meg semmit sem lattal az igazi jatekbol, csak tapolj hajra:) -
#3162 hat igy jar aki kesobb kezd
amugy minel jobban nosz, annal jobb a karid
elejen (20alatt) eleg egyhangu, de utan a specializaciok igenscak feldobjak
mindig van miert tapolni, uj fegyver, armour stb, es ha utolered a tobbieket , akor tudtok eggyutt is tapolni, ezeket a gammakat nem 2het jatekra talaltak ki:) -
#3161 nem is vagy fent banyeg. -
#3160 ja AAAAAAZZZZZZ
egyépként meg ti télleg a 3as szerveren vagytok ugyanis eddig még egy magyarral se találkoztam keressük már egymást emberek egyedül nem annyira filinges a game én Mogyorozuzo vagy fosputtony néven vagyok fenn általában -
#3159 még igen -
#3158 ingyenes ez a MMORPG?????????????????????????????? -
#3157 kisse durva volt 1 kasha spider+1 kasha bear egyszerre :) -
#3156 te benntvagy most? -
#3155 Regen voltak mar jo kis kepek, ugyhogy a tegnapi jatekbol es nehany regi kepeket gyorsan benyomok (Nem olyan szepek, mint Laza-nal, dehat ez csak 16bit:):
-
#3154 ez ingyenes MMORPG? -
#3153 hm... 8k-bol csinaltam 27K-t a soulshotokkal :D -
#3152 Ez igaz, de pl most a dark elfem kapott egy küldit hogy mennyek impet vadászni a Dark Elf Forrest-be, igen ám de az merre van :))
mert hát ugye a térkép az japán, a szöveg amit mondott az japán, így egy kicsit nehéz :)
és nincs időm japánul megtanulni :), bár már pár karaktert beazonosítottam :) -
#3151 te most bennt vagy? mi a neved amugy bent?:) -
#3150 altalaban egy mmot nem ket hetig jatszanak... -
#3149 lvl 14 :) ma 12-rol indultam :D -
#3148 csinalgass kuldiket, attol nem lesz unalmas a solozgatas... enis mar reg becsavarodtam volna, ha csak hentelek... de nekem mivel folyamatosan van questem, amiket ujra meg -ujra megtok csinalni, ezert nem unalmas.... nekem is csak 12 es feles szinten lenn meg egy normalisabb cuccom... nem kell izgulni... ja mellesleg lvl 6-on sztem nekem lehetett vagy 400 A-denam, vagy meg annyi se :) -
#3147 nem rossz egyébként a gém, de mindig menni és hentelni egy kicsit unalmas, meg mire az ember elér egy normális szintre az fél év :(
egy normálisabb armor v. kard 3k-tól indul én meg lvl6-on is alig van csak 1k-m :( -
#3146 -
#3145 most eppen gyujtottem 12 db wolfman totemet 1 korrel... sajna 3x kelett megsemmisitenem 40 fejet, ami 30A/db.
nem volt kedvem oda-vissza menni a varosba....