88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Dagobert
    Hehe, klónháború? :)
  • Acro
    Srácok..nem tudjátok,hogy a login-nál,még a játék belépésénél,miért nem reagál a beírt ID-mre,password-re?Mintha szar lenne,pedig havernál már játszottam alatta.(nem lehet xp,vagy netkapcsolatmegosztás a gond?)
  • G_ArchAngel #3222
    Kb ez van nekem is, de csak P4 1.7, bár 1GB rambus-om van, de szintén GeF3 Ti200, setét elfeknél mozdulni sem tudok vele...
    Egyébként haveromnál kipróbáltuk: P4-2.6, 1GB DDRram, ATi9600Pro/128MB és neki az erdei elfek városát elég jól kezelte - pedig ez egy Gericom notebook...
  • G_ArchAngel #3221
    Srácok,

nekem a játékban kapható térkép és a bejárható terület nem egyezik meg: pl. keleten egyszercsak hegyekbe ütközöm, pedig a térképen síkság van jelezve és még vannak jelezve keletebbre építmények/városok...
    ez csak a béta állapot miatt van így?
  • SZEG007
    Heh:D nem is neztem HP-jat
  • SZEG007
    Ezt szörnyet lekene vadászni, valami nagyobb csapatban, mert kegyetlen jo cuccokat szor el:Core
  • SZEG007
    Nezd meg Gludin városaban a piacot, vagy 100-200 ember ücsörg ott....Az en Radeonom total kiakadt
  • Acro
    mindenhol akadozik a játék..szal nem nálad van a gond..
  • Gugger
    ki milyen hardwer-el játszik? az enyém az aláírásomba van, szal a ti200 bizti kevés, ahogy nézem játék közben az 512Mb ram is mert elég sokat szveppel a vinyóm! ork szitiben minde ok volt fullra fel volt tolva a grafika es nem akard, miota atjottem a nagy szigetre le kellett butitanom a grafikat es meg igy is akadozik. Nalatok mi a helyzet?
  • MaDFoX
    Pedig egyertelmu a kerdes nem? "Hogy kell jatszani?"! :PPP
    Pill, rogton valaszolunk csak sokaig tart mig begepeljuk ide a kezikonyvet... :)

Valami konkret esetleg addig?...
  • Acro
  • Yv@n
    Az efféle hozzáállás engem mindíg meglep. Valaki segítsen, de hogy mi a baj azt már nem lehet elmondani. Tulajdonképpen lehet ígyis, csak sokat kell várni, amíg megjelenik valaki gondolatolvasó és olvassa a fórumot.
  • Acro
    Hali ..benn vagytok még ilyenkor is a gaméban?
  • MaDFoX
    Az szomoru lesz ha a proxy-t is bannoljak (fuggetlenul attol hogy van-e meg szabad IP), tenyleg moderalnia kene egyeseknek, hiszen a BAN-ok pont az ehhez hasonlo viselkedesu amerikai gyikok miatt lettek foganatositva... :C
  • SZEG007
    np
  • Akuma-D
    Bocsi Szeg007HUN de kifagytam mint disznó... nemtudok visszaszállni... majd holnap. azért köszi a gémet
  • Sonic13
    ...szóval 1-es szintű ajtókat
  • Sonic13
    Hali mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy friend listet hogy csinálok meg hogy hasznalom?
    A thief kulcsot az Assassin használja. Ha jól tudom -es szintű ajtókat tud kinyitni vele. De hogy hol vannak zárt ajtók amiket ki lehet nyitni azt már nem tudom, mert énmég eggyel sem találkoztam.
    Ja, és csináltam egy új karit. Egy DE mágus csajszit HunEowen néven.
  • Valen
    Mire gondolsz Jockey ??

amikor én fent voltam reggel meg este, akkor inkább a japók dumáltak sokat, de hogy miről az örök rejtéj marad :))
  • Jockey
    no nemtom kik baromkodnak, es milyen eleresuk van, de szeretnem kerni, hogy ne spamoljak tele magyar szoveggel (HUN power meg hulye japcsik duma..) a mindeki latja csetet, mert senkinek sincs szuksege banra meg tobbre sztem, es kar lenne ha magyarokat ala egeszet kibannolnak afaszsagok miatt (plane izgis lenne ha az osszes hun vegu karit bannolnak, szal birjatok magatokkal)
    hasznaljatok a wispert, vaneleg magyar ha kerdezni akartok valamit..
    abba mar csak remenykedni tudok, hogy nem proxyrol jatszik...
  • pityogo2
    nah mentem elfele... 1-2 mp-s lag van... =halál.
    további jó játékot azoknak, akik bírják. bye! holnap majd leszek.
  • yal
    valaki jaccik most?
  • Baaltherion
    mi az a soulshot es hogy kell használni
  • pityogo2
    mentem gamolni
  • MaDFoX
    :DDD Miaz Des, belefutottal vmi lanyosztaly kozos kalandjaba? En a helyedben futnek a legkozelebbi merchanthoz ovszerert... :DDDDD
  • Sanca
    Az ott az also kepen epp szopni probal?:D
  • Sanca
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Valen
    nem ez japán :)
  • pityogo2
    HEEHEHEEE:DD ez hol volt?:DDDD
  • pityogo2
    nah majd jövök nemsokára. Jöhetnek a privik, hogy klánba akartok jelentkezni :) 11-től 16-17-ig várok most jelentkezőket :)
  • Des
    Khm, ez most a mennyország?:)

• pityogo2
    8000Adenából vettem 1000 db soulshoto. a soulshot harcosoknak valo, megduplazza a sebzésed.gyűjtögetős küldi alatt lőttem elé az egészet.
    úgy jött ki a 27000 Adena, hogy a monstok dobtak aranyat, az kb 12000 Adena volt. utana cuccokbol jott meg vagy 10-11000Adena, utana pedig magukért a questekért jött még pénz :)
    ha jól összeszámolod, nem is olyan fura. 12K+11-12K=21K+3,5K+1,2K
  • yal
    dzsonesz ja
  • csabawarchief
    vki segitsen plz hogy kell játszani
  • hzoli4
    neve alapján valami tolvaj kulcs féle lehet ,tehát zárt dolgokat lehet vele kinyitni gondolom én
  • Pukkka
    AZ kiderült már hogy a key of thief mire jo?
  • dzsonesz
    yal: fennvagy most?
  • yal
    Mostmar eldonthetnek melyik serveren jaccanak a magyarok mert egyutt lenne jo
  • Valen
    pityogo2 "hm... 8k-bol csinaltam 27K-t a soulshotokkal :D"

ez mi is pontosan ??
  • Venom
    és meddig lessz ingyenes?