88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#3264 hat ilyen veresen komoly szavazasban ez tenyleg igazan fontos lenne... -
#3263 ki van bennt most, és milyen néven? -
#3262 öhm... laza... figyi.. a szavazógáppel 1 IP címről végtelens szavazat lenne leatható. jólenne megcsinálni, hogy 1 IP címről, 1 szavazatot tudjanak leadni 1 szavazásban -
#3261 válaszolna nekem is vki?:)
Klánnal kapcsolatban:
most jelenleg (remélhetőleg) 5 tag van. még 5 jöhet, ha nem változik semmi:)
-Ghilgalad /tag lesz/?/
-HunEowyn /tag lesz/DE/mage/
-Baaltherion /tag lesz/DE/?/
-AcroHUN /tag lesz/DE/harcos/
-Lawahun /leader/orc/harcos/
Szívesen látnék a klánban még íjászt,törpöt, sámánt,mágust.
Ha valaki mégis harcosfan, akkor attól még jöhet, de azért leginkább ilyeneket várnék :)
-
#3260 nem csak a "d3ddrv.dll" kell ? -
#3259 mi? hogy? honnan?micsinál? -
Gyul #3258 Sonic13: az engine.dll-t meg a d3ddrv.dll-t bemásoltad? az kicsit segít a dolgon -
Sonic13 #3257 Hali!
Látom nem csak nekem van ilyen gondom, hogy szaggat!
(Akkor még sincs vírusom :))
Én egy 1600+-os amd-n tolom kemény 2x256 rammal meg egy ti4200-es vid karival és hát szaggat, de rendesen. Eddig azt hittem, hogy megint van egy trójaim, de úgy látszik, hogy mégse.
Ami a felbontást illeti én úgy vettem észre, hogy szinte tökmind1, hogy milyen felbontáson játszol nem sok különbség van.
Remélem azért a teljes játékig még optimalizálják, mert szerintem így elég sok előfizetőtöl eleshetnek 8köztük én is
:D). -
#3256 fogalmam sincs még csak human szigete jártam be:D -
#3255 2es pont, hmm megfontolandó, de nem tudok már mit csinálni:D
3as pont... hát ő ugye a végigolvasás:) -
#3254 szerintem is ramot kell vennem annyit swappel a vinyo mint az allat! itt a példa, hogy az új gamáknak kell a sok ram! -
#3253 Nekem ASUS A7N8X Deluxe, Athlon XP 2100+@2208MHz, 2*512Mb Kingston, Club3D Radeon 9700 Pro, meg egy IBM deskstar vinyo.
1280*1024*32bit-ben szinte mindig siman megy max grafikai beallitasoknal (szinte). A varosokban be szoktam kapcsolni a legalso opciot (mindent levesz nullara asszem), mert ott nagyon durvan szaggat
-
Sanca #3252 Sztem az csak a swappelest csokentene, fps-t nemhozna. -
#3251 ...eh...Taiwani betán nekem abszolut nem szaggatott...
de ez a japcsi..:(..néha tiszta kepregeny..:(
pedig azert vas is van alatta..
Abit NF7-S,Barton 2500 (huzva 3200-re)2x256MB DDR 333Mhz Radeon 9600Pro 128
-
#3250 jaja, a nem aktiv piacozó karakterek lehetnének kicsit butítva, az sokat javítana a helyzeten ! -
#3249 nana 1GB ram + 1.5GB swap es akkor megy kiralyul... :DDD DE a nagy piactereken (ahol sokan vannak) ott is megroccen...
Egyebkent meg sztm celszeru lenne a "leult" karakterek poligonszamat drasztikusan csokkenteni... ...irjak nekik vajon? (elvegre beta teszt...) :DDD -
G_ArchAngel #3248 akkor még1×
Srácok,
nekem a játékban kapható térkép és a bejárható terület nem egyezik meg: pl. keleten egyszercsak hegyekbe ütközöm, pedig a térképen síkság van jelezve és még vannak jelezve keletebbre építmények/városok...
ez csak a béta állapot miatt van így? -
#3247 A ram a lenyeg 1 giga feletti rammal, mar kiralyul megy. -
#3246 Lynx elmondom mi az oka a 3-as serverenek:
1. A Taiwani betan az 1-es server volt (ahogy te irtad ertelemszeruen), csakhogy mindig fullig volt, delutan 5-6-ig keptelenseg volt belepni. Ezert mikor jott a japan beta elhataroztuk, hogy az 1-es server pont ezert nem lesz. (Arra nem szamitottunk, hogy itt nincs akkora forgalom, mint a TW-ben.)
2. A kulfoldi lineage2 oldalakon is mindenhol azt irtak, hogy a nem japanok lehetoleg a 3-as serveren gyulekezzenek (itt van a legtobb nem japan jatekos).
3. Mindenhova ahova lehet kiirtuk, hogy 3-as server (weblapon fennt van, a forumon irtuk kb szazszor.)
ps. Ha valakinek problemaja van mielott kerdezene konyorgom nezze mar meg a weboldalt, felul van a bazi nagy link, Lazanak sok munkaja van vele hasznaljatok azt. A proxys dolog pedig kb a forum minden masodik oldalan le van irva. Megertem, hogy senkinek nincs kedve vegigolvasni ezt a hosszu forumot, de legalabb egy kicsit nezzen korul mielott kerdez. -
#3245 Nekem Asus a7n8x-x, 2500 barton (2000mhz fut), Msi Gef 4 Ti 4200 64mb 8x agp, 512 samasung 400mhz DDR (416mhz fut).
Ahol nagyon sok kari van ott nekem is szaggat :(.
Nem tudom milyen gépre tervezték, de ha ázsia barátainknak jobb van.......... -
#3244 Már ment.. -
#3243 privit Yv@nnak -
#3242 512ram 1.3ghz gef2mx
1024*768 32 bitben jáccom, és akad nekemis rendesen, de 800*600ban úgyanúgy, úgyhogy a felbotnás nem is számtít kb, az akadás elviselhető, mert harcban meg ha kiérek a városból nincs már képregény olvasás, csak a kurva sok karakter akaszt be, amikor megyek a bolt előtt, és ott ülnek árulják a cuccukat, na akkro akad igazán -
#3241 nem gyenge na majd a 10et sebzo kardommal -
#3240 pedofiloknak :D -
#3239 valószínűleg :D -
#3238 Én, bátyám meg még egy haver az 1es szerveren játszunk, mert ez volt alapértelemszerű, hogy ott kezdünk, miért pont a 3asra mennénk ugyebár???
na de hát a többiek a 3as szerveren ekzdték, méár régebb óta, és nekik is nekünk is vannak karijaink, amiket nem akarunk újból kezdeni gondolom, én úgyse érek rá annyit, hogy másik szerveren újból kezdhessem, szóval sztem marad ez a szétszórtság:) -
#3237 Szal lehet hogy kéne egy IP cím ,meg egy port..
Ha esetleg valaki kisegítene:) -
#3236 Tvnetwork-os vagyok..
És már rajta vagyok a bannolási problémán.De letöltött progi invalid sockservert dob ki... -
Walkyre #3235 Elso korbe IP-ban gyanu fokent ha axeleros vagy. -
#3234 Ertsd meg legyszives hogy az IP banba futottal bele...
Laza weblapjan (link legfelul - az a nagy piros/kek) le van irva mit kell tenned... -
#3233 Nem volt még hasonló probléma az login-olással?Fogalmam sincs miért nem enged be,pedig már vár egy 10-es szintü warriorom -
Yv@n #3232 Nálam:
ASUS A7N8X-Deluxe|AMD Barton 2500|2x512MB/400MHz Kingston DDRRAM
Ati Radeon 9500@9700|
-
Városokban akad mint a disznó :) Nagy szerver leállások után látszik, amikor még üres a város, hogy a tereppel nincs sok baja, az még kellőképp pörgős, ellenben a sok player modell megjelenítése erősen odab@szik a render farmnak. Elég részletesek a karakterek, amitől jól néz ki, ellenben piszkosul akad. -
Akuma-D #3231 Csabi ne lámulj... itt fent van a bannerben a magyar Lineage2 oldal amin le van írva pontosan, hogy hol és hogyan kell regisztrálni... de ide is bekopizom... Lineage2 magyar honlap itt van neked leírás... -
#3230 Azt kérdezem: Hogyan tudok játszani a Lineage II-vel.
Letöltöttem. Regisztráltam az oldalukon, de nem kaptam választ. Igy most mit tegyek. ?:) -
#3229 nálam a lenti configon egész jól megy, igaz mikor az elf kiinduló városban a bolt mellett elhaladok, akkor pár mp-re leesik a frém/s 5-10 -re :)) Ja és 1280x1024 32bit minden fullon még a reflextion is mindenre nem csak az égre :)
nálam inkább a net a szük keresztmetszet (ADSL 382) mivel néha 1-2 mp válaszidő van :(( gyk. legyakok egy ellent és utánna 1-2 mp kell várnom hogy felvegyem az aranyat :) -
#3228 vagy 60 körül kb 3 ember. -
#3227 vagy min 40-es szint, és kb 5-6 embörke talán elég lenne neki... de min 1 sámán+1 mágus. -
#3226 hát ja... csak 90 000 HP.... nem is olyan sok, vágülis csak az összes magyar ha rámenne, sztem mindannyian bedöglenénk :)
bár lehet, hogy pár sámán azért hatna rá a vkításával+átokkal +még egy csomó íjász... így talán van esély ellene.... -
Kou #3225 Laza.. nem úgy volt hogy a japán szerverekről bannolták az IPket? vagy wtf?