88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Mimis
    Ájjjájjjájjjj.. :) az egy kicsit messze van.. :)
  • KeviN
    Udv mindenkinek :) Vegre nekem is lejart a korlatozasom (chello suxx), ugyhogy letoltottem a programot, es most proxy cim es port kellene :) Remelem itt is olyan jo tarsasag gyult ossze mint a FWO-nal :) Udv : KeWiN
  • pityogo2
    13? mi 3-ason vagyunk:D
  • Mimis
    Télleg, közületek van valaki a 13-as serveren? scakhogy hátha összefutunk valamikor.. :)
  • Mimis
    Hehe... :)
    Tegnap enis kaptam meglepit labiban.. :) (az volt tegnap a 2. halálom, elsőt ezek az idijóták okozták)
    Beljebbmentem labiban, hátha ott nincsenek ilyen "betelepült" hülyék. Találtam is egy helyet, ahol volt csonti, golem (elso kanyar a nagy folyoson).
    Leölök egy csontit, megfordulok, és valahogy "homályos lett a kép"... kicsit messzeb zoomolok, és előttem volt valami lebegő áttetsző kaszakezű izé.. :) nos olyan gyorsan megölt, hogy a nevét nem tudtam elolvasni.. :) ezekután nem kattyoltam rá az újraszületésre, hanem figyeltem, hogyan öl le mindenki a környéken ez az izé.. :-\ Lehet, hogy ugyanarról beszélük? Valaki felhozhatta a labi belsejéből ezt a nyavaját? Mert akkor nem merészkedek még nagyon be.. :)
  • pityogo2
    nem jön be mindig...
  • pityogo2
    nah, megjöttem suliból. tanárnak aszontam, hogy rosszul vagyok, emg fáj a fejem (egy kis részben igaz is volt), utána meg hazaengedett :). jófej tanár. most még pihenek 1 picit, mert még szédülök 1 picikét, de sztem 2 körül bennt leszek. bye
  • Gorii
    masik megondas, gameban restartolsz es nem kell futkarozni
  • gyurmanc
    Mennék ha segítene valaki!
  • G_ArchAngel #3335
    Kedves Cromac, HUNrricane, HUNnnia, MonkSis3!

Tegnap éjjel úgy otthagytatok, mint a szart!
    A déli tengerpartig futottam egy tucat rajongóval a hátam mögött, mikor HUNnia segítségére siettem.
    (Remélem délután sikerül visszajutnom.)

De Ti is lejöhettek, jó itt a levegő a tenger mellett, sok az xp és az adena is...

Üdvözlettel:
    ArchAngel, a futóbajnok
  • gyurmanc
    Vagy privi!!!!
    Itt vagyok.
  • gyurmanc
    Sziasztok.
    Letöltöttem a Gamest.
    Laza magyar oldalának köszönhetően megcsináltam a regisztrációt, de nem kaptam uj emailt hogy sikerült, pedig minden jól csináltam (szerintem). Tud valaki segíteni nekem?
    Vagy kell még ez a proxy?
    Akkor kellene IP és Port cím.
    Előre is köszönöm a segítséget.
    [email protected]
  • balty
    A dungeonban eleggé megondolandó a futás. Tegnap például valaki felkiabált, hogy most mindeki meghalt a dungeonban. Gondolom valaki ki vitt valami keményet, csunya dolog.
  • Crazyn
    A menekulessel kapcsolatban arra rajottem, hogy ha lent vagy az DE dungeonba a lesser succubusoknal, akkor ne kezdj el egyedul kifele szaladni, mert a thrill sucker/doom soldier paros ugyis elkap. :(
  • Cromac Mac Art
    Sztem nem lehet ennyire álltalánosítani...én mindkét táborban éppúgy találkoztam segítőkész emberekkel, mint alattomos PK-kal...
  • Arachnotron
    Amiket elmondtál, azzal mind tisztába vagyok (ha valaki már régóta játszik az nyilván rájött magától is a "menekülés szabályaira" ) . De nem is ez volt mondandóm lényege, hanem, hogy sokszor segítettek a japánok, míg a többiek nem (sőt inkább azok ellenségesek voltak).
  • Sonic13
    Magyaroknak 5k kedvezmény!!! :D
  • Mimis
    Félre ne értsd, nem a japánokkal van a bajom... ezek nem japcsik voltak, vayg angyon jól beszéltek angolul...

De hogy sajátíthatják ki a labikat... :-\\ Ilyenkor sajnálom, hogy nincs egy 28-30-as körüli karim tartalékba.. :) esküszöm, hogy nem bánnám, ha piros lenne a neve egy darabig... :-)
  • Sonic13
    Hali mindenkinek!

Cedar Staff, Gladius eladó!!! :DD

50k mindkettő. Akinek kell az az elfek városában megtalál!

Üdv.
    HunEowyn
  • MaDFoX
    Ja igen egy lemaradt...
    *Menekules kozben a legnagyobb disznosag masok (kulonosen piheno vagy harcolo karakterek) mellett elrohanva "rajuk ragasztani" az uldozot... ...parszor mar majdnem belilult a nevem amikor ezt csinaltak velem (jol lathatoan felem fordulva amikor meglatott, low level player jot rohog a markaba hogy ezt is meguszta, aztan 5 perc mulva megint szalad, (rutinosan) megint felem...) Pofatlansag teteje! >(
  • MaDFoX
    Azert a menekulos dologgal es a segitseggel kapcsolatban van par eszrevetelem:
    * Ha menekul vki probaljon meg esszel menekulni, nem hiszem hogy veletlen vagy balszerencse, ha valaki utan 6 medve meg 4 verfarkas szalad tomott sorokban... ..lehet menekules kozben is fordulni am...
    * Ha vki menekul akkor irja mar be neha hogy "help pls", esetleg eleg par h is, DE NE felkijaltojellel (a terkep masik felen ugysem erdekel senkit) UGYANIS nem mindig egyertelmu hogy menekul vki egy mob elol vagy csak a mage strategiat alkalmazza (fut kicsit es ujra varazsol ra) -- kellemetlen ha vki meg koszonetet is var azert mert elszurja a "nagy" mobot... ;)
    * Aki menekul neha nezzen mar hatra mi tortenik, nem fog senki 10 percig uldozni egy lowlevel mobot mert aki szalad keptelen megfordulni vagy legalabb korben futni...
    (ha gorgos eger van keznel a gorgo megnyomasa hatranez es vissza...)
    *Ha mar ugysem segit senki erdemes par trukkot bevetni: cel a legkozelebbi suru populacioju terep, tuti lesz egy highlevel player aki fejbecsapja az arra setrafikalo XP-t, erdemes kihasznalni a terepet es azt hogy a mob MINDIG egyenesen feled halad. Azaz ha egy fa kerul kozetek megakad, idot veszit mig megkeruli, ha pedig egy szakadek vagy hegy kerul kozetek akkor egy jodarabig nem latod az uldozot (egy hid isteni menedek, ugy szaladnak le egyenesen a szakadekba hogy orom nezni ;DD).
    Viszont tapasztalatom szerint nem mindig felejtenek a szornyek, neha a legvaratlanabb pillanatban jelenik meg a horizonton egy kifulladt uldozo akirol esetleg mar reg meg is feledkeztel... ...erdemes elvarrni a szalakat amint lehetseges, ha vki meghal akkor az uldozesnek vege... :D

Fentieket mint futasban --es mentesben (is)-- tapasztalt jatekos irom (aki nagyon birja ha az ellenfel 1-2 szinttel felette van -- emiatt gyakran szaladgal kicsit es sokat bosszul =D )... ;)

Mas:
    Egyebkent nyomkodtatok mar a pageup pagedown billentyuket? Van FPS nezopont is... kiraly latvany a harcban, bar inkabb csak poennak jo...
  • toMpEr
    ez sajna igy van...
  • Arachnotron
    Nem ez a jellemző, a japánok mindig segítettek eddig, ha bajban voltam (pl üldoztek :) ).Sőt láttam PvP-zni néhány japánt (külföldiekkel): kihívták egymást párbajra, ez ám a tisztesség. Ez a ganéj hozzáállás amiről te beszélsz inkább a külföldiekre jellemző. Szóval nem a játékkal van a baj, hanem velünk európaiakkal (tisztelet a kivételnek).
  • toMpEr
    nemhogy nem allnak vele szoba az npc-k hanem megtamadjak, sott a blody pixyk is ra fognak vadaszni
  • MaDFoX
    Igen Scroll Of Resurrection. Ha jol emlexem 3000a ert lattam priv shopban (vagy a varazsboltban... ...fene tudja mar)

Egyebkent magadon is hasznalhatod, vagy csak csapattars lehet Dr Benton?... :D
  • Mimis
    feltámaszto bigyót hol lehet kapni? :-) varazsbótban? :)
  • MaDFoX
    En altalaban feher vagy sarga esetleg (nagyritkan) lila mobokat olog, a zoldsegek annyira nem hozzam valok mar... ...mindig csak a tap, sehol a kaland...
    lvl4-en bejartam az ork szigetet (koszi annak a kedve Grizzly idegenvezetonek aki utba igazitott) Most meg lvl16-on elkezdtem bejarni a kontinenst (tobbnyire futva), belekotve mindenbe ami sarga vagy lila (tapasztalatszerzes...) elvezetes, izgalmas... ugyan kevesebb xp-m van mint amikor belekezdtem, de legalabb tudo mi hol van mi agressziv es milye gyors =DDD
    Jo volt ez! :D Most mar tapolhatok... :DDD (egy darabig megnyugszom aztam megyek felfedezni tovabb... :D
    (latta mar vki az Anthara's lair-t?)
  • Yv@n
    Egyébként ilyenkor ha látod, hogy gyenge vagy ne üss vissza. Ha úgyis megölnek, akkor karakternév átvált pirosra, ami azt mutatja minden játokosnak hogy ők, mostantól általános célpontnak számítanak, bárki megölheti őket, és magas eséllyed dropolnak jó tárgyat, továbbá amíg meg nem szűnik ez az állapotuk addig még csak az NPC-k sem álnak vele szóba, tehát boltba nem mehet, questet nem kap stb. Engem lecsapott egyszer egy gyerek, partyban volt valakivel, szépen leültem alig volt heltem rámbaszott egyet, megdöglöttem. 2-3 órával később viszont láttam valahol egy mezőn. Még mindíg piros volt, és vele azon szintű mobokat gyakott, hogy visszaálhasson normál értékre...
  • Laza
    meg ha kiseb lenne felul a link :)
    de azt sem veszik eszre :)
  • Laza
    ugy harcoltam multkor pokkal, hogy vegig a levegoben volt oldalla... egy nagyon kicsi sziklan maszott ugynigym, csak nem erte el a labat :)))
  • Sanca
    Hat ja nalunk is volt hasonlo, de akkor tobben voltunk es nem mertek nekunk jonni:) Vannak ilyan agr low iq-s playerek, ezvan:( Amugy ha latod hogy tulerobe vanak es nem akarsz elfutni//kilepni megoldas az is hogy nem utsz vissza. Az ertelmesebbikje ekkor abbahagyja a gyepalasodat, mivel nem akar piros lenni. De a legjobb megoldas hogy te vagy az erosebb es szetb*szod oket:))
  • Crazyn
    azt nem mondtak a game feature-öknel, hogy a black willow-k szerepeltek a matrixban :D
  • Jockey
    hat ilyen van, ez pvp gamma, bar nem jellemzo sztem annyira ez, egy ket lukegyerek szorakozik neha, de nincs sok pk, vagy ha van gyorsan szopnak sztem
  • Mimis
    Hogy milyen egy rohadék aljas gamerek vannak már ittis... :-(((
    Bemegyek a labiba, hogy játszak egy kicsit, leolok egy orkot, erre odajon 3 player, kozlik, hogy ez az ő szobájuk, majd lazán kinyírnak... neszebazzeg free game... :-(
  • Mimis
    nyomtam én, mint hülegyerek a tehenet... :) nem csinyázott nekem az semit.. :)
  • Sanca
    Meg kell nyomni az ikonjat:DDDD 2x dmg
    weaphoz soul, magichez spiritshot
  • Mimis
    Koszi az infot...
    Ok, hogy XP elveszik,de legalább ne kell átcaflatni a fél világot.. :))

Jah, még valami... Shoulshot mire jó, és hogyan lehet használni? mert már találtam kettőt is, de beárminemű leírást róla nem...
  • Sanca
    U.olyan mint a sima soulshot, csak eppen s grades fegyverhez(azaz dragon vmi) jo(kolcsonosen).
  • Sanca
    Ra kell klikkelni a hullara, es utana jobb gombal a resurrect scrollra ha inv-be van, ha quickikono akkor meg bal gomb.
    Amugy sztem semmi ertelme, mivel asszem az exp u.ugy elveszik es az esetleges itemdrop sem jon vissza...:(
  • Mimis
    naigen, de melyik, és hol? :)