88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#3384 de sztem ugyse lesz sz@r:D -
#3383 :D np:D -
Sonic13 #3382 Hali!
Na csináltam egy új karit egy elf harcos csajszit HunDawn néven. Vettem neki Bow of Forestet 125k-ért és így elég jól halad a kicsike :D
Mindjárt 7-es leszek :D
Ez már a végleges karim! Ha sz*r lesz, akkor is ezt viszem tovább!
Jah, és ezer köszönet pityogonak!!! -
#3381 es itt vannak a terkepek oracle hez, sajna japan -
#3380 Épp a pet- ers küldit csinálom, és felmerült egy olyan kérdés, amit nem találtam meg a guide-ban.
a válaszok: 1.4km, 2.4km, 3.4km, 4.4 km, es valami japán szöveg még.
Valaki tudja esetleg a választ? -
#3379 Tompi:
Magister Sidra starts you on this quest, who is located in Gludio Castle Town's Dark Elf Guild. The Dark Elf Guild is near the Eastern exit of Gludio Castle Town. Sidra will give you Sidra's Letter and tell you to get the Garmiel Book and the Andariel Book from Magister Talbot.
Magister Talbot is located in the Dark Elf Guild in the NW corner of Gludin Town. Once you give him Sidra's Letter, he will ask for 5 Bloody Runes, which you get by hunting Dark Succubus. You can find Dark Succubus on the hill between the Black Magic Research Center and the Altar of Adulthood. Once you take the 5 Bloody Runes back to Magister Talbot, he will give you the Garamiel Book and a Prayer of Adon.
Now, you need to go to Priest Adonius to get the Andariel Book. Priest Adonius is located in Gludin's Einhasad Temple. He will ask you to bring back 10 Ashen's Bones, which you can find by hunting skeletons in the Wasteland of Despair (the Purple area marked below).
After getting the Andariel Book from Priest Adonius, return to Magister Sidra, who will give you an Orb of Abyss, which signifies your completion of the quest. Now you can talk to a Grandmaster and learn Oracle skills.
Personal note: the Grandmaster is standing at west wall of the D.E. Guild in Gludio. He has many options in the text box, so it might take several tries for the acceptance to work. Try every permutation and have speakers on. As soon as you get it right you'll hear music.
-
#3378 .... -
balty #3377 Elböktem Hurrice-nak szólt!
"A 30k sp-m talan holnapra holnapra meg lesz!"
-
Sonic13 #3376 Nincs, de miért?
-
balty #3375 30k=30.000 sp-d van? -
Sonic13 #3374 Hali!
Köszönöm szépen,de nem fogadhatom el! :))
Nekem most van 120k-m és próbálok keresni vkit aki ennyiért elad egy Bow of Forestet!
Remélem a #3366-os hozászólásomat nem vetted komolyan! :)
Jah, és kik lesznek a klánba? És mi lesz a neve?
-
#3373 Mijjjez a DLL-es okosság? :) miket nem tanul az ember, ha fórumot olvasgat.. :) -
#3372 Nekem csak egy van MONOTEISTA vagyok. (a szó át vitt értelmében.) Különben eretnek, de ezt hagyjuk..
Ha az ijjászt komolyan gondoltad, beszéld meg angellel és te örökölheted az ö ijjait :))
Ha a klánt komolyan gondoltátok, mindenki gyüjtsön money-t. 640k adena kell az 1 szintü klánhoz. A 30k sp-m talan holnapra holnapra meg lesz!
-
Sonic13 #3371 Egy félóra-óra múlva én is bent leszek!
Nem tudom mivel és ilyen néven!!! :DD -
Sonic13 #3370 Hali!
Ne is mondj semmit!!! :DD
-
Sonic13 #3369 Kurvára nem tudom eldönteni, hogy mivel legyek!
Ha harcossal vagyok 4-5 mob és lemegy az életem aztán 5 perc pihi ai egy idő után dögunalom :(
Ha mágussal vagyok király lenne minden, mert kemény de nagyon, csak, ha belekötsz egy keményebb mobbaés utolér akkor két csapás vagy.
Az íjjász az nagyon bejön, csak akkora szemétség, hogy még egy sima nyílvessző kilövése is mana. Hát ez tök Fas*ság!!!
Meg tök kevés a mana :(( -
#3368 lol -
#3367 nekem meg icqn válaszoltak, és állítólag a japán reg menüpont alatt ez is ott van ott nézd -
Sonic13 #3366 Cseszd meg HUNrricane!!! :D
Tegnap ahogy néztem tesómat, hogy partiztok meg minden, megint megtetszett az íjász! És ez mind Ti miatatok van!:D
Ezért nem tudok én haladni basssameg!
Ez lesz a 4. karakterem!!! :D
Yven, 16. szintű DE fighter
Magneto, 11.szintű elf mage
Huneowyn 13. szintű DE mage
Most meg lesz egy első szintű elf harcosom Bow of Foresttel, ha sikerül vennem neki!:DD
-
Sonic13 #3365 Ja, amúgy 45k-ért is elvitték :P
-
#3364 Nekem van de, szerintem angel fogja örökölni :)). nem sokára meg lesz a Composite Bow... -
Sonic13 #3363 Jó neked, hogy találsz ilyen emberekt!
Kell a pénz! Venni akarok egy Bow of Forestet! Ferro Te egy ilyen íjat mennyiért tudsz? Ha vkinek van eladó vagy lát valamelyik piacon 120K alatt szóljon!
HunEowyn -
#3362 eladó:
40 000 Adenáért bárki viheti.
-
#3361 eladó:
40 000 Adenáért bárki viheti.
-
#3360 Hunting Bow 40-45a és viheti vki -
#3359 Sorry!!! Elég nagy keveredés volt! Utánad futottam volna csak elfogyott a nyilam, a többiek meg nem értek utol. -
balty #3358 Valószinű az volt az. Szerencsére én nem voltam bent:)
Ez a dll-s dolog engem is érdekelne. -
KeviN #3357 Most utanna olvastam 1 picit, ugy nez ki, h nekem lvl7 kell hozza...a falumban mar megtalaltam az Mbert aki oktatna, csak irja hogy lvl 7 kell...legalabbis a 7es szamot ertettem :D -
#3356 nemtom, neekm se válaszoltak még errre... -
KeviN #3355 valaki tud segiteni, hogy sklillt, varazslatot vagy akarmit hogyan lehet fejleszteni ? meg hol ? Kicsit sok nekem 1nlore ez a krixkrax, es nem igazan igazodom L benne :D -
#3354 vagy láma vagyok vagy láma vagyoik, de nem találtam leírva ezt a .dll bemásolós dolgot, hogy gyorsabb legyen a gém, hogy van ez? -
#3353 ez a bemásolos .dll cucc hogyisvan le van írva a linken, meg is nézem gyorsan.. -
#3352 át kéne nekemis 3as serverre, de a kairmt fel nem áldozom, majd ha újat indítok akkor talán megyek, de ez így tök szar ez az osztottság.. -
#3351 nah, nemsokára jövök. kb 20-30 perc. "lawahun -
#3350 sorry, a nagy keveredésben biztos elmaradtál valahol.. De azért túlélted, ugye? -
#3349 jaja -
#3348 ki van bennt most, és milyen néven? -
#3347 ferro majd kene a konyved, ne add el semmikeppen :) -
#3346 :) -
#3345 Ahhoz kepest, hogy playernel siman talasz 40k-ert (neha 35-ert is) igazan megtisztelo ar, foleg a kedvezmennyel:(