88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#3544 +7et defet adna az uj felszerelés(armor meg naci) -
Sonic13 #3543 Plz vki adjon tanácsot és választ erre #3525 -
G_ArchAngel #3542 (én csak annyira lettem LineAge fanatikus, hogy a mobilom is a bevezető dallamon jelez) -
#3541 bemasoltam ide is np -
Gyul #3540 Gorii: köszi -
Gyul #3539 Nekem jólenne valami link is angol qest leiráshoz csak hogy eltudjam kezdeni. Amcsi oldalakon pont az a quest nincs sehol. -
#3538 de wizard -
Dagobert #3537 Én elég régen elküldtem Lazának a küldetést magyarul. Majd valamikor csak kint lesz a honlapján. :) -
Dagobert #3536 Mert a heal társakra is olyan mint a dmg a mobra. Ha te nyomod fel(player)/le(mob) a hp-t a legjobban, te vagy a legveszélyesebb a mobra. Szerintem ez elég jó AI megoldás. Igy mindig ügyelni kell a tankoknak hogy ők sebezenek a legtöbbet. -
Gyul #3535 Tudnátok segíteni Dark Elf wizard akarok válni most lvl 19 vagyok kéne a Path to a Dark Wizard quest angol leirása ha valaki betudna linkelni valami oldalt 1-2 néztem már de egyiken sincs rajta, előre is köszi. -
#3534 INQVISITORS
HUNrricane 20 lvl elf scout (ijjász)
Gugger 18 lvl ork fighter
Reonel 18 lvl Dwarf
ArchAngelHUN 17 lvl elf (ijjász)
Cromac 17 lvl Human fighter
Monksis3 17 lvl Human mage
GumboHUN 15 lvl Elf mage
AkumaShe 15 lvl Darkelf mage
PetMage (m)15 lvl Elf mage -
#3533 Mért van az, hogy minden szörny a healernek esik neki?
Én mindig beszopom, mikor partyba vagyok, mert engem kezd el ütni az öszes szörny egy gyogyitás után:( Heát persze, hogy mindig én patkolok elsöre -
#3532 Heh ezt tegnap nyirtuk ki paran egy 15 perces utkozetben:) -
#3531 saját :D -
#3530 laza, fegyvereknél most az török vagy tőrök? -
#3529 nagyon szeretnék jelentkezni Hunrricane :)
úgy tűnik nekem soha nem lesz klánom.... :-/ -
#3528 fullcheck... -
Sonic13 #3527 Felraktam néhány cuccot a bazárba. Nézzétek meg! -
Sonic13 #3526 Írd már oda légyszi, hogy ki mivel van! -
Sonic13 #3525 Valaki majd meg tudná nekem mondani mit jelent pontosan a Charm képesség az Elven Knight-nál.
"Charms the enemy to decrease its desire to attack player."
Más.
Szerintetek melyik a jobb, Palus Knight vagy Elven Knight?
Most e között a kettő között kellene döntenem, de nem tudok.
Kérek vkit, hogy adjon tanácsot, mert tökre nem tudok dönteni. :( -
#3524 INQVISITORS
HUNrricane 20 lvl
Gugger 18 lvl
Reonel 18 lvl
ArchAngelHUN 17 lvl
Cromac 17 lvl
Monksis3 17 lvl
GumboHUN 15 lvl
AkumaShe 15 lvl
PetMage (m)15 lvl
-
#3523 jelen -
#3522 pl én -
G_ArchAngel #3521 én! -
#3520 Angel bocsi hogy nem néztem meg a privit!!! Majd segítek tápolni!
-
#3519 Hali!!!
Még csak 8 fő van a klánban, tehát még van hely, bár nem árt, ha 15-ös vagy nagyobb a karakteRETEK, mert különben ha velünk party-ztok nem fogtok túl sok xp-t kapni.
Még ezen a héten szeretnénk 1 szintűre fejleszteni a klánt, ezért fejenként 42,6k körüli pénz összeget kell minden tagnak befizetni (a klán szintlépéséhez 30k sp és 640k adena kell)!!!
Kissé sok az összeg de a végeredmény majd kárpótol minket :).
Aki szeretne jelentkezni az írja le a karaktere nevét és kasztját! Küldjetek privit!
-
Sonic13 #3518 "Az biztos, hogy én csak akkor fizetek elő, ha optimalizálják addig a grafkót meg a szerverek is jók lesznek!!!"-#3482 -
Sonic13 #3517 Ehun vagyok!!!
-
Des #3516 ha lehet hinni Laza oldalán a szavazásnak, van itt 30 ember, aki elő fog fizetni Lin2re? Szabad kérdeznem kik? Kíváncsi lettem:)
Lazát sejtem mondjuk:) -
#3515 ez volt a cel...
atszinezem :) -
G_ArchAngel #3514 tanulságos és durva: mit tettek a battlefield-scene-nel... -
G_ArchAngel #3513 Én is ettől félek, hogy megunták a sok külföldit és komolyabb bannolást csináltak...
(persze a jobbik eset a szerver leállás) -
#3512 Hopszi mitörtént? Gyanúsan úgy történik minden mint amikor bannolva voltunk :) Remélem csak a proxy szerver kapcsolódott le -
Dagobert #3511 Hát annyira nem nagy szívás nekem, 10%ot gyorsan visszahoztam. Nem dobott ki semmit asszem. Amúgy is mint varázsló, nem nagyon voltam a közelében. -
Sanca #3510 Atolfugg mennyi az a +def. Ha ilyan 5 alatt van akkor nem eri meg. -
#3509 vki mondja ma már meg, hogy mi éri meg jobban a wooden armor set amiben van wooden armor, wooden nadrág, meg wooden helemt, és ad +65hpt, vagy az utána következő tights shirt, meg tights nadrág ami már nem ad semmi hp bónusz,t cska a defense magassabb..... melyik a jobb????? -
#3508 kevés is asszem -
Sanca #3507 Hat halalt sztem semmi se er meg:)
Amugy legalabb dobott vmi jot? -
#3506 ha elmentetted elötte, akkor igen, ha nem, akkor installáld fel egy új könyvtárba ls másold át, vagy kérj meg vkit, hogy faxolja el neked :) -
#3505 ja bár egy rakat XP-t buktál :))
kérdés:
lvl10-nél kinek mennyi adenája volt ?? :)
mert most van kb 3,5k és kicsit keveslem :( :)