88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#3584 mi a japant jatszuk... nem az usat.. ne azt toltsd... -
Gumbo #3583 Lenne egy nagy kerdesem!
A pet questnél Laza oldalán hiányzik 1 kérdés, és azon buktam el multkor. Nemtudna valaki egy oldalt ahol megtalálom arra a kerdesre a választ? a kerdes ugy kezdodik hogy 250~1....... es japó betűk
Lécci help! -
#3582 Olvastam van hozzá angol patch.Csak nem találtam honnan lehetne leszedni. -
#3581 Bocs a hülye kérdés miatt.
Már látom, hogy mind2 ugyanaz. Azt hittem ez dönti majd el a késöbbiek folyamán, hogy melyik serverre tudok fellépni. -
#3580 Melyiket töltöttétek le?
West, vagy East Coast? -
#3579 több dolog lesz benne asszem, és még ráadásul olvasható emberi nyelven lesz minden:) emellett japán béta átmegy majd fizetősbe chroncile 1 miatt szem.. -
#3578 beteg vagyok jee -
#3577 a kurva ezt hogy elírtam:D -
#3576 nézhetem, de másik serveren vagyok:D -
Dagobert #3575 Jockey veled meg mi van? Rég láttalak a játékban. -
Dagobert #3574 Ja nem Yvan-nak ment, hanem Sonic13nak -
Dagobert #3573 Te most kiléptél a klánból vagy valami zűr van a játékkal?? -
Yv@n #3572 Valamikor a reggeli órákban (6-7 körül) lesz egy proxy restart, mert jelenleg 110 process fut rajta és én ezt nem tartom normálisnak/szükségesnek. Hirtelen disconnectből származó elpatkolások elkerülése végett löktem ezt be ide. Szóval én szóltam. -
Sonic13 #3571 Nézzegessétek már a bazárt! -
#3570 ez a nyugdijjasok kedvenc topicja.. :)
az Ork nem egy gyors karakter, de Gori meg igy is szarnnyal, mert 10x lassabban megy ki a WCre a jarokerettel, mig az orkocskaja lefut Gludinig.. :DDDD -
#3569 csokkenti a monster tamadasi kedvet...
magyarul sztem attack power csokkentes.. :) -
#3568 jah, igen, csak kvara nincs idom most webezni :)
de felteszem vmikor :)))) -
Dagobert #3567 GameZone-nal volt az inerjú, és nem Universal Realms. -
Dagobert #3566 Universal Realms interjú alapján amit a játék leader designerével csináltak, US open béta úgy március végén lesz. Chronicle 1 patch nem lesz benne, tehát ua. mint a japán, szóval én mellőzöm azt a bétát.
US fullost áprilisra igérnek. Európai szerverekről nem kérdeztek semmit. -
#3565 [IMG][/IMG] -
#3564 Talan most
[IMG][/IMG] -
#3563 lets try again :) -
#3562 :)) ez nem jott be..:( -
#3561 a tegnapi termés
[IMG][/IMG]
-
#3560 Hát miaz itt mindenki munkanélüli / lusta iskolába járni !!!
látom, hogy egész nap megállás nélkül irogattok
lvl 10-es karihoz milyen ellen dukál, mert a Ork leader / dryad, gomba sok XP-t ad, de semmi tárgyat.
a goblin raider meg ad mindig magic ringet, de kevés XP-t ??? -
#3559 vegre palus knight vagyok
-
Yv@n #3558 Ne magyarázzá :P Örülj, hogy nem vagyok otthon és tied az egész net :) -
#3557 egy kérdést még elfogadsz, én érdezem,h ogy mi az az egy kérdés, és utána mondom,h ogy ja lehe,t hogy a "mit?" maga az egy kérdés?:D érted?????:D -
#3556 Laza nonlapját ismét átolvastam de ilyesmit nem találtam.Nem tudom mi az a proxi. Az segit a gondomon? -
#3555 -
#3554 mit?:D vagy ezt?:D -
#3553 ezzek kapcsolatban :) -
#3552 olvass vissza, vagy KATTINTS rá a felül látható linkre. ennyi... mostantól tőled max 1 kérdést fogadok el :) -
#3551 Elinditom a játékot beirom az ID+PASS-t utána rá clik-elek a LOGIN gombra de nem történik semmi.???HELP! -
#3550 1es server a király, ott szinte soha sincs leállás:) -
#3549 Hali!
Írtam a BAZÁR-ba pár cuccost(fegyver,armor,pajzs stb.) -
#3548 tokom televan a server testing-gel!!!!!! -
najó #3547 most hogy kb.5 perce laggl csinalnek egy ket fotot:)hogy kene? -
#3546 charm: megbűvöl, szal mész a jó kis paláddla látod a sutyerák kis skeletont, rányomsz vmi charm varázslatot, és akkor a skeleton fejreáll addig meg ütheted:D -
#3545 én wowra fizetek de bátyám erre fog valszeg