88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Valen
    tudom, hogy nem a sávszélesség miatt lagol, én csak azt mondtam, hogy nekem ADSL-el néha belagol
  • Valen
    és az ALTgr+ (1-es elötti 0-a)

Igen gonosz vagyok, ugyanis az ALT+CTRL+DEL-t is meg lehet nyomni 1 kézzel

Nem mondtam hogy kamuzol, csak hogy nincs igazad
  • MaDFoX
    Az nem a savszel miatt lagos... kb 4-6k kell neki (iszonyat keves)...
  • Bakutyin
  • Bakutyin
    teeeeeeee.
    -yal barátom segítségével (neve legyen örökké áldott) sikerült rájönnöm hogy 2db shift létezik! és nem 1!!!
    -yal barátom megvilágítása előtt is képes voltam a " ",[,],! "-jelek használatára...mivel ezeket egy kézzel is be lehet nyomni.
    -A KONTROLALTDEL lenyomása még mindíg gondot okoz...egyszer már szükségem is volt rá.és a del bill.-t a nyelvemmel sikerült benyomni:)...eskü...
    a kezemet mozdítani alig bírom....aszomnta a doktórbácsi h. pár nap mulva tán mozgatni is fogom...!!!!!!!

UGYHOGY TE CSÚNYA GONOSZ...NE VÁDASKOGGYÁ ALAPTALANUL!!!!!!
    MÉR KAMUZNÉK -E TÉREN?
  • pityogo2
    hülye:D
  • pityogo2
    :DDDDDDDDDDD
  • Valen
    ISDN szerintem a minimum, bár nálam néha a 382-es ADSL-nél is belagzik :(
  • pityogo2
    nekem 1 olyan kepem van, hogy a pok kb 10-20 meter magasan van 1 oszlop tetejen, majd beteszem .
  • Crazyn
    mekkora savszelesseg kell a jateknak?
  • Valen
    Bakutyin:

akkor viszont a CTRL+ALT+DEl-t sem tudod megnyomni, ergo ha lefagy a gép, akkor így jártál
  • Valen
    Bakutyin:

Hogy hogy nem tudsz egy kézzel : meg ?-et írni, mikor ezeket meg igen: (, ), ", !, stb ...
  • gPROject
    Hali!
    Nem tudja valaki véletlenül melyik fájlok azok, amik az NPC-k szövegeit tartalmazzák? Talán ki lehetne cserélni őket az usa bétas angol verzioval.
    qrvára elegem van ebből a sok: 番組ゲーアイランドでリネージュII特集.. bizbaszból!
  • MaDFoX
    Bakutyin: Attol fugg, egy csomo dolgot tudok ami (minuszt) ad a manahoz :DD

Egyebkent meg a Robe cuccok eleg sok plusszt is adnak (kulonosen masteryvel), es van asszem olyan item set is ami ad plusszt...

Ezzel kapcsolatban nekem is van kerdesem! A skilljeim kozt megjelent egy set item akarmi skill (elmeletileg komplett set ruham van) de honnan tudom mit ad? (jo, tudom +15% vari speed, de a jatekban irjak ezt vhol?)!
  • Bakutyin
    az is shift....jaj....
    :):):):)...tényleg....
  • yal
    bakutyin lemutottek a jobb oldali SHIFTEDET is?....
    restart visszadob a karaktervalaszto kepernyore
  • Bakutyin

-nemtud vki ojan setételf harcos cuccot AMI A MANÁHOZ AD VMT[KÉRDŐJEL]
    -a "restart" mit csinál pontosan[kérdőjel]
  • Bakutyin
    "gyors halált az ellenségeimnek!Gyors halált kezem eltörőinek!"
  • agyhalál
    Köszönöm a segítséget.
  • HUNrricane
    Hali dagobert, a klánotok felfejlődött 1.szintre? Vagy ti is pénz hiányban szenvedtek mint mi?
    A 30000 sp-m már megvan, de az a 650 000 adena kicsit sok a klánnak (de megoldjuk).

Ha valaki tudja, hogy lehet felfejleszteni a klánt az írja le. Mert a japcsi szövegeken nem igazodok ki.
  • G_ArchAngel #3604
    előbb Te küldjél privát üzenetet a saját ip-del, hogy tudják engedélyezni azt az ip tartományt - ha jól tudom Ywan-nak kell küldened...
  • agyhalál
    Letöltöttem, installáltam, bemásoltam, update-eltem, nyelvet állítottam, erre accomat nem engedi be.
    Lehet, hogy Laza úr által leírt Proxi-val kell még vacakolnom?
    Ha igen, valaki lenne oly kedves, hogy küld IP-t és portot?
    Köszönöm.
  • Gyul
    Bakutyin: mielöbbi gyógyulást és jó gamet
  • MaDFoX
    Crazyn: Az ott az igazi BugBear! :DDDD allati jo... :D En is fenykepeztem famaszo meg sziklamaszo medvet, meg oldalan fekvo pokot (egy pici szikla volt ott). :DDD De a medvepok nagyon jo... =DDD
  • Dagobert
    Nem azért, de oda van írva hogy "Attack and magic powers increase". A magicet is növeli. Különben elég logikátlan lenne egy varászlónak csak fizikai fegyver mesterség skillt adni...
    De ezt gyakorlatban is kitapasztaltam. Elötte egy gombának két lövés kellett és maradt egy kis élete. A skill után már elég volt a két lövés.
  • Dagobert
    Az oké, de igy jól kiszúrtál velünk hogy csak úgy kiléptél, mert most 5 napig nem tudunk felvenni senkit, és a fejlődéshez a max 10 ember sincs meg, eh, mind1.
    Jockey, ok, csak úgy hirtelen eltüntél oszt nem tudtam most mi van :)
  • Bakutyin
    naaaKÉRDŐJEL jön vki linédzsezniKÉRDŐJEL
  • Bakutyin
    eltörték a kezemet....tegnap műtöttek..nemtok kettöspontot..mer csak 1kézzel tok gépelni...
    letört a csuklombol egy darab...visszarakták+ egy dróttal átszurták az egész csuklomat,hogy rögzítsen...

DE HÁLISTEN A LINÉDZSHEZ NEM KELL BILL. LEHET CSAK EGÉRREL IS!...JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE..UGYHOGYMOSTMÁÁÁÁ
  • Jockey
    dago: csutortokon vizsgaztam, szal nem sok idom volt gamelni, majd lassan mar leszek sztem
  • Crazyn
    bocsi a nagy kepekert :D
  • Crazyn

• Crazyn
    most lusta vagyok DE varosbol leballagni gludio-ba csak azert, hogy ezt megnezzem :D
  • Crazyn
    Tudnatok mondani valami kardot 120-130k kozott?
  • agyhalál
    :)
    1% van hátra az USA-ból:)
    Nem baj éjjel leszedem a japót is.
  • Cromac Mac Art
    Úgy tűnik a maci mézet talalt...:)
  • MaDFoX
    Walther: a weap mstry nem a magic powert fogja novelni hanem a p.atk-t (ha jol tudom)... ...attol fugg erdemes-e neked felvenni, harcolsz-e fegyverrel... ...az en ork mystic-em szeret egy jo fegyverrel is odavagni ha epp az kell ("Finish him" ;D ), szoval neki nagyon is jol jott (meg ugysem volt mit tanulni)... :DDDD
  • Walther
    Hi!

Érdemes a mageval bevenni a weapon masteryt? oda van irva, hogy increase magic power, de a weapon szó miatt kicsit szkeptikus vagyok. :)
    és ha érdemes akkor miért?

előre is thx
  • Sonic13
    Hali Dago!

Ne haragudj, de úgy döntöttem, hogy kiszálok a klánból, mert nekem Ti már túl magas szintűek vagytok! Bocs, de tényleg!
    Ami pedig a casht illeti már rég meg van, már csak találkoznunk kellene.
  • Crazyn
    bementunk nehany sraccal a barlangba a vizeses alatt :D
    mókás vége lett :DD
    mindenki meghalt, mert lassuak voltak a healerek
  • Laza
    az benne van a Taiwani Guideban... az is fent van .doc formaban...
    csak ott hasonlitgatni kell a japan es taiwani betuket :)