88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Sanca
    Eselyes hogy mindenki otthagyja a lvl20+ karijat hogy atmenjen:D
  • Lynx_TWL
    gyertek már át az 1es serverre, sokkal stabilabb, meg mindne,meg Én is ott vagyok na!:D
  • Sanca
    Nah sikeresen feltelepitettem az a f*sszopo windozt kb 10 ora alatt:) ilyen se volt meg (_*_) Na megyek is game::)
  • semo1
    Ma még csak 1 magyarral találkoztam.Hiába"kiabálok" a falu közepén(human)senki nem felel
  • Gyul
    3. szerveren vagyunk
  • Venom
    nah holnap énis leszedem a gamet.
    Magyarok mejik szerveren szoknak dekkolni? :)
  • Gorii
    oke , cica is 20 as mar mehetunk felolem :)
  • Gorii
    sracok aki elad stuffot itt is megteheti a piacter reszben kosz :) , Laza :D
  • Gyul
    Dagobert a 2.pontot nem írtad el?
    "2. Arkenia NPC-vel kell beszélni, kapsz egy Hub Scent-et"
    itt szerintem ujra Varika-val kel beszélni, nem?
  • Bakutyin
    ááááááááá.....megvaaaan!!!!!!
    Alt=AltGr....ééés!!!:
    Del=Delete............................................
  • Bakutyin
    namost...:D....amíg én rájöttem hogy a jobboldalon is van shift.....-szóval ezért...baloldalon hol van del??????
  • Ferro_TwL
    Lassan feljutok vegre jatszani, ugyhogy aki fent van este kene egy monster (mobster:) nagy party. Elezzetek a kardotak, karmokat, fabunkokat, cestusokat, staffokat, konyveket megyunk sarkanyt olni:) (Mivel van aki fosik tole:D, ezert lehet kicsibb konnyebb ellenfel is mondjuk, wasteland-en ant-k, kobold dungi stb.)

Ja es nem csak mobstereknek, aki akar jonni whispeljen Deshun-ra vagy ram (FerroHU), minnel nagyobb a szinted annal kevesebb az esely, hogy meghalsz, bar garancia meg level 60-oknak sincs:D
  • Laza
    nem kell mindent mejjjre szinni :)
  • Laza
    nalam is igy van, csak engem kvara nem erdekel :D
  • Barganda
    Gondoltam berakok 3 képet...
    Amúgy mostmár lenne kedvem magyarokkal is játszani

• Laza
    jobb oldalon is van ctrl meg alt.. nem beszelve a del-rol :)))
  • Laza
    araszolva szinte barmit lenyomsz :)
  • Laza
    bazz... :)
  • pityogo2
    \~·^¢°²`ÿ´\|ÄÍäðÐ[]í£>#&@{}<+!%/=(_"'Á'"+!%/=()Ö
    ezek mind 1 kézel.. sőtt... a ctrl+alt+del is ment 1 kézzel...
  • Laza
    miert kell a :-hoz, es a ?-hez ket kez?!?!?!?!?! :)))) ezek mind egykezesek... :D
  • pityogo2
    megcsináltam:) mutatóujjal a bal ctrl-en a könyököm sarkával pedig a - -on. :)
  • Bakutyin
    Tom hogy ez egy piti dolog...de tisztára mindha egy politikust halllanék...esüszöm gyerekes vagy...ha nem mondasz/írsz vmit szó szerint attol még montál v.mit...
    "-kurva anyád büdös cigány!--->neeem is tettem fajgyűlölő kijelentést mert csak annak a zegy romának szoltam...Nem az összes cigányt szidtam!!!!!Háde most nem?!?!"----egy picikét hasonloan viselkecc SZVSZ
  • Valen
    lvl 10 után tudsz 3. szint-től tovább tanulni, ugyanazoknál
  • semo1
    Talking island
    Master Minia +Master Pintage +Master Qwinter -nél csak 3.szintig lehet megtanulni a skill-et.Kinél lehet tovább tanulni?És hol?
  • MaDFoX
    A konyokod a karodhoz tartozik az en nezetem szerint... :DDD

Dagobert: LOD forumra irtam, de ide is jo (ha nem titok)
    kikbol all a LOD most?
    nev/kaszt/szint, ki aktiv? legalabb a friendlistemet kibovitem addig... :D
  • Lynx_TWL
    a gyüjtögetős kvesztek elég random adják a tárgyakat, pl a glem sharods kvesztet human zigeten két perc alatt megsináltam, az első 5 golem eldobta az 5 shardot, míg a collect arrowheadset még most se sikerült megcsinálnom 3 nyilfeje van a 10ből s már vagy 20 orc snipert levertem, aztán amikor a kard darabokat kellett megszerezenma hhoz is le kellett vernem 11 orkot, míg bátyámnak az első kettő kidobta a darabokat
  • Dagobert
    Állat hogy ha az ember nem figyel egy kicsit se arra amit ír, a helyesírása a béka segge alá megy :) Legalábbis nálam.
  • Dagobert
    Inkább bemásolom azt amit lazának is elküldtem:

1. Varika NPC-vel kell beszélni a DE Saint Altar-nál Megkéri hogy szerezd bea 4 Seed-et.
    2. Arkenia NPC-vel kell beszélni, kapsz egy Hub Scent-et
    3. Annsery NPC-vel kell beszelni a DE Dungeon bejáratánál, az egyik fa mellettvan. Kapsz egy Candle-t.
    4. Meg kell ölni annyi skeletont a DE Dungeonban, amig nicns meg a 2 darab KneeBone.
    5. Annsery-vel kell beszélni és odaadni a 2db Knee Bone-t, kapsz Seed ofHorror-t.
    6. Beszélni kell Charkeron-nal, aki a térképen a vizesésnél van, ahol a nagyfák is vannak. Kapsz egy Lucky Key-t.
    7. Marsh Zombikat kell irtani amig nem lesz meg a 3 darab Family Ashes. MDE mcsárban vannak.
    8 Vidd vissza Charkeron-hoz, megkapod a Seed of .... (valami)
    9 Scout Skeletont kell ölni a Ruins of Grief bejáratánál, amig nincs meg a 3Heart of Lunacy.
    10. Arkenia NPC-vel kell beszélni, o" adja a Seed of Angert(asszem)
    11. Utana beszélj Varikával, aki elveszi a Seed-eket és ad hejette egy magikustárgyat.
    12. Menj el Gludio-ba és ott beszélj Tobias-sal, o" ott a DE Guild GrandMastere.
    13 A menuben valszd ki elöször az 1. gombot, utána megint 1. gomb, majd a 2.gombot.
    Most ha elérted már a 20as szintet Dark Wizard leszel.
  • Gyul
    Dagobert: ha jól tudom te már megcsinálad 1x a wizard questet, tudnal segíteni? Eszerint a link szerint jártam el: DE wizzard quest a 7. pontig nincs is semmi gond ezután kapásból lehet gyilkolni a scout skeletonokat 1dül vagy kell még beszélni elötte valakivel?
    Vagy jó a leiras ahogy van csak sokkal tobb csontit kell ölni ahhoz hogy dobjon quest itemet, mert eddig jó párat kinyirtam de egyet se dobott.
  • Lynx_TWL
    megcsináltam:D
    a kezemhez tartozik még a könyököm is:D
  • Gyul
    gPROject: A japcsi szövegek (amik az angolra átállítás után megmaradtak) azok szerver oldaliak ezért nem lehet kicserélni, átirni őket, sajna
  • Dagobert
    Úgy, hogy sok az inaktiv játékos most nálunk. De nem az ő hibájuk, nem tudnak jönni. Meg ugye ki is léptek tőlünk. Velem együtt 5en vagyunk aktívak.
  • MaDFoX
    Dagobert: hogyhogy csak 4?????!
  • Dagobert
    Nem mivel már kevesebben is vagyunk, lehetetlen összegyüjteni, be is rekesztettem a gyüjtést a fejlődésre. 10x64k még nem súlyos 4x135k már igen.
  • MaDFoX
    OFF:

CONTEST: Aki egyszerre (egykezzel - segedeszkoz hasznalata nelkul) lenyomja a bal CTRL-t és a numerikus --t nyer!

Az elsonek felajanlok egy Fox's Nailt.
    Termeszetesen, meggyozo hiteles bizonyitek kell... =DDDD
  • pityogo2
    asszem nemártana 1 kis billtanulmányozás neked:D
  • MaDFoX
    Elozo termeszetesen Valen-nek szolt! :)

Koszi, amint hazamegyek vegigturkalom a pancelom, hatha kiirja nekem is valahol... :DD
  • Lynx_TWL
    nem is van eltörve a kezed itt fityeg 12* is:D

én jobb kezemmel is benyomok bármit:P
  • MaDFoX
    Hat akkor:
  • Lynx_TWL
    azt a skillt siman kapod vmikor talan amikor elődzör veszel fel set itemeket, azt, hogy mit ad a set bonus, azt az egyik set itemen le van írva, pl nekem a wooden set, ami wooden sitykából breastplateből és nadrágból áll ad +2defet, és +65hpt, és ezt az armorra kattintva le is írja