88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Sanca #3664 Eselyes hogy mindenki otthagyja a lvl20+ karijat hogy atmenjen:D -
#3663 gyertek már át az 1es serverre, sokkal stabilabb, meg mindne,meg Én is ott vagyok na!:D -
Sanca #3662 Nah sikeresen feltelepitettem az a f*sszopo windozt kb 10 ora alatt:) ilyen se volt meg (_*_) Na megyek is game::) -
#3661 Ma még csak 1 magyarral találkoztam.Hiába"kiabálok" a falu közepén(human)senki nem felel -
Gyul #3660 3. szerveren vagyunk -
#3659 nah holnap énis leszedem a gamet.
Magyarok mejik szerveren szoknak dekkolni? :) -
#3658 oke , cica is 20 as mar mehetunk felolem :) -
#3657 sracok aki elad stuffot itt is megteheti a piacter reszben kosz :) , Laza :D -
Gyul #3656 Dagobert a 2.pontot nem írtad el?
"2. Arkenia NPC-vel kell beszélni, kapsz egy Hub Scent-et"
itt szerintem ujra Varika-val kel beszélni, nem? -
#3655 ááááááááá.....megvaaaan!!!!!!
Alt=AltGr....ééés!!!:
Del=Delete............................................
-
#3654 namost...:D....amíg én rájöttem hogy a jobboldalon is van shift.....-szóval ezért...baloldalon hol van del??????
-
#3653 Lassan feljutok vegre jatszani, ugyhogy aki fent van este kene egy monster (mobster:) nagy party. Elezzetek a kardotak, karmokat, fabunkokat, cestusokat, staffokat, konyveket megyunk sarkanyt olni:) (Mivel van aki fosik tole:D, ezert lehet kicsibb konnyebb ellenfel is mondjuk, wasteland-en ant-k, kobold dungi stb.)
Ja es nem csak mobstereknek, aki akar jonni whispeljen Deshun-ra vagy ram (FerroHU), minnel nagyobb a szinted annal kevesebb az esely, hogy meghalsz, bar garancia meg level 60-oknak sincs:D -
#3652 nem kell mindent mejjjre szinni :) -
#3651 nalam is igy van, csak engem kvara nem erdekel :D -
Barganda #3650 Gondoltam berakok 3 képet...
Amúgy mostmár lenne kedvem magyarokkal is játszani
-
#3649 jobb oldalon is van ctrl meg alt.. nem beszelve a del-rol :))) -
#3648 araszolva szinte barmit lenyomsz :) -
#3647 bazz... :) -
#3646 \~·^¢°²`ÿ´\|ÄÍäðÐ[]í£>#&@{}<+!%/=(_"'Á'"+!%/=()Ö
ezek mind 1 kézel.. sőtt... a ctrl+alt+del is ment 1 kézzel... -
#3645 miert kell a :-hoz, es a ?-hez ket kez?!?!?!?!?! :)))) ezek mind egykezesek... :D -
#3644 megcsináltam:) mutatóujjal a bal ctrl-en a könyököm sarkával pedig a - -on. :) -
#3643 Tom hogy ez egy piti dolog...de tisztára mindha egy politikust halllanék...esüszöm gyerekes vagy...ha nem mondasz/írsz vmit szó szerint attol még montál v.mit...
"-kurva anyád büdös cigány!--->neeem is tettem fajgyűlölő kijelentést mert csak annak a zegy romának szoltam...Nem az összes cigányt szidtam!!!!!Háde most nem?!?!"----egy picikét hasonloan viselkecc SZVSZ -
#3642 lvl 10 után tudsz 3. szint-től tovább tanulni, ugyanazoknál -
#3641 Talking island
Master Minia +Master Pintage +Master Qwinter -nél csak 3.szintig lehet megtanulni a skill-et.Kinél lehet tovább tanulni?És hol? -
#3640 A konyokod a karodhoz tartozik az en nezetem szerint... :DDD
Dagobert: LOD forumra irtam, de ide is jo (ha nem titok)
kikbol all a LOD most?
nev/kaszt/szint, ki aktiv? legalabb a friendlistemet kibovitem addig... :D -
#3639 a gyüjtögetős kvesztek elég random adják a tárgyakat, pl a glem sharods kvesztet human zigeten két perc alatt megsináltam, az első 5 golem eldobta az 5 shardot, míg a collect arrowheadset még most se sikerült megcsinálnom 3 nyilfeje van a 10ből s már vagy 20 orc snipert levertem, aztán amikor a kard darabokat kellett megszerezenma hhoz is le kellett vernem 11 orkot, míg bátyámnak az első kettő kidobta a darabokat -
Dagobert #3638 Állat hogy ha az ember nem figyel egy kicsit se arra amit ír, a helyesírása a béka segge alá megy :) Legalábbis nálam. -
Dagobert #3637 Inkább bemásolom azt amit lazának is elküldtem:
1. Varika NPC-vel kell beszélni a DE Saint Altar-nál Megkéri hogy szerezd bea 4 Seed-et.
2. Arkenia NPC-vel kell beszélni, kapsz egy Hub Scent-et
3. Annsery NPC-vel kell beszelni a DE Dungeon bejáratánál, az egyik fa mellettvan. Kapsz egy Candle-t.
4. Meg kell ölni annyi skeletont a DE Dungeonban, amig nicns meg a 2 darab KneeBone.
5. Annsery-vel kell beszélni és odaadni a 2db Knee Bone-t, kapsz Seed ofHorror-t.
6. Beszélni kell Charkeron-nal, aki a térképen a vizesésnél van, ahol a nagyfák is vannak. Kapsz egy Lucky Key-t.
7. Marsh Zombikat kell irtani amig nem lesz meg a 3 darab Family Ashes. MDE mcsárban vannak.
8 Vidd vissza Charkeron-hoz, megkapod a Seed of .... (valami)
9 Scout Skeletont kell ölni a Ruins of Grief bejáratánál, amig nincs meg a 3Heart of Lunacy.
10. Arkenia NPC-vel kell beszélni, o" adja a Seed of Angert(asszem)
11. Utana beszélj Varikával, aki elveszi a Seed-eket és ad hejette egy magikustárgyat.
12. Menj el Gludio-ba és ott beszélj Tobias-sal, o" ott a DE Guild GrandMastere.
13 A menuben valszd ki elöször az 1. gombot, utána megint 1. gomb, majd a 2.gombot.
Most ha elérted már a 20as szintet Dark Wizard leszel.
-
Gyul #3636 Dagobert: ha jól tudom te már megcsinálad 1x a wizard questet, tudnal segíteni? Eszerint a link szerint jártam el: DE wizzard quest a 7. pontig nincs is semmi gond ezután kapásból lehet gyilkolni a scout skeletonokat 1dül vagy kell még beszélni elötte valakivel?
Vagy jó a leiras ahogy van csak sokkal tobb csontit kell ölni ahhoz hogy dobjon quest itemet, mert eddig jó párat kinyirtam de egyet se dobott. -
#3635 megcsináltam:D
a kezemhez tartozik még a könyököm is:D -
Gyul #3634 gPROject: A japcsi szövegek (amik az angolra átállítás után megmaradtak) azok szerver oldaliak ezért nem lehet kicserélni, átirni őket, sajna -
Dagobert #3633 Úgy, hogy sok az inaktiv játékos most nálunk. De nem az ő hibájuk, nem tudnak jönni. Meg ugye ki is léptek tőlünk. Velem együtt 5en vagyunk aktívak. -
#3632 Dagobert: hogyhogy csak 4?????! -
Dagobert #3631 Nem mivel már kevesebben is vagyunk, lehetetlen összegyüjteni, be is rekesztettem a gyüjtést a fejlődésre. 10x64k még nem súlyos 4x135k már igen. -
#3630 OFF:
CONTEST: Aki egyszerre (egykezzel - segedeszkoz hasznalata nelkul) lenyomja a bal CTRL-t és a numerikus --t nyer!
Az elsonek felajanlok egy Fox's Nailt.
Termeszetesen, meggyozo hiteles bizonyitek kell... =DDDD -
#3629 asszem nemártana 1 kis billtanulmányozás neked:D -
#3628 Elozo termeszetesen Valen-nek szolt! :)
Koszi, amint hazamegyek vegigturkalom a pancelom, hatha kiirja nekem is valahol... :DD -
#3627 nem is van eltörve a kezed itt fityeg 12* is:D
én jobb kezemmel is benyomok bármit:P -
#3626 Hat akkor: -
#3625 azt a skillt siman kapod vmikor talan amikor elődzör veszel fel set itemeket, azt, hogy mit ad a set bonus, azt az egyik set itemen le van írva, pl nekem a wooden set, ami wooden sitykából breastplateből és nadrágból áll ad +2defet, és +65hpt, és ezt az armorra kattintva le is írja