88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
G_ArchAngel #3704 Hát azt, hogy nem lehet érteni benne semmit, azt nem mondthatnám, mert miután feltelepítetted, megjelenik egy Optons menüpont, közte egy Language választási lehetőséggel, bár itt magyart nem választhatsz, de english található a listán.
Persze ettől még csak maga a kezelőfelület lesz angol, a questek leírása az NPC-knél japán, de Laza oldalán minden el van magyarázva, és ha elfogadtad a questet az utánna angolul jelenik meg?
Hogy mi értelme van? Ez open béta, az amcsi pedig nem, így ide "legálisabban" juthatsz be (oda is be lehet, de a japánon van a magyarok zöme).
Ha én láma, mertudtam már csinálni a questek 70%-át, amit lvl19-ig adott, akkor neked is menni fog, mert a net tele van olyan segítséggel, ami belédmagyarázza japán nyelvtudás hiányában, hogy hol, mikor, melyik sorra kattintsál.
Szóval no para, ha közel 50 magyarnak sikerült, akkor talán neked is fog - és talán többet ér, mint "szar". -
#3703 Segitsen nekem már valaki pls. -
#3702 Hi !
ORK társaimat kérdezem elsősorban, de bárki válaszolhat aki tudja! lvl20-nal kasztot kell választani, Monk vagy Raider, ez a folyamat, hogyan zajlik le, mit kell csinalni stb... ??? Várok mielöbbi választ mert lvl19:80% nál vagyok jelenleg!
Köszi! -
#3701 Hahó elmondaná valaki hogy most mivan?
Japán kliensnek mi értelme ha nemlehet érteni majd benne semmit? -
#3700 miazhogy Japan Registration Guide??????????
Meg japán kliens kell???????????????
Faszom bele
Angolt szedtem le a www.lineage2.com-ról :(
De japán kliensbe meg szart se lehet érteni akkor szart sem ér az egész :( -
#3699 najó megleltem a game oldalát... (www.lineage2.com)
nos itt hol kell regiznem? -
#3698 Azt mond meg hogy hogy kell regisztrálni lécci... magyar oldalon nem találtam semmi helpet. -
#3697 Bakutyin :
Szeretnék tőled elnézést kérni, de tegnap pont kötöszködős hangulatom volt, remélem nem sértettelek meg nagyon :)) -
#3696 Venom:
nézz el a "A magyar Lineage 2 honlap" gomb mögött található oldalra :)) -
#3695 Kérdés:
Minek Proxy elérhetőség?????
Én simán elindítom a gamét, belogolok és játszok, nem volt semmi problémám az IP-vel
Ja én paramétereim :
ValenHUN -> 3. szerver (Kain) -> Lvl 10 Elf Warrior /Elf város közelében) -
#3694 egy szeméji lap:
név: Ghilgalad
szint: lvl10
faj: gonoszelf
kaszt: harcos(gonosz sunyi orvgyilkos)
server: 3mas
-
#3693 őőőő
Hogya fenébe kell accontot regisztrálni? -
Gyul #3692 Lynx: Az az oldal questileg igencsak hiányos :( -
Gyul #3691 Dagobert:Ok lehet már csak akkor az a kérdésem merre van Arkenia? -
#3690 asszem énis 3.ra megyek :)
3 perc és lentvan a game :) -
yal #3689 lynx te noob gyere a 3.ra MEG ENIS OTT JACCOM AM!!!!! :P -
Lemming #3688 Látom mégis késtem.
Yv@n! Kérnék én is proxy setupot.
Gyerekek... istentelen jó a zenéje! Ki is írom magamnak...
Yó éjt! -
Lemming #3687 Bocs a spamért... csak látom van itt még élet, és gyorsan kérdezek míg nem késő.
-
Lemming #3686 Tehát ha nem japánosul nyikkanok meg akkor ban? -
Lemming #3685 Mármint területileg... mert teszem azt full máshol kezdek az merőben gázos. -
Lemming #3684 Leszedtem, most próbálom majd ki.
Melyik fajjal érdemes kezdeni? (hol a legtöbb magyar?) -
#3683 Legyszi nagyon ne kiabalj se magyarul, se angolul, mert az elso bannolasi kor pont az ilyenek miatt volt. Le van irva, hogy kell whispelni ("nev ), le vannak irva itt a forumon nagyon sok jatekos karakterenek a neve stb., nem egy ordongosseg megtalani oket.
ps. Most ha jol ertem a 3-as serveren mar 3 magyar klan van (Dagoberteke, a minek es van egy uj)? -
#3682 Elvileg a magyarok nagy resze a 3-as serveren van, csak Lynx es talan Yv@n ment az 1-re. Meg a legelejen vilagosan leirtuk, meg a magyar lineage2 weblapon a guide-ban is ott van, hogy 3-as server. Szoval igen a 3 server a jo, ott vannnak a legtobben (minimum 20-30 jatekos). (Lynx reklamja ellenre, a 3-as serveren nemcsak a legtobb magyar, de legtobb nem japan jatekos is van. Ugyanez volt a TW betaban is, hogy sok serveren voltunk szetszorva, itt Lynx erkezeseig mindenki a 3-ra jott:DDD)
Egyik serverrol a masikra NEM lehet atvinni karaktert.
Ha tobb karaktered van UGYANZON a serveren at tudsz pakolni mindent a masiknak, csak kell egy haver, aki atveszi a cuccot es utanna vissza is adja:D
-
#3681 Gondolom "Massive Multiplayer Online" -
#3680 mi a franc az az MMO? -
#3679 OK akkor csinaljunk leltart:
JOB Kain (3. szerver) - MaDFoX Ork Mage lvl18 (Gludio)
Irjatok mar ide ti is (azt a karaktert amit hasznaltok), csak hogy kideruljon vegre hanyan vagyunk a tobbi szerveren... -
#3678 Pls segítsetek!
A játék az elején kéri az id-t és a pass-t. Honnan szedjem őket? A lineage2.com-on reggeltem már playNC-t de azzal nem megy. a játékban meg a new account szürke! ha peidg arra kattintok a weboldalon,hogy sign up for beta,kitöltöm az adadtokat de mailt nem kpaok rá... -
#3677 Yv@n kéne nekem egy IP meg port vagy mi. THX. -
#3676 Holnaptól én is jövök:) -
Dagobert #3675 A papírosom szerint nem. Megpróbáltam felírni mindent pontosan, mert az orphus is hiányos volt. Arkenia után meg én nem írtam más a papírra, csak hogy Annsery jön. Persze mar rég volt, lehet hogy az is kellett.A Hub Scentet biztos Arkeniatol kapod es nem ahogy az orphuson írták, hogy Varika adja. Erre kristály tisztán emlékszem, mert szívtam vele. -
#3674 asszem a warehousban lehet átrakni egyik karitól másikhoz cuccot, de nem biztos
-
#3673 jókissoldalez
itt le van írva minden kveszt -
#3672 gyere 1esre aztán jönnke a többiek is:D -
#3671 Már meg van.Ha a ball felsö helyre (Quest item) bekerül 1 tárgy nem lehet megnézni mert kidob. -
#3670 namost akkor 1. vagy 3. szerverre menjek???
de sztem oda megyek ahol több magyar van ^^ -
#3669 A vlágitótornyos küldetésnél Cristel csinál egy tárgyat( Keltir fur yarn)azt kinek kell odaadni? Nem tudom megnézni mert KIBASZ a winfosba!! -
#3668 1-ik szerverről a másikra nem lehet átvinni a karaktert vhogy ????
ill. ha van 2 karakterem, de scak az egyiket akarom megtartani, akkor a másiktól nem lehet a cuccost átadni a megmaradónak vhogy ??? -
#3667 semő 1 : hát a kezdő falunál nem is fogsz, mivel a többiek ugy el fejlődtek hogy az már .... :)
Bakutyin: az hogy mindent megmagyarázok munkahelyi ártalom, bár ha te is azt csinálnád, amit én, akkor lehet hogy teis felvennéd ezt a szokást :))
-
#3666 hát ha nem is hagyjátok ott, de csináljatok egy új karit, amit ki akartatok próbálni, de eddig nem tettétek:)
aztán 2 perc gáma utána, rá is jöttök,h ogy ez sokkal jobb mitn a másik kukába azzal! ugye?:D -
#3665 aki mostantól új karit kezd, az az 1es servren tegye!:)
lehet kezdeni pucolás mindenki csinálj acsak az 1es szintű kariját:)