88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#3744 ittaztan fel is kaptam a szart, mert 80%-rol visszaestem 73%-ra lvl19-en! mondanom sem kell akarhanyszor megyek partyba mindig halal a vege! -
#3743 nem a játékban van gond hanem regisztrációnál.
Honnan lehet leszedni azokat a betűket? -
#3742 hát, ha csinálsz nekem egy 17es szintű human fighter kair (további koordinátáit bővebben eccer majd:)) megfelelő felszereléssel, és kvesztek megoldásával, akkor átmegyek:D -
G_ArchAngel #3741 Gugger, ez a jó link, válaszd ki mi leszel... -
#3740 kb 3an vaguynk az 1es serveren, és 30an a 3ason:D
de ti nem tudjátok mi a jó:) -
#3739 nemár -
#3738 Laza ki kéne írni oldalra a proxy helphez, hogy PRIVIBEN KÉRJENEK IP-t, mert itt hiába írják le, bátáym nem fog visszakeresgélni jókedvében,h ogy hopp ki kért most ip-t..:) -
#3737 én raider leszek majd destroyer :) -
G_ArchAngel #3736 Gugger, légy Shaman!!! -
#3735 hehe :) -
G_ArchAngel #3734 Egy kis móka:
Tegnap kis csapatunk a déli romvárosban egyelte a zombikat és pajtásaikat, mikor engem szólított a kötelesség, és mennem kellett, persze inkább késtem, de a hiányzó 5%-ot összeverekedtük a 19. szintemig, én ekkor kiléptem és megbeszéltük, hogy HUNrricane 30perc múlva visszajön értem...
30perc múlva lespawnolok a romvárosban - egyedül - egyből ütnek a bugbearok, én meg futok amerre látok, nyomom magamra a healt, mint állat, HUNrricane fut utánnam, hogy már itt van, kövessem a többiekhez. Én persze hátra sem mertem nézni, de mikor tiszta lett a levegő, meetingeltünk, majd elindultunk a többiekhez délre...
Futásunk során csatlakozott hozzánk pár hiénafejű parancsnok és katonái, majd bazilikuszok és még valami...
Majd odaértünk többiekhez, ahol nagyban folyt egy bájos csevej:
Cromac: - Ez az új lándzsád, Reonel?
Reonel: - Aha, igazi törpe rövid ládzsa.
Cromac: - De a törpék bárdot szoktak használni nem?
Reonel: - Az amolyan közhely, emberek kardot, elfek íjat, orkok buzogányt...
Cromac: - Megnézhetem, hogy áll a kezemben?
Gugger: - Énisénisénis!!!
Reonel: - Nem lehet, oda van ragasztva!
Erre Reonel odadja Cromacnak...
Mi és a valami ekkor érkezünk a táborhelyre, ahol az egyetlen healerünk MonkSis3 pont kijelenti, hogy lemegy alfába...
A valaki, nevezzük Rapid Skeleton Archernek (vagy vmi ilyesmi), ekkor ér oda vicces 200 felett sebző lövedékeivel: először vezírünk, HUNrricane esik össze, majd én követem, utánna orkunk, Gugger hanyatlik a porba, majd a menekülő lovagot (Cromac) is eléri a végzete.
Eközben a healer továbbra is magánkívül van.
A törpe? Fejveszteve menekült - meg is úszta a szemét - persze a lándszája Cromac-nál volt, aki megnyekkent.
Ott fekszünk a porban, körülöttünk bazilikuszok, commanderek, és a skeleton íjász.
Majd felébred a drága MonkSis3 is: - Mi a franc történt itt?
Erre mi: - Napozunk vazze! Élessz már fel minket!
MonkSis3: - Nekem csak egy tekercsem van!
Gugger: - Nálam van, élessz engem!
Reonel(aki közben vissza somfordált): - Ne! Cromacot, nála van a lándzáckám az én kici drászágom!
Ez után egy 10 percet beszélgettünk ott fekve, néhány szerncsésebb kalandozó elment mellettünk, majd megköszöntem HUNrriane-nak, hogy a "biztoságos" halott városból idehozott, hogy meghalhassak és visszaessek lvl 18-ra:)
ennyi az Inkvizítorok kis története, szereplők:
HUNrricane (lvl 21 elven scout, leader)
Gugger (lvl 19 orc fighter)
Reonel (lvl 18 dwarf fighter)
MonkSis3 (lvl 18 human healer)
Cromac (lvl 18 human fighter)
ArchAngel (lvl 19 elven fighter)
(ez csak azért, hogy nem kiscsoportos bandát nyomott le a skeleton) -
#3733 gondolom :) -
#3732 kóreai -
#3731 vagy simán tedd fel a kórei betűkészletet... nekem az van fent, és muxik -
#3730 Ez lenne az a kveszt? klikk ide -
#3729 sztem csinálj 1 fullchecket, az kijavítja, utána meg tedd fel ujra a namepatchet, mert azt is átírja, meg az ehhez asonló dolgokat, és ne próbálkozz npc szöveg patchekkel:) -
#3728 Nekem nem jelennek meg a japcsi betűk csak valami szaros kockák és igy nemfogad el semmit :(
Mitévő legyek? -
#3727 kérdezd Kogo-t sztem... ő ork, és most lett raider. sztem ő tudja -
#3726 köszi, tudom hogy kvesztet kell csinalni de egyik weboldalon sem talalom, hogy hol kapom meg stb... -
#3725 asszem vmi questet kell megoldani,a ztan lehetsz csak raider pl...
te továbbit nemtok sajna, emrt még csak lvl 17 és 20% vagyok... -
-
#3723 Nekem nem jelennek meg a japcsi betűk csak valami szaros kockák és igy nemfogad el semmit :(
Mitévő legyek? -
#3722 lol:D -
G_ArchAngel #3721 Semmi gond, ha időm (anyagi hátterem) engedné egyszerre 4-5 mmorpg-vel is nyomnám:)
Én még adok esélyt LA2-nek, mert igazán varázsa csapatban van - és a mi csapatunk nagyon frankó (bár van egy idióta törpe és egy büdös szájú ork - de az elfem szépsége elnyomja ezeket a sötét arcokat:DDD) -
#3720 Na >
elmész a bannerbe szereplő oldalra, ott a Japan Registration Guide-t választod.
Egy mási ablakban megnyitod a Japan Regisztrációs oldalt (linkre böksz)
Követed a magyar leírást, vagyis a regisztrációs oldalon lent a bal lehetőséget választod, utánna kéri az email címedet, ide ne freemail-ost adjál meg!!!, ha ez megvan akkor a köv. lapon a mail címedre küldött levélben szereplő kódot kell beírni, utánna pedig az ürlapot kell kitölteni. Az űrlapnál a segítségnél elhelyezett Lineage2 ürlap kép alalpján, s ha minden jó, akkor lent a bal oldali gombra kattintva az ürlapot kitöltve látod, akkor megint bal gomb és kész. -
#3719 ha nem lehetne erteni, mi sem nyomnank :))) -
#3718 nem USA, hanem JApan...
link felul... -
#3717 addig vagod ezeket az arcokat, mig egyszer ugymaradsz :DDD -
#3716 angol oldalon aztse találtam meg hogy hol kell regisztrálni :S
Agol klienset már kidobtam a ****-ba szal majd éjjel leszedem a Japánt. -
#3715 jobb oldalt irok.. :) -
misaab@a #3714 DarkHorse és Én elmentünk Darke Age of Camelotozni.
A LineAge nemgyerebe. A DAoCba egyből beleszerettünk, míg a LineAgeII szenvedés volt pár napig. Azért köszi a segíséget, hogy belekóstolhattunk.
-
#3713 +l -
#3712 Bakutyin:
Vannak még Jedi-k a viágon :)) -
#3711 Venom>
1. Sikerült regisztrálnod magad a lineage2 web oldalán ??
2. Mi is angol kliensel nyomjuk, de attól még az NPC-k szövegei japánok lesznek :(, mellesleg én már kezdem érteni a szöveg 1 részét :))
3. Melyik regisztrációnál vagy egyáltalán elakadva??
-
#3710 mm -
#3709 valen:
-Tölem még nem nagyon kért elnézést senki ezen a fórumon...értékelem:D
-Viszont egy ilyen kis hülyeségért kár bocsánatot kérni...nem történt semi -
#3708 talán vak, vagy hogy nem látod a linket felül?:) -
#3707 de lökött vagy.... 100%, hogy senki nem fogja otthagyni a karihát, ami akár 15-16+...
nem éri meg, mert már vannak jobb cuccaink, nem vagyunk sztem rászorulva, arra, hogy azt várjuk, mikor dob 1 japo cuccot... -
#3706 Köszi. -
#3705 ok akkor az angol klienset ledózerolom a gépről :)
de csak éjjel szedem le a japánt mert nappal mást is csinállok és nincs kedvem azon izgulni hogy mikor jön le a cucc ^^