88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• edios
    De az a lineage2 amit a lineage2.comról szedtem le az angol nyelvű teljesen! És annak ellenére is a japán regisztrációs oldalon kell reggelni?
  • HUNrricane
    Én sem tudom, hogy pár ember hogy tud 100-200k adenát érő cuccokat találni.. Én már 22 lvl vagyok és a legértékesebb cuccos amit találtam 3k-ért.

Most 24% tápoltam giant mist leech dögökön, 1 dögért 0.23% kaptam tehát kb. megöltem 104 kreatúrát és még 1 healing potion se kaptam, aminek a megtalálási esélye ezeknél a monstereknél 1,8%!!!!! (8% fonálból is csak 9db találtam) Kurvajó elmehetek varrónőnek a Lineage2-ben…
  • Gyul
    Dagobert:Ok lehet már csak akkor az a kérdésem merre van Arkenia? (Bárki aki tudja írja meg légyszi)
  • Lynx_TWL
    én már 1000el nyomom új karit a 3as serveren!:D már 7es szintű darkelf mage, mindjárt megyek klánba:D
  • Lynx_TWL
    az emberek szigete, ami a world mapon jelezve van bal lenti sarokban
  • Sanca
    Hu akkor megyek oda:D Az melyik sziget amugy?
  • Sonic13
    Hahó 7vége!

Gyertek játszani!!! :)
  • Lynx_TWL
    drill bat meg skeleton talkin gisland dungeonban akarcsak salamander lehet a tobbi is ott vna nem mertem nagoyn lemenni:)
  • Gumbo
    pffff na hát ez a farkas mekkora egy szar
  • pityogo2
    nah csináltam ma egy pár érdekes képet...
    egyszer majd beszúrom a legjobb képeim
  • Sonic13
    Na ez jó kérdés! :)
  • pityogo2
    én rider akarok lenni, azutan meg destroyer.... nemtom hogy jobb e nekem a fist.... annak nagyobb feelingje van :)
  • pityogo2
    és azt, hoyg a petes monstok hol vannak?
  • Sanca
    Vagja vki hogy a kovetkezo monstak hol helyezkednek el?:
    Drill bat
    Skeleton
    Salamander
    Undine ybar
    Dion Grizzly
    Ghost
  • Lynx_TWL
    Ferro lökhetnél egy ICQ számot priviben!!!!
  • Lynx_TWL
    sztem is a fistet használd!
  • Lynx_TWL
    az elhe,t de én reggel porszívóztam meg minden:D
  • Lynx_TWL
    ha most előkeresek itt egy rossz billentyűzetet félbe töröm, és úgy megnyomom egy kézzel a kívánt gombokat, majd a digivle készült kééet elküldöm, akkoris megkapom a fegyvert?:D
  • Yv@n
    Igen csak én tegnap reggel 7kor keltem, egész nap dolgoztam, míg te itthon punnyadtál, és hajnali 3kor mikor már javában aludtál én még egy összeomlott szerverbe lehelgettem az életet. Most meg mehetek budára dógozni...és még a házimunkával is engem baszogatnak épp nem téged, úgyhogy csitt. :P
  • Sanca
    A fist nagyobbat sebez. Csak a vizualisan van ketteosztva. Gondolom orc vagy:) Orcal fistel kell tolni lvl20ig, csak onnantol kell donteni.
  • Lynx_TWL
    áh a kurva életb,e nem birom ki lineage nélkül, most azonnal csinálok egy karaktert arra a riherongy 3as serverre:D

jó lelkü játékos társak, most azonnal hozzámvághatják a feles millióikat, illettve mithrill armorjaikat:)
  • G_ArchAngel #3803
    Nekünk nemhogy nem dobnak semmit (pedig, nem orkokkal viaskodunk), hanem mikor meghaltunk HUNrricane a kesztyűjét, én pedig a csont mellvértemet vesztettem el, és nem tudtuk megmenteni...
  • pityogo2
    sonic, banyeg figyeljel mar L2-re is:)
  • Sonic13
    Ez miért láma dolog?
  • pityogo2
    ez nmem biztos:)
  • pityogo2
    help me... most mar tenleg nem birom eldönteni, milyen fegyót használjak.... a fistet, ami kissebbeket sebez, de többször(jobb feeling), vagy azt a fegyot, ami kb 1,5* sebez többet, lasabban, kb 2x lasabban, de itt meg van páncél is.
    nemtooom:)
  • Sonic13
    Nem tudod Te elképzelni, hogy mennyi időmet elbastam már arra, hogy legyen pénzem meg minden!
    Összegyűjtöttem egy kis lővet és vettem cuccokat amiket vmivel drágábban meg eladtam.
    Ennyi! Ezt más is meg tudja csinálni!
    Ha én normálisan játszottam volna az elejétől fogva,nem vittem volna négy karit, nem árultam volna ilyen sokat, akkor a 4 karim helyett (16,14,13,11.es szintűek) most lenne egy 25-ös szintű vmi. Mert annyi már biztos lennék!
  • pityogo2
    nem azt mondom, hogy ez sokkal jobb:)
  • pityogo2
    hat ja... az elozo eleg bena volt:)
  • Sanca
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    ez durvan alma dolog:D
  • Sonic13
    Inkább örülj neki,mert ha lesz hely akkor mennék a klánba :)
  • Lynx_TWL
    kb mennyi monsztát daráltok le? és mennyit dobnak?
    én összeszedtem olyan 20kt, orc fighter leaderekből, meg fighterekből archerekből+ goblin scout ill werewolfokból, amiko 15ös szintről 16osra tápoltam:) kurva sokat leöltem, kevés xpt adtak, de csomó dobott pénzt
  • Sanca
    Huh remelem meg nem fejlodtel tovabb. lvl20 elott kene megcsinalni a questet(de utana se nagy gaz). Monknal nagyobb a dmg, tobb a skill, de kisebb a vedelem es hp. Raidernel forditva. Szal ha inkabb partiba tolod, akkor talan raider jobb a nagy def, hp miatt, ha meg inkabb solozgazz akkor monk.
  • G_ArchAngel #3791
    Én nem értem az én csapatom mit csinál rosszul, de így 18-21. szint között néha nyílvesszőre sincs pénzünk...
    Mások meg 10-15.lvl között százezrekkel futkosnak - nagyon félek, hogy az ilyen "játékosok" behozzák ide is a Diablo-feelinget, és csak az übertápról fog minden szólni...
  • Sonic13
    Hali Lawa látom új logot csináltál :)

Hajnal 4 kor szükségem lett volna rád, mert megint karit váltottam :DD /úgy látszik a hobbimról nem tudok letenni :) /
    És mivel nem volt egy magyar se aki segytett volna átrakni az egyik karimtól a cuccost a másikhoz ezért kénytelen voltam egyedül megcsinálni!!!
    Így hát keresnem kellett egy helyet ahol nem nagyon voltak, kidobni azt a kevés 240 ezret és mint az állat restartolni és kiválasztani a szépséges magusomat :) és nyomni azt a pick up gombot de mint az állat!!!
    Szerintem mondanom sem kell, hogy mennyire vert a szivem akkor :)
    Igencsak abba hagytam volna a játékot, ha elbuktam volna 240k-t!
    Szóval, aki most már keresni akar az HunEowyn néven keressen!
  • LSC
    Ha találkoznék egy playerrel jó lene:)
  • Sonic13
    Én meg tegnap előtt egy Cedar Staff-ot, mait el is adtam 42k-ért :DD
    Stone soldier rulez!!! :DD
  • G_ArchAngel #3787
    1., Ez béta, remélhetőleg lesznek questek később és folyamatosan újabbakat adnak
    2., A játék - szerintem - nem a questekre, hanem a klánokra, várostromokra, csatákra épít...
  • LSC
    Jó kevés quest-je van az orkokak de gondolom nem ez az összes.
  • LSC
    mit nem adnék ha angol verzió lene:(