88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#3864 Azeee vannak a szerveren mert ugy talan kicsit konnyebb editalni oket... :D raadasul nem hackelhetnek bele kivancsi emberkek... :D
Helpekert meg sztm olvass vissza... :DD
Egyebkent erdekes olvasgatni a regi irasokat ugyis... :D -
#3863 mondjuk holnap reggel ??? -
#3862 valaki tud nekem a lentebbi problémában segíteni ???
PLEASE -
#3861 mé lenne a szerveren mikor a gépen kényelmesebben elférne(kevesebb adatátvitel...)
hol vannak ra helpek? magyar oldalra fellehetne rakni pár linket... -
#3860 Az NPC szovegek a szervereken vannak, nem a kliensben, innentol kezdve azt nem is lehet patcholni es kesz. Tessek vegre tudomasul venni... :D (van egy rakat help a japan szovegekre, egyaltalan nem olyan nagyon nehez)
Az amerikai jatek miert kapcsolodna japan szerverre?
Raadasul ha minden igaz mas verziok is raadasul... :D -
#3859 Nincs vkinek pár szuperjó FELESLEGES:) mage cumója????? kölcsönbe?
csak ideig kéne, amíg fle tudok tápolni magas szintre, mert most nincs semmi pénzem még, és jó cuccokban gyorsabban tudnék ölni fejélődni, aztán visszaadnám a cuccokat:)
-
#3858 hát én attól jó messze vagyok:( -
sexy elf csajok ^^ -
#3856 az Irle tó mellett -
#3855 Az Elf alapvárostól délnyugatra :) -
#3854 kegyetlen, enniy ember ninics is magyarországon:DDD -
#3853 az az emberek szigetén van? -
#3852 -3 mindből :) -
#3851 Igen, el?fizetek... (303) 72.83 %
Nem, semmire sem... (61) 14.66 %
Nem, a WoW-ra fizetek... (27) 6.49 %
Nem, én egyébre... (17) 4.08 %
Többre is elöfizetnék... (5) 1.20 %
Nem, én a Fung Wan-ra... (3) 0.72 % -
#3850 igenszar a szavazó hallod-e :S
akárhányszor lehet szavazni és ez nem jó!!! -
#3849 ja még vmi: az Elf Dungeon felett vagyok beragadva :( -
#3848 és ki lenne ilyen kedves (mennyibe kerül egy ilyen scroll ?)
-
#3847 nekem nem jön be a szavazós oldal, vki írja le a szavazatok állását -
#3846 vki vesz két scroll of escape, megkeres téged, ő is becsúszik, odaadja neked, és kiteleportáltok onnan -
#3845 Bammeg beestem egy helyre, ahonnan nem tudok kijönni
Kéne vki aki vagy megöl vagy tud vmi modszert, hogy kijöjjek.
tippeket előre is köszi.
ui.: olyan hely, ahová vki becsúszhat, de mozdulni már nem tud :(( -
#3844 hehe, nézzétek meg a szavazás állását laza oldalán :) -
#3843 ez csak 72K, most mit akarsz?:) -
#3842 öreg te már ilyen nagy tételben jáccol?:D
hányas karid van, és milyen? -
#3841 1/2/2 -
#3840 Bocsi, de most nemtok jatszani, de ha valakinek kell 40k-ert Gladius, akkor holnap este bennt leszek!
Ha valaki esetleg dark fighter-ből a 20-as szinten palus knight akar lenni, akkor Gludio-ban a DE guild-ben kell a kuldit felvenni a master-nél. Ezután el kell menni 13 likantrópia koponyaért. Utána vissza a master-hez Gludio-ba. Ő elkuld Gludin-ba a DE guiéd-be, ahol (nemtom mar melyik) csajjal kell beszelni, ő elkuld hogy vadássz poison spidert, amig nem kapsz egy "izét", és olj 5 bind poison spidert. Ezutan vissza a csajhoz Gludin-ba, majd tőle vissza Gludio-ba a master-hez. Ha ez megvan, akkor elvileg megkaptad a "Gaze of Abyss" quest itemet. Utána beszélj Gludin-ban a DE guild grandmasterével, és válaszd az 1,1,2 opciót. -
#3839 van vmi irc chat itten? -
#3838 tetem fel a bazárra cuccot, amit megvennék.majd nézzétek meg, hátha van eladó valamelyikőtöknek. -
yal #3837 nagy mennyisegben vennek IRON OREt, mondjuk 300at 240ert darabjat -
#3836 Bazz nincs angol patch NPC-khez? :( -
#3835 en is erre gondoltam de nem ugy volt :((( -
#3834 ok már megvan osszevissza myonkodtam, aztan egyszer csak sikerult!? Utalom a kiba japcso szoveget! Tisztara para volt nehogy elbasszam! -
#3833 nem tudom miről van szó, de ha azt írja hogy "choose options: 2,2", akkor válaszd a második opciót, és az abban lévő másodikat. nem? -
#3832 De az vagyok! :)
Van msn messengered? -
#3831 Venom!
Te nem a Vice Citis Venom vagy akinek küldtem Vice Cityt? :) Mer ha ha nem,akkor vedd úgy hogy nem szóltam.. Egyébként ezt a szerveres cuccot énse értem! A nyelvpakkot én is felraktam,csak lusta vagyok restartolni! :) Inkább leszedtem más játékot :) -
#3830 ORK Monk-ok figyelem!
"12. Talk to High Prefect Osborn and chose options: 2,2 and you will be a MONK."
itt tartok, de minden japanul van honnan tudjam mit kell valasztani ennel a High Prefect Osborn-nál????
-
G_ArchAngel #3829 Hát nekem úgy tűnik, ha egy 2 tankból, két íjászból és két healer/mage-ből álló kis team beszabadul egy jó helyre akkor, mind xp, mind adena ömlik...
Jó csapatban kell lenni, jó helyen, jó időben, jó nagyokat ütve:)
Az igaz, hogy tápoláshoz nem érdemes légiókat felvonultatni, de mikor az ember majd másik klán ellen küzd, akkor jó ha van egy kiválló összeszokott csapat... -
#3828 na most má regizni is tudtam :)
mácsak a kliens hiányzik :)
Mácsak aszten értem hogy az angol kliens is a japó szerverre csatlakozik vagy mi?
És a japcsi klienshez nincs angol patch? -
#3827 Nah fasza :) felraktam a japcsi betűkészletet ^^ -
#3826 Hat en ugy vettem eszre, hogy amikor nagyobb partyba nyomulok,akkor csak penzt meg xp-t vesztek, de amikor csak 3-4 ember van csapatban akkor sokkal nagyobb penzeket szakitok. -
#3825 angol kliens is japcsi szerverre csatlakozik vagy mifene?
Meg olvastem itt a fórumon valami english patchet a küldetésekhez vagy ez nem a japcsi klienshez van?