88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• MaDFoX
    Azeee vannak a szerveren mert ugy talan kicsit konnyebb editalni oket... :D raadasul nem hackelhetnek bele kivancsi emberkek... :D

Helpekert meg sztm olvass vissza... :DD
    Egyebkent erdekes olvasgatni a regi irasokat ugyis... :D
  • Valen
    mondjuk holnap reggel ???
  • Valen
    valaki tud nekem a lentebbi problémában segíteni ???

PLEASE
  • Venom
    mé lenne a szerveren mikor a gépen kényelmesebben elférne(kevesebb adatátvitel...)
    hol vannak ra helpek? magyar oldalra fellehetne rakni pár linket...
  • MaDFoX
    Az NPC szovegek a szervereken vannak, nem a kliensben, innentol kezdve azt nem is lehet patcholni es kesz. Tessek vegre tudomasul venni... :D (van egy rakat help a japan szovegekre, egyaltalan nem olyan nagyon nehez)
    Az amerikai jatek miert kapcsolodna japan szerverre?
    Raadasul ha minden igaz mas verziok is raadasul... :D
  • Lynx_TWL
    Nincs vkinek pár szuperjó FELESLEGES:) mage cumója????? kölcsönbe?
    csak ideig kéne, amíg fle tudok tápolni magas szintre, mert most nincs semmi pénzem még, és jó cuccokban gyorsabban tudnék ölni fejélődni, aztán visszaadnám a cuccokat:)
  • Lynx_TWL
    hát én attól jó messze vagyok:(
  • Venom

sexy elf csajok ^^
  • Valen
    az Irle tó mellett
  • Valen
    Az Elf alapvárostól délnyugatra :)
  • Lynx_TWL
    kegyetlen, enniy ember ninics is magyarországon:DDD
  • Lynx_TWL
    az az emberek szigetén van?
  • Valen
    -3 mindből :)
  • Valen
    Igen, el?fizetek... (303) 72.83 %

Nem, semmire sem... (61) 14.66 %

Nem, a WoW-ra fizetek... (27) 6.49 %

Nem, én egyébre... (17) 4.08 %

Többre is elöfizetnék... (5) 1.20 %

Nem, én a Fung Wan-ra... (3) 0.72 %
  • Venom
    igenszar a szavazó hallod-e :S
    akárhányszor lehet szavazni és ez nem jó!!!
  • Valen
    ja még vmi: az Elf Dungeon felett vagyok beragadva :(
  • Valen
    és ki lenne ilyen kedves (mennyibe kerül egy ilyen scroll ?)
  • Lynx_TWL
    nekem nem jön be a szavazós oldal, vki írja le a szavazatok állását
  • Lynx_TWL
    vki vesz két scroll of escape, megkeres téged, ő is becsúszik, odaadja neked, és kiteleportáltok onnan
  • Valen
    Bammeg beestem egy helyre, ahonnan nem tudok kijönni

Kéne vki aki vagy megöl vagy tud vmi modszert, hogy kijöjjek.

tippeket előre is köszi.

ui.: olyan hely, ahová vki becsúszhat, de mozdulni már nem tud :((
  • pityogo2
    hehe, nézzétek meg a szavazás állását laza oldalán :)
  • pityogo2
    ez csak 72K, most mit akarsz?:)
  • Lynx_TWL
    öreg te már ilyen nagy tételben jáccol?:D

hányas karid van, és milyen?
  • Gorii
    1/2/2
  • Crazyn
    Bocsi, de most nemtok jatszani, de ha valakinek kell 40k-ert Gladius, akkor holnap este bennt leszek!

Ha valaki esetleg dark fighter-ből a 20-as szinten palus knight akar lenni, akkor Gludio-ban a DE guild-ben kell a kuldit felvenni a master-nél. Ezután el kell menni 13 likantrópia koponyaért. Utána vissza a master-hez Gludio-ba. Ő elkuld Gludin-ba a DE guiéd-be, ahol (nemtom mar melyik) csajjal kell beszelni, ő elkuld hogy vadássz poison spidert, amig nem kapsz egy "izét", és olj 5 bind poison spidert. Ezutan vissza a csajhoz Gludin-ba, majd tőle vissza Gludio-ba a master-hez. Ha ez megvan, akkor elvileg megkaptad a "Gaze of Abyss" quest itemet. Utána beszélj Gludin-ban a DE guild grandmasterével, és válaszd az 1,1,2 opciót.
  • pityogo2
    van vmi irc chat itten?
  • pityogo2
    tetem fel a bazárra cuccot, amit megvennék.majd nézzétek meg, hátha van eladó valamelyikőtöknek.
  • yal
    nagy mennyisegben vennek IRON OREt, mondjuk 300at 240ert darabjat
  • Venom
    Bazz nincs angol patch NPC-khez? :(
  • Gugger
    en is erre gondoltam de nem ugy volt :(((
  • Gugger
    ok már megvan osszevissza myonkodtam, aztan egyszer csak sikerult!? Utalom a kiba japcso szoveget! Tisztara para volt nehogy elbasszam!
  • musha
    nem tudom miről van szó, de ha azt írja hogy "choose options: 2,2", akkor válaszd a második opciót, és az abban lévő másodikat. nem?
  • Venom
    De az vagyok! :)
    Van msn messengered?
  • edios
    Venom!

Te nem a Vice Citis Venom vagy akinek küldtem Vice Cityt? :) Mer ha ha nem,akkor vedd úgy hogy nem szóltam.. Egyébként ezt a szerveres cuccot énse értem! A nyelvpakkot én is felraktam,csak lusta vagyok restartolni! :) Inkább leszedtem más játékot :)
  • Gugger
    ORK Monk-ok figyelem!

"12. Talk to High Prefect Osborn and chose options: 2,2 and you will be a MONK."

itt tartok, de minden japanul van honnan tudjam mit kell valasztani ennel a High Prefect Osborn-nál????

• G_ArchAngel #3829
    Hát nekem úgy tűnik, ha egy 2 tankból, két íjászból és két healer/mage-ből álló kis team beszabadul egy jó helyre akkor, mind xp, mind adena ömlik...
    Jó csapatban kell lenni, jó helyen, jó időben, jó nagyokat ütve:)
    Az igaz, hogy tápoláshoz nem érdemes légiókat felvonultatni, de mikor az ember majd másik klán ellen küzd, akkor jó ha van egy kiválló összeszokott csapat...
  • Venom
    na most má regizni is tudtam :)
    mácsak a kliens hiányzik :)
    Mácsak aszten értem hogy az angol kliens is a japó szerverre csatlakozik vagy mi?
    És a japcsi klienshez nincs angol patch?
  • Venom
    Nah fasza :) felraktam a japcsi betűkészletet ^^
  • SZEG007
    Hat en ugy vettem eszre, hogy amikor nagyobb partyba nyomulok,akkor csak penzt meg xp-t vesztek, de amikor csak 3-4 ember van csapatban akkor sokkal nagyobb penzeket szakitok.
  • Venom
    angol kliens is japcsi szerverre csatlakozik vagy mifene?
    Meg olvastem itt a fórumon valami english patchet a küldetésekhez vagy ez nem a japcsi klienshez van?