88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
Gumbo #3944 Dark elf varos közepén -
#3943 EZ MERRE VAN????
-
#3942 ne rakja be nem at mondom, hanem ÍRJON, hogy srácok bazárba van új cucc nézzétek -
#3941 azért raktam ide, mert a bazárba ha berakok 1 cuccot, akár legyen az a god's plate 1 adenáért, sztem akkor se írnak vissza :)
itt emg talán látják... na de jóvan, akkor majd odateszem, már eddig mindig oda tettem a cucaim. -
Sanca #3940 Mondjuk lehet hogy a kozerkolcsnek a s**r is csunya szo:) -
Sanca #3939 Ne rakja be ide, mer engem nem erdekel, es meg sokan vanna igy itt sztem. Akit erdekel nezze naponta a bazart. Vagy percenkent frissitgesse. -
Sanca #3938 Moderaltam magam, azer van ott az a *:) -
#3937 Thx mar csak annyi lenne a kerdesem, h mi a helyzet dinamikus IP cimkisztas eseten? Ugyanis a Chello igy megy. -
G_ArchAngel #3936 Igazad van, de jobban teszed, ha kicsit moderálod magad, nemrégiben ilyen kis semmiségnek tűnő dolgok miatt zárták be az egyik legnépszerűbb játék, a Battlefield'42 topicját...
Szóval csak finoman... -
#3935 már okés
-
#3934 megy nektek a game? mert én most hiába írom be a felhasználónevet és a jelszót, nem csinál semmit :(( -
#3933 azért aki kirak cuccot a bazárba ÍRJA be ide, hogy tudjunk róla, mert különben nem is nézem meg a bazárt, azátn ki tudja ott van egy god's blade 1000 adenaért, és nem tudnk róla:D -
#3932 ajánlom a layer effectset vagy mi, video beállításnál alul be kel ikszelni vmi ilyemit, az csinálja, hogy ne pixeldömping legyen a játék -
#3931 LAZA írd ki oldalra, hogy PRIVIBEN kérjenek, mert mindneki itt fórumon kezdi a sírást aztán várja csodát -
#3930 Yv@n:) -
#3929 hehhhhe miert nem 320x200 8bit-en mindent lehuzva panaszkodsz hogy pixeles... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Probald 1x1 1bit-en ott tuti nem pixeles... >DDDD -
Sanca #3928 http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=Lineage2
ide leeht irni az effele szarokat -
Sanca #3927 Mondtam mar hogy ne itt uzleteljetek. K*rvara nem erdekel ki melyik szarjat adja mennyiert. -
#3926 nem kell vkinek 1 bronze beastplate +/1 dwarven mace?
a kettőt odaadom 100k-ért . aszongya. hogy kb 30K-t spóroltok rajta.márcsak érte kell jönni:D -
Sanca #3925 Pf az kemeny. Mi az a lepcsokorlat amugy? Nem tok elkepzelni olyat a 10. emelet kornyeken.(en 11.en lakom) -
Sanca #3924 Nalam minden maxon van es gyonyoru, no pixelesseg. Bar szaggat is kemenyen, de a latvany karpotol:D -
#3923 Tetszik a játék. Szombat délután 3 óta játszok, max 5 perces kajaidőket beiktatva, plussz éjjel 1kor lenyomták a szervert 2 órára. Asszem tolok egy rebootot és megyek vissza.
Tényleg nehéz abbahagyni. -
#3922 hubakker.... valaki leesett/kiugrott a 10 emeletes lépcsőkorlátán át... nagy dörej volt. jesszum. most jon a mentő.... -
#3921 egyaltalan van olyan, akim most aktiv?:) -
#3920 megyek game. "lawahun -
#3919 thx! -
G_ArchAngel #3918 quests -
#3917 ez a link nem működik :(
hogy fogok küldetéseket csinálni ha assetom mifán terem? :( -
Lemming #3916 Épp ez az, hogy 800*600*16 minden legbutábbon... :)
De mind1, így is megy, csak épp nem szép.
Nah. húzok is vissza gamelni, hogy minél hamarabb felhúzhassam a karim. :) -
G_ArchAngel #3915 egyébként tegnap sikerült valamit átállítanom, mert a városban már nem lagol annyira - főleg, ha FPS nézetben közlekedem (PageUp - aki nem tudná:D) -
G_ArchAngel #3914 Hát gondolom a grafikai beállításokat maximumra húztad, s mivel nekem nVidia-m van ezért tippem sincs...
Egyébként én vagyok csak ekkora lúzer, hogy már vasárnap reggel dolgozok, mikor más alszik, játszik, netán buliból hazafelé tart? -
Lemming #3913 Istentelen kellemes és magávalragadó darab ez a game...
Viszont: Nektek nem tűnik pixelesnek a terep meg az effektek egy része?
Vagy csak a Radeonokat nem szereti? -
G_ArchAngel #3912 Clay, MrStokes,
légyszíves olvassátok el a magyar Lineage 2 honlapon lévő proxy beállításokat, és ha letöltöttétek a vezérlőt, beállítottatok mindent, akkor Yw@n-nak küldjetek "privát üzenetet" a kérésetekkel és saját ip-tekkel, ő engedélyezni fogja az ip tartományotokat és megadja a proxy szerver címét... -
#3911 Valaki mondjom nekem légyszives IP címet és portot a Lineage 2 proxy-hoz! Thanx. -
Pukkka #3910 Server megy,mobok nincsenek =D -
Clay #3909 Sziasztok!
Ha tudtok segítsetek.
3x is regisztráltam magamat, 3x megjött a visszaigazoló email is.
De amikor belépnék a játékba az mondja az adatok (user/pass) megadása után, hogy nem jó a jelszó.
Ötlet?
-
#3908 :DDD megvan: ALVAS! :DDDD Jo8! -
#3907 Azt mondtak kb 2 ora szunet lesz, mindezt kb 1:00-kor...
Hmmmm forma1 vagy jatek? :D -
#3906 akkor legalább nem az én készülékemben van a hia:D
hát most viszotn nem tudok mit tenni, emgyek alukálni, na csá, aztán ajánlom, hogy regle mikro kelek, már lehessen tolni:) -
#3905 Én se:( Pedig lexivesebben még nyomnám reggelig.