88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• Gumbo
    Dark elf varos közepén
  • MaDFoX
    EZ MERRE VAN????

• Lynx_TWL
    ne rakja be nem at mondom, hanem ÍRJON, hogy srácok bazárba van új cucc nézzétek
  • pityogo2
    azért raktam ide, mert a bazárba ha berakok 1 cuccot, akár legyen az a god's plate 1 adenáért, sztem akkor se írnak vissza :)
    itt emg talán látják... na de jóvan, akkor majd odateszem, már eddig mindig oda tettem a cucaim.
  • Sanca
    Mondjuk lehet hogy a kozerkolcsnek a s**r is csunya szo:)
  • Sanca
    Ne rakja be ide, mer engem nem erdekel, es meg sokan vanna igy itt sztem. Akit erdekel nezze naponta a bazart. Vagy percenkent frissitgesse.
  • Sanca
    Moderaltam magam, azer van ott az a *:)
  • MrStokes
    Thx mar csak annyi lenne a kerdesem, h mi a helyzet dinamikus IP cimkisztas eseten? Ugyanis a Chello igy megy.
  • G_ArchAngel #3936
    Igazad van, de jobban teszed, ha kicsit moderálod magad, nemrégiben ilyen kis semmiségnek tűnő dolgok miatt zárták be az egyik legnépszerűbb játék, a Battlefield'42 topicját...
    Szóval csak finoman...
  • gPROject
    már okés
  • gPROject
    megy nektek a game? mert én most hiába írom be a felhasználónevet és a jelszót, nem csinál semmit :((
  • Lynx_TWL
    azért aki kirak cuccot a bazárba ÍRJA be ide, hogy tudjunk róla, mert különben nem is nézem meg a bazárt, azátn ki tudja ott van egy god's blade 1000 adenaért, és nem tudnk róla:D
  • Lynx_TWL
    ajánlom a layer effectset vagy mi, video beállításnál alul be kel ikszelni vmi ilyemit, az csinálja, hogy ne pixeldömping legyen a játék
  • Lynx_TWL
    LAZA írd ki oldalra, hogy PRIVIBEN kérjenek, mert mindneki itt fórumon kezdi a sírást aztán várja csodát
  • Lynx_TWL
    Yv@n:)
  • MaDFoX
    hehhhhe miert nem 320x200 8bit-en mindent lehuzva panaszkodsz hogy pixeles... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    Probald 1x1 1bit-en ott tuti nem pixeles... >DDDD
  • Sanca
    http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=Lineage2
    ide leeht irni az effele szarokat
  • Sanca
    Mondtam mar hogy ne itt uzleteljetek. K*rvara nem erdekel ki melyik szarjat adja mennyiert.
  • pityogo2
    nem kell vkinek 1 bronze beastplate +/1 dwarven mace?
    a kettőt odaadom 100k-ért . aszongya. hogy kb 30K-t spóroltok rajta.márcsak érte kell jönni:D
  • Sanca
    Pf az kemeny. Mi az a lepcsokorlat amugy? Nem tok elkepzelni olyat a 10. emelet kornyeken.(en 11.en lakom)
  • Sanca
    Nalam minden maxon van es gyonyoru, no pixelesseg. Bar szaggat is kemenyen, de a latvany karpotol:D
  • agyhalál
    Tetszik a játék. Szombat délután 3 óta játszok, max 5 perces kajaidőket beiktatva, plussz éjjel 1kor lenyomták a szervert 2 órára. Asszem tolok egy rebootot és megyek vissza.
    Tényleg nehéz abbahagyni.
  • pityogo2
    hubakker.... valaki leesett/kiugrott a 10 emeletes lépcsőkorlátán át... nagy dörej volt. jesszum. most jon a mentő....
  • pityogo2
    egyaltalan van olyan, akim most aktiv?:)
  • pityogo2
    megyek game. "lawahun
  • Venom
    thx!
  • G_ArchAngel #3918
    quests
  • Venom
    ez a link nem működik :(
    hogy fogok küldetéseket csinálni ha assetom mifán terem? :(
  • Lemming
    Épp ez az, hogy 800*600*16 minden legbutábbon... :)

De mind1, így is megy, csak épp nem szép.
    Nah. húzok is vissza gamelni, hogy minél hamarabb felhúzhassam a karim. :)
  • G_ArchAngel #3915
    egyébként tegnap sikerült valamit átállítanom, mert a városban már nem lagol annyira - főleg, ha FPS nézetben közlekedem (PageUp - aki nem tudná:D)
  • G_ArchAngel #3914
    Hát gondolom a grafikai beállításokat maximumra húztad, s mivel nekem nVidia-m van ezért tippem sincs...

Egyébként én vagyok csak ekkora lúzer, hogy már vasárnap reggel dolgozok, mikor más alszik, játszik, netán buliból hazafelé tart?
  • Lemming
    Istentelen kellemes és magávalragadó darab ez a game...

Viszont: Nektek nem tűnik pixelesnek a terep meg az effektek egy része?

Vagy csak a Radeonokat nem szereti?
  • G_ArchAngel #3912
    Clay, MrStokes,

légyszíves olvassátok el a magyar Lineage 2 honlapon lévő proxy beállításokat, és ha letöltöttétek a vezérlőt, beállítottatok mindent, akkor Yw@n-nak küldjetek "privát üzenetet" a kérésetekkel és saját ip-tekkel, ő engedélyezni fogja az ip tartományotokat és megadja a proxy szerver címét...
  • MrStokes
    Valaki mondjom nekem légyszives IP címet és portot a Lineage 2 proxy-hoz! Thanx.
  • Pukkka
    Server megy,mobok nincsenek =D
  • Clay
    Sziasztok!

Ha tudtok segítsetek.

3x is regisztráltam magamat, 3x megjött a visszaigazoló email is.

De amikor belépnék a játékba az mondja az adatok (user/pass) megadása után, hogy nem jó a jelszó.

Ötlet?

• MaDFoX
    :DDD megvan: ALVAS! :DDDD Jo8!
  • MaDFoX
    Azt mondtak kb 2 ora szunet lesz, mindezt kb 1:00-kor...
    Hmmmm forma1 vagy jatek? :D
  • Lynx_TWL
    akkor legalább nem az én készülékemben van a hia:D

hát most viszotn nem tudok mit tenni, emgyek alukálni, na csá, aztán ajánlom, hogy regle mikro kelek, már lehessen tolni:)
  • agyhalál
    Én se:( Pedig lexivesebben még nyomnám reggelig.