88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#3984 mi az az SP amit minden leölés után kapok és orkkal hogyan lehe valami skill-t vagy speckó támadást tanulni/csinálni? -
Sanca #3983 Gludintol E-ra. -
#3982 Praetorian rukina helyett Seer livina van miéééért? -
#3981 Miért van az hogy az NPC -nek nem az a nevük közelsem mint a kveszt leírásokban? Megcsináltam a legelsőt de nem az a neve egyiknek sem. -
#3980 Hali!
Valaki megtudná nekem mondani, hol találom a Langk Lizardmaneket? -
Des #3979 A few of you may have seen a public announcement that the Taiwan Beta sent out. That announcement says this:
During the March 4th maintenance downtime, Lineage 2 Taiwan will start testing the GASH payment service in the live servers. All Lineage 2 players needs to make sure to have a proper payment account, in order to enter the game.
Some players experienced problems with logging into the game after installing the Prelude patch. This may be due to:
1. Attempting to access Lineage 2 using old client (open beta downloadable client).
The older open beta client no longer works with the Prelude patched server and may cause account lock out. Please make sure you have uninstalled the open beta client, and installed the Prelude patch client, available in major stores near you. ^^
Nos, csak azért kopiztam mindezt ide, mert valakik azt írogatták, hogy us open ugyanaz lesz, mint japó open.
A fenti szövegben 1értelműen le van írva, hogy a Prelude patch-es kliens, és a taiwani kliens qrvára nem ugyanaz. A prelude patch-es klienst boltokban árulják. Ez a verzió lesz a us open beta. Na csak ennyit akartam mondani:) -
#3978 /friendinvite "játékos neve" -
#3977 Hogyan lehet valakivel friend modba lépni.
-
#3976 nah by-by skacok... mentem filmezni. -
#3975 télleg:DD -
#3974 fenti linkről :) -
#3973 őő egyébként, honnan leet letölteni a japán klienst?:DDű
de komolyan -
#3972 :DDDDD -
#3971 huhhh 2200xp a corpse scavangerert... ...pedig ketten utottuk... ...akkor most nem ertem... :DDD
Az adatbazisok szerint lvl17-es de ez sotetpiros volt pedig 19-es vagyok... :D (mindegy, bosszu teljesitettnek tekintve...) :) A kovetkezo a Soul Scavanger lesz :DDD (ahhoz meg kell nemi tap) (mellesleg alig sebzett rajtunk... :DDD - csak kellett par km futas :SSSS) -
#3970 nyugi nekem is kétszer kelett letöltenem. ^^ -
#3969 jesszum....
ragna orc seer
ragna orc overlord...
a seer 1 utessel 130-at utott belepm egy apparantice's rod-dal ... -
#3968 Akkor szedhetek még1x 1,2gigát.. :( Na mind1.. Remélem még 1 ideig nem lesz fizetős! (ugye?) -
#3967 <--8 -
#3966 mindenképpen japán kliens kell. -
#3965 lol baze.. De én már jáccani is szeretnék :) -
#3964 lol? -
#3963 A japán regisztráció csak a japán nyelvű játékhoz jó, ugye?
Nekem az angol nyelvű van meg (lineage2.comról) de ez meg nem enged be sehogy.
VALAKI BE TUDOTT JELENTKEZNI AZ ANGOL NYELVŰVEL VAGY MINDENKINEK A JAPÁN VAN MEG?? -
#3962 human filter:DDD nagyon megmaradt nálad ez a video beállítás:)) -
Lemming #3961 Még csak 7es human filter... azé akarok fejlődni okosan. -
#3960 mellesleg tom hol a bazár... :)
-
#3959 jóvanna nyuig... azóta meg eladtama dwarven mace-t 40K-ért a páncelt meg használom, mert anélkul is siekrult venni 1 long swordot, emivel most sokkal erősebb vagyok:)
0 pihivel sikemrült legyakni 50 dwarkving batot;4 varganka's trackert;20 imp chiefthain;5 evil eyet;40 maraku werewolfot, és még mindig talpon vagyok, szinte maxon:D -
#3958 lemming hanyas vagy? -
Lemming #3957 Jut eszembe... van vmi jó tápoló hely? Ahol -gyosan- lehet fejlődni?
Csatlakoznék vmi magyar gárdához... de ugye mindenki übertáp már. -
Lemming #3956 Thx, meglesem amint öcsim elhúz a gépemtől... -
#3955 mijen also gombot? -
Des #3954 nálad az amd a szűk #metszet:D -
Sanca #3953 Nalam 2000+, ati 9800pro, es 512 ram-al is akadozik, szal ne csokalkozz:D
Pipald be a video beallitasnal az also gombot. -
#3952 Basszus mijen gép kell ehhez? akadozik :(
Pentium 800 Mhz 256 MB ram és GeForce 2 32MB a cucc
Miket állitsak a grafikánn hogy valami normálisabban menjen? -
#3951 na még patchelek.
VenomHUN lessz a karim neve. -
#3950 nah letöltöttem a klienset :) tiszta happy vagyok, minnyá felinstallálom és szarrájátszom az agyam! :)
-
#3949 Yal-nak itt is szeretném megköszönni életbevágó segítségét, mellyel megmentette karakteremet a pusztulástól ill. az örök bezártságtól
ő tudja igazolni, hogy tényleg szar helyen voltam
-
Sanca #3948 En is reszben ezer kaptam fel a vizet. -
#3947 AZ meg egy dolog, hogy nem talalod a bazart, de az durva, hogy itt magyarokon akarsz keresni. 100k ne rohogtess, dwarven mace 40k-ert van szinte mindehol (neha 35k csak szerencse kell), a pancel 40 max 50k. Es igen, szamit az a 10-20k sok penz az:)Ja es legalabb azt a dumat hanyagold, hogy keresnenek rajta 30k-t, rohej. -
#3946 Na most lépek be, mert eddig nem volt netem -
#3945 Bammeg, reggel 06:00-tól 14:00-ig nem volt Délpesten internet ADSL-en
Rohadt Matáv, vagy Inet szolgáltató v. tettes
de most már végre van