88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4024 800x600-ra meretezd at a kepeket -
#4023 oopsz. a képet meg kihagytam, na zseni vagyok.
-
#4022 nos, ez az a mob, ami kb 150-et ütött belém 1 ütésével.még szerencse, hogy sikerült 1 hosszútávfutással+1 restartal megmenekülni. 120 sebzés kb fél mili az életében. -
#4021 valami ilyesmire gonsolz? nekem is volt egy hasonlo. csak scroll of escape-el lehet megoldani, vagy megöléssel.
-
#4020 nah skacok... kivalogattam a legjobb/legfurcsább/leghumorosabb kepeimet. 33 db kép -
#4019 Arra lennék kiváncsi, hogy ad escape scroll-t. -
#4018 kirrály a kép :))))
nagyon jól el lett találva a nézet+beállás:)
ma nemtom mikor leszek... holnapra be kell vagni 5 tetelt töriből+kb 20 evszamot.és én csak kb 2-3 tételt tudok, szóval lesz tanulás ezerrel;+ még mésból is kell tanulni. shit. -
#4017 igy: "név szöveg -
#4016 Ha valakinek tudom a nevét hogyan lehet neki üzenni,hogy lássa. -
#4015 Szerintem ha beakad vki sokkal egyszerubb adni neki egy escape scrollt, mint kinyirni es utana megszabadulni a karmatol... ...csak szolok... :) Ha megolsz arenan kivul egy playert az kinos lehet -- meg akkor is ha csak segiteni akartal... ;) -
#4014 léci rakd már máshova a képeid mer a tar.hu nemmegy külföldről :(
Szlovákiába lakok.
balty: Nem veled futottam össze az elf városba?
VenomHUN a karim neve. -
-
Sonic13 #4012 Játszik vki?
-
Sanca #4011 Hm, lvl11-en nincs meg escape scrollod?? -
balty #4010 Nem is tudtam, hogy van egy fotosunk, már csak egy kronikás hiányzik:) -
#4009 hehe :) ijen karmok nekem is kellenek :) -
Dagobert #4008 Itt találta meg veranyo a turek orc achilles pontját a nyillal, hehe.
-
#4007 Uhh.hát akkor lehet hogy tényleg nem latszol..És én csak délután tudok fellépni.De ha van vállalkozó kedvű hős,akkor igazán besegíthetne -
#4006 A bejárat feletti részen csúsztam le, a jobb oldalon, de gyanítom, hogy valahol a textúrák mögötti részen leszek, mert ha körbenézek, látom a szigetet körülölelő vizet és Stone golemek melletti kis házat is, meg a fákat.
Szerencsére még csak 11-es szintü vagyok. -
#4005 Én benne vagyok, de talán még látni se lehet fentről. -
#4004 Nehogy mar ezert új karit kezdjél..
Csak meg kéne öljön valaki(esetleg valami távolsági cuccal). -
#4003 Ügyesen megmásztam Talking Islanden a Dungeon feletti hegyet, megcsúsztam és beszorultam egy kis nyílásba. Most kezdhetek új karaktert:(
Amúgy gyönyörü a kilátás érdemes felmenni, csak vigyázzatok, nehogy ti is így járjatok. -
#4002 -
#4001 télleg screenshotot hogy kell?
printscreent nyomok oszt lementi magától? -
#4000 én most leszek
megyek kvesztelni -
#3999 -kvecsön: van esetleg olyan bína (lvl10kb) köztetek mint én...mert jó lenne partyzni...
-most ..így reggeltájt vann fenn vki????
-
#3998 nem voltál -
#3997 mondtam, hogy keress meg MSN ha kérdésed van! -
#3996 sp: skill pont
a későbbiekben elköltheted különböző skillekre.
harcosnál:lv 5;lvl 10;lvl 15;lvl 20;lvl 24;lvl 28;lvl 32;lvl 36 ;lvl 40; ...
mágusnál:lvl7;lvl 14;lvl 20 ... -
#3995 jó kis képek:)sztem a 2. nem olyan jó, mint a többi.
majd 1x énis teszek fel pár képet... nekem is vannak jók:) -
#3994 az az, hogy az iron punch csak fistekre való,vagyis ilyen x alakó fegyókra. remélem tod melyikre gondolok :)
-
#3993 kell name pach. laza oldalán megvan sszem a japan reg quid résznél. nbézd végig. -
#3992 én ilyenkor ezeket használom:
1.kurzobillentyűzetek, ha ezek nem működnek, akkor restart.
restart: néha teljesen kivisz, máskor csak kicsit arrébb rak le.
2.Ha restart az teljesen kivisz az épületből, akkor nincs más dolog.De ha nem, akkor meint kurzorbillek.általában ez mükszik.addig kell csinálni, míg ki nem jösz.ha meg nem mükszik, legalább nem unatkozol:).nekem eddig szinte mindig mukodot... csak 1x kelett escape-t hasznalnom, amikor guggerrel ketten ugyanoda ragadtunk be.
-
#3991 off
tudnátok nekem mondani privibe olyan warez oldalt, ahonnan le lehet tölteni playstation 1-hez játékokat?
on
az npc-knek tényleg nem az a neve, mint a kveszt leírásokban
tegnap alig találtam az embereim :( -
#3990 természetesen a hegy felöli oldalán és a tető alatt :) -
#3989 Nahát pont itt voltam beragadva :)))
ha a képet nézitek akkor a jobb oldali szárny feletti boltives tetőt és a középső szárny tetőt összekötő fal sarkában. Ritka rohadt egy hej az biztos :)) -
#3988 Csak egy par tajkep..igy az esti orakra
-
#3987 Ez mi: iron punch cannot be used due to unsuitable terms. ezt írja amikor egy skillt szeretnék használni. -
#3986 és azok hol vannak?:( -
G_ArchAngel #3985 azt a trainereknél/mastereknél tudod elkölteni, ott vannak a skillek: spec.támadások, védekezések, gyógyítás...stb...