88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4064 azokat csinálom csak mindegyikben ölj meg 50 ezt, ölj meg 50 azt. -
#4063 A lehető legmesszebb:(
A kis sziget az:(
agyhalal a nevem -
#4062 agyhalál milyen néven vagy a játékban ??? -
#4061 Be is loggolok azzal a karakteremmel, ha valaki Talking Islandon jár a Dungeon bejárata környékén, hozhatna Escape Scroll-t (2-t) és üvöltözzön hangosan.
Ha jól saccolom kb. 3000 adena-t tudok erre a célra felajánlani.
Addig elnézem ahogy pár arc adenaból kiírják, hogy WELCOME. -
#4060 ja a nevem ValenHUN karakter helyesen :) -
#4059 Player Killer?
ez nagyon nem fair :( -
#4058 és milyen néven futsz :) -
#4057 merre van ez az ISLAND az elf várostól ?? -
#4056 merre van ez az ISLAND az elf várostól ?? -
#4055 Hát ha arra járnál, írj léccc és megpróbálhatnánk.
Köszi előre is.
Venom: PK=Player Killer -
#4054 agyhalál :
én is így jártam elötted, de hála Yal-nak (bejött oda ahol voltam és hozott magával 2 db escape scrollt :), sikerült kijönnöm :)
Ha kell elmegyek oda, bár most az Elf induló város közelében vagyok :) -
#4053 PK-k???? -
#4052 Akik mostanában kezdenek új karakterrel: Talking Islandon a város környékén elszaporodtak a PK-k. -
#4051 ezért kell questekkel foglalkozni... azzal nem unatkozol. -
#4050 Kicsit unalmas lessz az útszéli monszták írtása. -
#4049 Te vagy az okos inkább:) -
#4048 Pont azt mondom hogy nem NPC-t hanem player vs player harc. -
#4047 ok minnyá megyek :)
Előbb is bent voltam de laggoltam oszt inkább kiléptem. -
#4046 ha benntvagy, uzizzel mar ram:) "lawahun -
#4045 ja én :) sztem valahol a 2600 vagy 1600-as üzik körül lehet a kép.... -
#4044 Azegy kalózos MMORPG
ja és még mindig nemértem mit mondasz
Ja és járt már valaki igy:
???? -
#4043 najó... iroval nem foglalkozom... majd megtanulom órák között:D -
#4042 beztos... van 1 szép halyó minden képen... mit köllene elvileg csinálni?:) legyőzni a franciákat?:D -
#4041 mondom ez $Z0P@'$ a fickónak. -
Des #4040 Semmi köze a Lin2höz, most találtam ezt a MMORPG-t, szerintem vicces lesz nagyon, már ha egyszer elkészül valaha :)
Pirates of the Burning Sea -
#4039 mitmondasz -
#4038 ez <--OO -
#4037 Ént tegnap jártam úgy hogy egy másik elf ok nélkül megölt :(
ma is megtámadott de elmenekültem, később meg azé panaszkodott hogy nem álnak vele szóba az NPC-k :D -
#4036 én 100% hülye vagyok... itt tanulok, míg más játszik.... -
#4035 "Ha nem latszol, -azaz nem tudnak scrollt adni-- akkor megtamadni hogy lehet? :D"
Állítottam én valahol is azt, hogy a 2 közül kivitelezhető valamelyik, vagy kértem rá valakit, hogy adjanak scrollt, vagy öljenek meg?
Lámának ne nézz! -
#4034 csatlakozom az előttem szólóhoz.
(nah, már 2 tétel be lett tanulva. márcsak 1 kell, de az könnyű+még mást is kell... kb fel 5-kor leszek.) -
Sanca #4033 Hat ha csak ugy ok nelkul le fogsz tamadni vkit, kivanom hogy oljon meg. -
yal #4032 Csak akkor lesz piros a neved ha az illeto nem ut/lo/varazsol vissza -
#4031 Ha nem latszol, -azaz nem tudnak scrollt adni-- akkor megtamadni hogy lehet? :D -
#4030 LSC: Orc vs Human?
Ennyi erovel lehetne Elf Dark Elf, vagy Dwarf Ork... Marhasag... Raadasul ha arenen kivul olsz meg vkit akkor piros lesz a neved az NPC-k nem allnak szoba veled vagy megtamadnak, raadasul a piros nevueket vagy messze elkeruli a tobbi jatekos vagy uldozi... :)
De nem bun barkit megolni... azert en egy NPC megtamadasat meggondolnam a helyedben, mert altalaban lvl70-esek... :))) -
#4029 Igen, valami ilyesmi, csak nem vagyok benne biztos, hogy látható vagyok kívülről, ezért nem tudom hogy lehetne odaadni a scroll-t. -
#4028 Írjátok le a játékban szereplő neveteket had tudjuk. Enyém Tulok. -
#4027 Aszonták nekem itt az ork vs human dolog nem menő. Télleg bűn mondjuk egy embert letámadnom? Csak NPC-ket "szabad" ölni? -
#4026 ok, majd atmeretezem -
#4025 najó... hív a tanulás LEHET hogy jövök 4-5 körül. bye. addigis fejlődjetek sokat :)