88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• HUNrricane
    INQVISITORS

A klán nem döntötte még el, hogy hogyan veszünk fel embereket a 1lvl klán szint meglépése után! Az 2lvl klán szint még nagyon messze lesz, nehezen lehet összeszedni 150k sp-t és 2,5 millió adenát, ezért minden klánhoz belépő karakternek a 2 szinthez szükséges fejenkénti adena összeg felét kell kifizetni, ami 84k adenát jelent. A 84k adena nem magánzsebbe, hanem a közös kaszába kerül ezzel is csökkentve a 2 szint eléréséhez szükséges 2,5 millió adenát.
    Mindenki nálam jelentkezhet csütörtöktől a 10föröl, 15 főre bővülő Inqvisitors klánba.

Köszönettel: HUNrricane
  • HUNrricane
    Aki tudja, hogy melyik karakternél és milyen japán szövegeket kell kiválasztani, hogy a klán 1 szintű legyen az legyszi írjon!
  • Sanca
    De ez mi hogy mindenbol csak 1 kell nektek, mikor monkhoz meg 5... Ez biztos vmi konnyites a buta es gyenge shamanoknak:))))
  • Des
    1. Tataru Zu Hestui starts you on this quest. He is located near the middle of Orc Town.
    He wants you to bring him Kasha Bear Pelt, Kasha Spider Husk and Scarlet Salamander's Fire Egg.
    2. Kasha Bear and Kasha Spider can be found nearby the frozen falls. Nekem ez a rész hibádzik, itt kasha blade spidert kell ütni, ami kicsit arrébb van, tovább délre, a híd után. Scarlet Salamander can be found in the Dungeon of Pain (the orc dungeon). Ja és minden lényből csak 1 item kell.
    3. Take these items back to Tataru Zu Hestui, who tells you to talk to the Hestui Totem Spirit.
    Hestui Totem Spirit south of the path connecting Orc Town to Orc Temple.
    4. You dont talk to the npc in gludio. you talk to the npc in gludin. Annál kell felvenni a questet gludinban (kikötőváros), akinél skillt tudsz tanulni (Umos). Grizzly Bears can be found north of the gate of Gludin, near the shore on a hill. Once you obtain the 3 blood, take it back to Umos. Én Gludintól keletre irtottam grizzlyket, út mellett van csomó.
    After you deliver the 3 Grizzly Blood to the seer Umos you must find Dudamara Totem Spirit,
    its a spider npc that you can find near a house (north exit of Gludin) just a bit north of the beach.
    5. As you kill Bind Poison Spider and Trimden, you will accumulate Durka Parasite. Once you get a certain number, it becomes Durka Spirit. Kill it. Then, return to the Dudamara Totem Spirit, you will get Totem Spirit Blood.
    Na most, Bind Poison Spidert találsz Gludintól délre, az út mellett lesznek. Sima Poison Spidert NE üss, mert elveszi az összes eddigi dobott itemet, és kezdheted elölről a pókirtást. A 8. killnél megjelenik a boss, de nagyon ratyi, simán leütöd azt csá.
    Take it to the seer Umos, then talk to High Prefect Osborn (he's at Umos side) and you'll be a Shaman.
    Osbornnal csak akkor beszélj, ha már lev20 vagy. Ennyi!
  • Sanca
    Ha tamado, ha vedekezo volt a neve.=Ha tamado, ha vedekezo volt.
  • Sanca
    Ha vmit nem tudsz biztosra miert tajekoztatsz felre mas olvasokat hulyeseggel?
    Szal duellnel (ha mind2 neve lila) es vki gyoz, visszafeheredik a neve. Ha tamado, ha vedekezo volt a neve. Piros csak akkor lesz, ha az aldozat nem ut vissza. Van meg 1 olyan eset, mikor duellben az 1ik bator resztvevo elfut, es 30mp-nel tovabb nem ut vissza(es a masik se uti meg ot), ekkor viszafeheredik mind2 resztvevo neve, es ha pl a tamado ezek utan oli meg a menekulok akkor bizony piros lesz.
    Ezert kell tartalekolni az olyan fergekre 1 speed potiont akik poenbol le akarnak pk-lni, es ha erosebb vagy elmenekulnek:)
  • MaDFoX
    Ha vki ork mystic es kb lvl19-20 es nem bir a samanna valassal irjon! (Az universalrealms-on levo Guide-ban akkora elirasok vannak hogy csak na - pl nem stimmel a varosnev, a loc 160000-rel ter el "csak" meg hasonlok) potom 30000a-mba kerult vegigjarni mert osszevissza irtak a guide-t... :C
    Asszem irok egyet... Laza? ;)
  • MaDFoX
    Radical: Ha mar kiprobaltad, lszi irj velemenyt! Gyorsabb-e, LAGos-e, stb-e? (Elvegre ha majd elesben megy a dolog vszinuleg nem lesz EU szerver, szoval ott kell majd jatszani)...

**MaDFoX: megveszi majd es kirallya koronaztatja magat Gludio-ban... >DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • MrStokes
    Igen valszeg a proxy ügyeskedés lesz a dolog megoldása. Olvasd el a Magyar Lineage2 honlapon a proxy help topicot- majd üzenj privátban Yv@n-nak, h mondjon neked proxy szerver nevet meg portcimet. Ja igen és küld el neki az IP-det.
  • MaDFoX
    yal: tokmindegy visszaut-e vagy sem, akkor lesz piros a neved (es kapod a karmat) ha MEGOLSZ egy playert a Duel arenan kivul...
    Ha csak megutod akkor lila lesz a neved...

Ha visszautsz --onvedelembol-- akkor is lila leszel, ha gyozol --azaz olsz-- akkor TE leszel piros, onvedelem ide vagy oda...

A free PvP "aldasait" tegnap (vagy ma?) en is kielveztem mikozben egy idiota krixkraxnevu f@sz, vegiggyakta a dungeont ahol voltam az elejetol a vegeig szinttol fuggetlenul irtott CSAK playereket, en haromszazvalamennyi HP-vel egy lovesre voltam jo... :CCCC (atok ra megegyszer)... :C Hat ez van, visszamentem , legalabb tiszta volt a dungi, nem zavart egy ideig a tobbi player... :D
  • radical
    3x
  • Sanca
    Amugy hanszor regisztraltad magad ra?:)
  • Sanca
    Erre mondjak hogy huly.-nek van ..............:))))))))))))))))
  • Sonic13
    A mágusok nézzenek be a bazárba!!!
  • pityogo2
    csak szeretnéd:DDD
    nemsokara megyek mainlandra, majd mond mar el merre vagy
  • Venom
    adhatnál belőlle majd :)
  • Sonic13
    BazZ+!!!
    Akkor most már nem kapod meg a pénzed :PP
  • Vez
    Nem baj legalább nem baszom el vele az időm :)
  • Valen
    akkor pasz
  • Vez
    Amit én adtam
  • Valen
    melyik passt, amit megadtál, vagy amit kaptál ?
  • Vez
    A login-nál beírom a nevem meg a pass-t és nem csinál semmit :(
  • Valen
    Vez:

én ADSL el nyomom, egy router van itt a szobában, tűzfallal, és semmilyen proxy nem kell hozzá :))

a routeren engedélyezz egy kimenő portot azt kész :)
  • Valen
    aztán majd futsz ha elkezdi visszakérni :))
  • Vez
    Felinstalláltam meg regisztráltam, de mégsem tudok felcsatlakozni miért? (Japán verzio) DSL router van nálunk valamelyik portot nyitni kell vagy láttam valami proxy ügyeskedést is. Help
  • pityogo2
    WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
    1 ficko elkezdett dobalozni 2500-as aranyakkal:))))
    mindet en szedtem fel:D
    kb 23-24K-t szedtem fel:D
  • pityogo2
    én maradok ezen, mert itt több magyar lesz úgyis, met closedra ugyebar nem johet barki.
  • pityogo2
    skacok, lol.... 100,00% expem volt:))) csináltam képet, majd felteszem:)
    ezzel lett volna fun behalni. eddigi rekord az 99,99% volt..
    de ez a 100,00% túl tesz rajta:D
  • radical
    http://www.lineage2.com/pds/pds_eula.asp
  • LSC
    Egy linket de azonnal különben...:)
  • LSC
    Rakeclaw Imp Chieftains és Rakeclaw Imp Huntert az ork mezőn merre találok tudja valaki?
  • radical
    Megjött az USA Closed Beta meghívóm!
    Már szedem is a klienst, aki szintén benne van lécci jelezzen, hogy induláskor egyből tudjunk klánosodni!
  • Valen
    "név szöveg:))

itt vagyok Glodin Town-ban, gyüjtök pénzt ticket-re :))
  • agyhalál
    Hogy tudok valakinek üzenni, aki a térkép másik végében van?
  • Venom
    Na asszem majd később játszok mer előbbis kinyirtak lagg miatt :(
  • LSC
    Nem rinyálok csak még nem tapasztaltam a multiplayer rész előnyeit eddig.
  • pityogo2
    hehe... lol... nekem ez van feladva: 40 farkasfej;70 denevérfog;20 kristaly (nem mindegyik mob dobja el);50+ kasha parasite... nekem ez kb 1,5 ora, 2 ora... megse iranyalok... igaz a denevert rohadtul unom, mert alig van.
  • LSC
    merre? Jelöld be a térképen.
  • Jockey
    asszem te mondtad a szervezett raidet
    dago klantarsa vagyok rendbetesz 22es orc monk/l
    ha szerveztek hasonlo henteket en szivesen megyek ha online vagyok, szal csak ramuzentek es indulok is
  • agyhalál
    LSC...
    Ha ennyire unod ezeket a küldetéseket, itt van neked egy 3000 adenat érő küldetés; vegyél magadhoz 2 scroll of escape-et és keress meg.