88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#4144 oks majd megint körülnézünk abban az agroparadicsomban..:DD -
G_ArchAngel #4143 Igen, csak most ugye mi megleszünk 10-en, és úgy tűnik a pénz a csapat 80%-nak már megvan, és a leadernek is megvan az SP-je, tehát, ha jól meg, akkor ebben a formában a lvl1 klán összejön, a lvl2-re szerintem a pénz szintén összeszedhető, de az SP iszonyúan sok - ezen csak azért gondolkodom, mert ugye lvl1-en +5fő, melyre már két fix jelentkező van, tehát 3 free hely van...
A leadereknek összekellene dugni a buksijukat ezügyben, nekik kellene megbeszélni, hogy mi is legyen, mert sajnos a létszámkorlátozás nem segíti elő az összeolvadást... -
Akuma-D #4142 Lehet igénybeveszlek majd ma vagy holnap -
Akuma-D #4141 Még szép, nemhiába választottam karakteremnek eme gyönyörűséges tejcsárdát. -
Akuma-D #4140 Hát igen született mázlista vagyok -
#4139 Hogy lehet klánt alapítani ???
HELP! -
#4138 Klántagoknak!
Amint sikerül befejeznem a kasztváltós küldit (remélem ma este..) szívesen segítek tápolni bármelyik mage-nek... -
#4137 hali
semmi kifogásunk az összeolvadás ellen, de várni kellene addig amig mindenkit fel nem tápolunk lvl 20-ra..(vannak nálunk néhányan lvl 16-17 körül)
-
radical@work #4136 USA Closed Beta benyomások:
A legfontosabb, MINDEN SZÖVEG ANGOL végre! Olvashatók a questek, használhatóak a helpek, végre megtudod a háttérinfókat a világról és a játékosokat is megérted.
Nem laggol a game, még a legzsúfoltabb helyen sem. Nem telik el fél perc az utolsó ütés és a lény összeesése között. A grafika szerintem gyorsult egy picit, és nem is dobál már ki, amit régebben nagy tömegnél csinált. Egyszóval nagyon tetszik.
Aki benne van a bétában, az keressen meg, !greenie (üzenet) -tel szóljon rám, aztán menjünk együtt. Greenie nevű, dual fistes, ork harcosnővel nyomulok. -
#4135 nemtom, de eddig nekme jó tapasztalataim voltak japcsikkal
nem soxor haltam úgy hogy dobtam is valamit és volt közelbe valaki, de amikor volt akkor mindig megvártak campelve a helyet (összesen 3or fordult elő eddig)
ha meg úgy dobsz el hogy nincs a közelbe senki, akkor így jártál, azokat énis felveszem mindig, mert ha nem én akkor más veszi fel:)
-
#4134 Jók a képek -
G_ArchAngel #4133 Ott a pont: és erre mit mondott a kis kormos elf nőstény?
"még is jók ezek a szilikon cicik valamire" -
#4132 Válaszoljatok a #4124-re létszives -
Sonic13 #4131 Gondolom, hogy ki volt az! :))
Mákos kis Akuma :) már csak azér mert nem mindenki találkozik ilyen rendes tagokkal!
-
G_ArchAngel #4130 csak az előítéletek miatt:
Tegnap este az egyik klántagunk egyedül ment tápolni és megnyekkent, persze az inventoryjában lévő cedar staffját droppolta - ebből szerette volna fedezni a tartozását egy másik klántag felé - és ezt egy élelmes kis japán észre is vette.
Hosszas győzködés után csoda történt: a japán játékos megvárta társunkat, míg visszaért az elhalálozás, sőt egy helyszínére, majd ajándék varázslatokat is nyomott rá...
Respect a srácnak, tényleg rendes volt.
(persze óvatosságból lerajzolta a társunk a nevét, ha nem így történik, felkerestük volna:D) -
radical@work #4129 Gyere WoW-ba hordásnak! -
Sonic13 #4128 Ooo...bazz
! ! ! T E S T I N G ! ! !
Nem tudja vki, hogy meddig fog tartani? -
radical@work #4127 KOREAI BÉTA VÉGET ÉRT. Uninstallálhatod nyugodtan. Próbálkozz az USA closed bátéval, magyarokat is felvesznek. -
#4126 mikor játszik valaki?
rohadt unalmas egyedül tápolni meg szaris :(
megütök egy goblin ridert oszt szalad utánnam 6 >:(
Partyba akarok menni! :( -
#4125 nah, megvan a 10 fog:) most amr emgyek suli, bye -
#4124 Hogy lehet klánt alapítani ???
csak azért mert csupa 15+ osz karis klánok vannak, mi meg vagyunk egy páran, akik csak lvl10-12 környékiek vagyunk.
Partyt már tudok szervezni, de az még nem klán :(( -
#4123 én meg szenvedek a raider kuldivel.... kb 250 goblint kell legyakni, hogy meglegyen 10 patkányfog.... najóvan...
könnyű őket olni, de kevesen vannak... -
#4122 looool:DDDD -
#4121 énisakarok klánbamenni! :) -
#4120 Azt nem ismerem. -
Mage #4119 Nekem napok óta nem indul el a koreai béta, merthogy nem látja az update servert. Firewall kilőve. Mi lehet a baj? -
Mage #4118 EQ2
-
#4117 asszem megtetszett a game és most jön a dilemma : Ez, World of warcraft, vagy Star wars galaxies? -
#4116 Srácok vannak ilyen receptjeim amit a kováccsal kéne megcsináltatni hol találok infót hogy mihez mi kell az L2 kvesztes oldalon nem találtam thx. -
#4115 Akkor most hogy all ez az osszeolvadas dolog dagobertekkel? Mi vagyunk 7-e, es ti? Ha kell level1 klan en benne vagyok, ennyien konnyen osszedobnank a penzt (csak valamelyik leadernek kicsit ra kell huzni az sp-kre:). Szerintem az is reszlet kerdes hogy ti olvadtok belenk vagy mi tokmind1 csak legyen mar egy nagy klan.
Ja es lehet hozzank is jonni de mar csak level 20+ (level19+) kulonben szinte sohe nen tudunk majd egyutt jatszani, de a legfonotsabb, hogy jatszon is rendszeresen aki jonni akar. DesHUN-nak uzenjetek ha jonni akartok. -
#4114 Az bizony:) -
radical #4113 Ehh lejött a kliens 22:57-re, erre mikor belépnék kiírja hogy server upgrade 11-től reggel 4-ig.
Na majd holnap -
#4112 Már össze is jött a 10 ember (gyakorlatilag csak 9, de ez hosszú).. Ma szerdára tervezzük hogy lvl 1 szintre lépünk, ezért a klán gyüjti a pénzt. 30k sp-m már megvan.
A klánnal nincs semmi baj, jól összeválogatott csapat, most is 0:52-kor csak 2 nem játszanak a klánból. :D
-
Sanca #4111 heh:)
A fenti kep hatteren a hangyavar lathato? -
#4110 Jah..és megalakult a legfrissebb magyar klán,a HUNters
-
#4109 nah..ma is szep helyeken jartunk
bar a hangyák ütősek... -
Sanca #4108 Kozbe gondolom verte a faszat a gyerek:)) -
#4107 Na felkerült a weboldalamra (ide) a közös Portyázásban készített képek (beállításra nem figyelni, még kezdő fotós vagyok :) -
#4106 figyu, annak legalabb a fele nekem jar, most uzent a gyerek :DDD -
#4105 gl :) , lvl1 is nehez majd meglatod , sose jon ossze 10 ember aki jatszik mindig