88244

A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.

Magyar Rajongói Oldal

• pityogo2
    lemnenni=elmenni
  • pityogo2
    szivesen felvennélek, csak én az okrkoknál vagyok,és az eléggé borsos ár, hogy eljuthass ide, én meg nem szeretnék lvl 20 előtt lemnenni, majd csak akkor, mikor a raider kuldi 2. felet csinalom.
  • HUNrricane
    Sorry ez 2x ment
  • Venom
    hülye PK előbbis megölt1 :(
    tápolni se tudok rendesen :(
    felvenne valaki partyba???
  • HUNrricane
    INQVISITORS
    A lvl 0 szintű klán már betelt, meglett mind a 10 tag.
    Elvileg szerdán lépünk szintet, és leszünk lvl 1 klán! Tehát, ha bárki beakar állni a klánba csütörtökön, írjon nekem.. Légyszi olvassátok el #4104 cikket..

Ha a cikket elolvastad, és még mindig beakarsz szállni a klánban, írj nekem (döntésedig 1 helyet üresen hagyok) .

Köszönettel: HUNrricane
  • HUNrricane
    INQVISITORS
    A lvl 0 szintű klán már betelt, meglett mind a 10 tag.
    Elvileg szerdán lépünk szintet, és leszünk lvl 1 klán! Tehát, ha bárki beakar állni a klánba csütörtökön, írjon nekem.. Légyszi olvassátok el #4104 cikket..

Ha a cikket elolvastad, és még mindig beakarsz szállni a klánban, írj nekem (döntésedig 1 helyet üresen hagyok) .

Köszönettel: HUNrricane
  • pityogo2
    bár szerintem ugyanojan jó a harcos, mint 1 mágus, ha kap 1 kis varit. pl: might;páncél;wind walk(ez a legfontosabb sztem)
  • pityogo2
    sztem a varázslók kissé erősre lettek készítve.pl 1 (lvl 30 pl)harcos jó messziről kerüljön el 1 mágus pk-t, még akkor is,ha az lvl 20, mert már láttam varázslót, aki pl 230-at sebzett belém lvl 21-en...
  • semo1
    :(
  • Jockey
    LSC: itt minden kari jó, csak az akérdés melyik tetszik jobban
    te döntesz, varázsló szeretnél lenni, távolsági harcos? közelharcos?
    ez a gamma eléggé balancolt ahogy nézem karik és képességek terén, szal tök mind1 mivel kezdesz
    harcos kariknak könyebb low lvl-n (ezalatt értem a lvl20 alatti szinteket), magasabb szinten viszont sztem amágus karik durvábbak, és jobb pénzfarmolok is az ae spelljeikkel
    orc shámán pont egy hibrid kari, nincs olyna hogy jobb...
  • G_ArchAngel #4214
    mivel ez humán quest, elfként nekem nincs tapasztalatom:)
  • pityogo2
    nah tanulok 1 kicsit, aztan nyomulok 1000-rel. jó lenne még ma meglépni a lvl 20-at+migcsinálni a raider questet.
  • semo1
    ezt olvastam.De nem találom.Szeméjes tapasztalat?
  • pityogo2
    egyik varazslóból, masik harcosbol lesz, szval szerintem nem összevethető.bár nemtom...
  • LSC
    Mégegy kérdés Ork mage vagy ork monk a jobb vajon?
  • G_ArchAngel #4209
    Spirit of mirror quest - english
  • semo1
    spirit of mirrors.A Werewolf spirit merre található KB.
  • pityogo2
    énis jártam már így:DDDD
  • pityogo2
    jesszusom... mik ezeK?a orfent meg el is viselem, de a hatterben a többi??!! jesszusom :)
    sztem en neki 1 lehelés lennék:)
  • Sáska
    öö asszem LA2 függő vagyok:) raklikkeltem a kepre, amit belinkeltél, és körbe akartam forgatni
  • pityogo2
    1.laza, te mikor szoktal jatszani, és hanyas vagy?
    2.a get a pet kuldinek hany resze van?már megszereztem 50 bloody spider fogat vagy mi, de most adott 1 listat, kikkel kell talalkozni vagy mi....
    3.csak azért írom, hogy meg legyen a 3 pont :)
  • Laza
    lehet, hogy van ujdomsag az USAban, csak a mi szintunkon sok hasznat nem vesszuk :D
  • pityogo2
    HuNrricane: abban a 2 jelentkezőben énis bennevagyok?:)
    ork raider leszek majd, remélem nem nagy baj...
  • pityogo2
    lool:))))
    jóvanmá:DDD
  • Jockey
    LSC: semennyire, nincs olyan ork class, aminek lenne speciális bow hazsnálati styleja, ha nyilas karit akarsz marad ember, darke vagy elf..
    orknál csak két fő vonal van elején, magus és harcos (bow nélkül), de a mágus is különbözik a többi a caster típustól a gammában, mivel ez inkább meele jellegű magus, debuffer buffer életszívás lehetőséggel
    visszatérve elejére: orc-k nagyo jo az íjj mob húzására, egy jobb bow-l eltudsz érni kb 70%os mobhp-t mire odaér hozzád, azonban másra nem jó
  • Jockey
    sonic: én még nem jöttem rá hogy lehet eldobni a nyilvesszőket, de van egy kuka gomb az inventory ablak jobb alsó sarkában, arra ha ráhuzod a felesleget akkor megsemmisíti, csak sajna ezek el is vesznek
  • LSC
    Egy ork fighter mennyire tud nyilazni? Az melyik ORk class-nak a fegyvere?
  • Des
    ferro azok a kérdések mind olyanok, amikre én se találtam választ még amikor régen próbáltam megszüntetni a klánunkat:) igazából azt sem tudom, hogyan lehet beleegyezést adni pl egy tag kilépéséhez... viszont a klánfejlesztés menüpontot már vágom nagyon:)
  • Sonic13
    A fene se nézte, hogy van súlya a nyílvesszőnek :DD
  • Sonic13
    Ooooo......... bazzel!!!
    Jól megszívtam :DD
    Televettem magam nyílvesszőkkel és nem tudokmegmozdulni! :DDD
    Valaki segítsen már plz
    Itt vagyok Gludioban az árusnál!
  • Gorii
    az angolert elkezdeni ujra sztem nemsok ertelme foleg ha lassan elerheto kozelsegbe kerulnek a kegytelen durva bossok (lvl40-50) :))

• Venom
    émmeg 7. szintű karimmal keresek partyt de úgy látszik ijen szinten senkinek nem kell
  • Laza
    telepicscscsed ujra
  • Gorii
    hat ujra kezdeni eleg gaz
  • Jockey
    én véleményem szerint az amcsi semmilyne +-t nem ad nekem a japcsihoz képest
    abszolute nem zavar a menurendszer felirata, aki kcsit is tobb mint lvl15 annak sztem automatice tudja mi hol van, eleve mivel az npc nevek amúgy is angolok..
    amcsik nem faszok, de faszabbak mint ajapcsik, legalább is az én szerveremen csak angol duma magy mindeki látja csatornán, nagyon ritkán írnak japcsik, ez azért jelent valamit sztem....
    amcsi zárt béta sztem semmit nem ér, főleg nem görcsölni vele, ha lesz nyitott éta se nvalószínű átmegyek, 2 perc alatt el fog múlni az angolo felratozás varázsa, főleg hogy játékidőd 1%-ban olvasod az npc szövegeket...

ui.: 16os darke ijjász tőr speces csaj keres klánt, valaki nyögje be van e hely és hol..
  • LSC
    jó tudni:)
  • LSC
    http://lineage.warcry.com/index.php/content/db_php/etcitemsd.php?id=1869

Ilyen lényeket hol találok az ork földön még egyet sem láttam.:(
  • Laza
    ebbol az a tanulsag, hogy ha vmi ertekes cuccod van, amit nem hasznalsz, azt be kell tenni a warehouse-ba... csak 30 penz, es barmalyk varosban kiveheted...
  • Gorii
    menukre ertetem egyebekent, en tw ota kenem , annyira nem hianyzik az angol, max ha lennek uj featurek benne
  • Jockey
    ferro: dagobert klánjával volt eddig szó az egyesülésről (pl tegnap ingame kingslayer-l dumáltam én rendbetesz néven), de ezen kívül ahogy nézem van már legalább2 magyar klána mi új.
    dago vezetésével a LOD klán tengeti napjait, de dagoval még nemtudtam beszélni az ügyben..